Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Vakwinkel met gevoel voor de consument.
Ik ben vandaag uitstekend geholpen bij platte tv Amsterdam. Ik ben voorzien van uitstekend advies zonder dat ze dicht op mijn huid zaten. Ik kreeg alle tijd om de juiste beslissing te maken. Daarnaast werd met mij meegedacht wat betreft de kosten en er werd een uitstekende deal in de winkel aangeboden. Mooie zaak met veel ruimte per televisie. Je kan overal rustig voor zitten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed en snel geholpen.
Vooronderzoek gedaan op internet. Bij platte tv uitgekomen vanwege scherpe aanbieding via de feestdeal. Goed geholpen via mailcontact en in de winkel. Toen er iets mis was met de subwoofer kon ik na enig overleg de tv omruilen voor een ander exemplaar. Prima!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede chatfunctie en goede aanbieding gekregen. Je kan via chat onderhandelen over de prijs. Goede snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk !.
Goed geholpen via de livechat, leuke aanbieding gekregen en snel geleverd. Ook de omruiling naar een groter typewerk netjes en vlot geregeld. Zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
De beste prijs!.
Erg vriendelijke medewerking en de chat was van echte meerwaarde door de snelle reacties. De eerlijkheid om mee te gaan in de prijs van de concurrentie en om hier zelfs nog onder te gaan zitten overtuigde mij voor een aankoop bij deze zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundige en vriendelijke medewerkers, concurrerende prijs!.
Wij waren op zoek naar een nieuwe TV. Vooraf op internet en de website van plattetv.nl georiënteerd en een top-3 vastgesteld. Plattetv.nl geeft een actuele voorraadstatus en aantrekkelijk prijzen, de winkel in Utrecht is voor ons het meest dichtbij en blijkt onze voorkeur op voorraad te hebben. In de winkel de toestellen bekeken om te zien of het beeld wat wij hadden inderdaad klopt en uiteraard met advies van de medewerker onze keuze verder bevestigd. Naast de specs was ondersteuning van de Plex app voor ons belangrijk en in andere winkels weet men meestal niet precies hoe dat zit en welke TV's wel en niet ondersteund worden, en dan heb je meestal snel door in zo'n gesprek dat de medewerker maar wat zegt om je een goed gevoel te geven - bij plattetv.nl merk je meteen dat ze hier echt weten hoe het zit! Kortom, uitstekende ervaring en advies van mensen die er verstand van hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Groot assortiment en snelle levering!.
Ik had al wat vooronderzoek gedaan naar de TV die ik graag wilde. Door het grote assortiment was deze TV uit voorraad leverbaar. Een dag later werd mijn TV netjes bezorgd en ik ben hier super blij mee
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super goed advies wel in een hoger segment terecht gekomen..
Prima keuze in deze winkel erg overzichtelijk.Ging voor een Samsung maar ging met een SONY naar huis hoger sigment.Wel de voor en nadelen laten zien ook de beeld kwaliteit prima adviseur trouwens de naam was Mark.Gekozen voor een SONY-KD_55EX9005B.Met een SL150 UHD HDMI Kabel, Zelf de tv meegenomen en geinstalleerd thuis.Groet van een zeer tevreden klan
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed contact klant naar platte tv.nl.
Contact gehad over de app dat liep goed. Ook het telefonische contact was plezierig. Had zelf nog enige twijfel welke tv te kopen maar tijdens telefonische overleg tot een gewenste keuze gekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen, snelle service, scherpe prijs.
Via de webchat super geholpen in het maken van de juiste keuze voor een nieuwe tv. Gelukkig ook nog op voorraad en direct opgehaald in Breda. Daar stond de tv al klaar en kreeg ik nog extra korting op extra pixelgarantie. Medewerkers hebben de tv netjes in de auto gelegd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!!.
Heb voor deze winkel gekozen, omdat de mensen die er werken er ook echt verstand van hebben en niet Zoals bij de grootmachten een jochie die helpt waarvan jij zelf er nog meer verstand heb. 2 ze proberen je niet echt wat aan te smeren maar ook echt helpen naar jou wensen! 3 en als er per ongeluk iets niet goed gaat, ze er echt alles aan doen zo snel mogelijk het te verhelpen. 4 je altijd kn bellen als je het thuis niet goed voor elkaar krijgt en altijd vriendelijk blijven. Kortom zeer tevreden over de service die platte leverd erg tevreden en als ik weer wat nieuws nodig heb ook zeker weer naar platte tv terug zou gaan! Raad zeker platte tv aan om je producten te kopen! Een top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Supper service vriendelijke bediening.
Deze winkel hanteerd eerlijke prijzen en heeft een ruime vooraad dus je kan het onmidelijk meenemen.Super geholpen door winkelbediende .Top
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Service professioneel en snel!.
Platte TV is een voor de consument prijsgunstig bedrijf, goede locatie, directe levering van product met goede en betrouwbaar aandoende service. Een aanrader voor iedereen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Via Livechat TV en Sound bar gekocht en de muurbeugel,.
Via de live Chat prima geholpen. De levering en de ophanging van de tv is ook perfect gegaan . Toen ook nog een DVD speler besteld .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne service.
We werden snel opgemerkt, uitstekend geadviseerd en op onze vragen kregen we prima antwoorden. Zelfs bij het inladen van de TV in de auto was de medewerker zeer behulpzaam en bleef wachten tot de tv ingeladen kon worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super geweldige service.
Ik had deze tv elders voor €400,00 minder te koop zien staan. Ik heb toen telefonisch contact opgenomen en heb verteld van die €400,00 en ik kreeg zonder te hoeven onderhandelen de tv voor dezelfde prijs. Toen ik de tv op kwam halen was het ondertussen sluitingstijd maar Daniël nam alle tijd om me zo goed mogelijk te helpen! De tv werdt netjes achter in mijn auto gelegd, kortom een super service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service..
Zeer goed geholpen, antwoord op al onze vragen. Hier kom he graag nog eens terug. Zeker als je ook nog afspraken kunt maken over de prijs. Een echte aanrader om hier je audio/ video apparatuur te kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
fijne winkel..
Ik ben via hun website in de winkel terecht gekomen na eerst thuis mijn huiswerk gedaan te hebben, eerste keer om te kijken/vragen en de tweede keer is er telefonisch contact geweest en uiteindelijk weer naar de winkel om te kopen en inruilen. Alle drie de keren ben ik prima geholpen en heb ik een goed gevoel overgehouden aan platte tv.nl Op al mijn vragen kreeg ik een bevredigend antwoord.[ dat is weleens anders] En ik werd geholpen om alles in/naar mijn auto te krijgen. Ook een prima inruilprijs voor mijn oude tv gekregen. Dus dikke prima voor deze winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service, op voorraad en scherpe prijs.
Zelf via het internet de keuze gemaakt voor het Sony toestel met gebruikmaking van de specificaties en reviews op PlatteTV. Vervolgens via de chat functie aanvullende vragen gesteld en voorraad in de winkel gecheckt. Niet gekozen voor thuissturen, maar dezelfde dag in de winkel afgehaald. Vriendelijk te woord gestaan en de betreffende medewerker heeft meegeholpen het apparaat in de auto te leggen. Kortom, top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Loop op zijn minst eens binnen :).
Slechts zelden geef ik een gewaardeerde 10. Tot 4 jaren geleden repareerde ik LG tv's. Enige kennis in deze is me niet vreemd. Het 'verkooppraatje' heeft vaak een negatieve klank, maar deze deskundigheid en vooral het opgebrachte geduld, de (niet overdreven ) betrokkenheid en ook de eerste after sales - reisadvies hoe er mee thuis te komen bv., dwingen me een eerlijke 10 te geven. Mijn dank daarvoor.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
42
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |