Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitgebreid en geduldig advies, snelle en goede levering.
Uitgebreid en geduldig advies, snelle en goede levering. Veel keuze aan tv's, prijs kwaliteit is prima. Enige nadeel was de nog al vaak herhalende vraag voor extra garantie en service pakketten. Gaf wel na eerste reactie extra uitleg en een nog betere aanbieding voor deze garantie/service. Vriendelijk personeel en bereikbaar via allerlei wegen te bereiken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snel, helder en kwaliteit.
Ik zocht een goed aanbod en kwam bijna als vanzelf op de site van Plattetv. Precies wat ik zicht, op voorraad en beste prijs! Waarom verder zoeken? Nee, boeken!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Helemaal TOP!.
Zelf had ik via de webwinkel een 'gewone' TV besteld, wordt me gevraagd of ik voor hetzelfde geld een Smart TV van hetzelfde merk wil hebben. Levering binnen 2 dagen. TOP service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goeie service en goed advies.
goeie site wat je zoekt makkelijk te vinden. En heb je vragen via whattsap of email wordt je snel geholpen. Aflevering prima je krijgt een email wanneer en ik werd ongeveer uurtje van te voren nog gebeld dat ze er zo waren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
Erg behulpzaam en klantvriendelijk.
Nadat ik een tv bij jullie had besteld, kreeg ik een mailtje de volgende dag met daarin een wijziging omtrent de bestelling, hierbij werd mij een andere tv, zelfs een betere aangeboden voor de zelfde prijs, ik was erg onder de indruk van de service en manier van oplossing zoeken. Erg bedankt voor de snelle en fijne manier om tot een juiste oplossing te komen, daarom van mij een welverdiende dikke 10.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-01-2018
Totaalbeoordeling:
goede service snel en vakkundig geholpen.
ik heb eerst op internet rondgeneusd wat ik wilde en als het om audio gaat moet je het toch horen en deze winkel had de producten waar ik uit wou kiezen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Korting op korting gekregen.
Tijdens een feestverkoop met bijbehorende feestprijzen aan medewerker gevraagd naar de feestprijs van een LG televisie. Omdat de TV al als laagste van Nederland aangeboden werd, heb ik er een Magic Remote bij gevraagd. Deze werd er kosteloos bijgedaan. Dit was boven verwachting !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en zeer behulpzame afhandeling..
Via live chat een nieuwe tv besteld en de oude ingeruild. Samen tot een enorme mooie deal gekomen. 6 dagen later hing de nieuwe tv aan de muur incl weekend en kerstdagen. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Op plattetv.nl Goed geholpen via de Livechat met de vragen die ik had voor de aanschaf van de nieuwe tv. Samen met de verkopen tot een goede deal gekomen. Achteraf wel een issue met de bezorging van de tv, ook dit is goed opgelost door plattetv.nl. Heb een gratis HDMI kabel mogen ontvangen om tegemoet te komen aan de te late verzending van de tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Alleen maar positieve verassingen.
Zeer snel tot uitstekende aankoop begeleid met het juiste advies zeer gemakkelijk naar de nodige link geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
HEOS bar en Subwoofer maken het compleet.
1 jr. oude HEOS Homecinema kunnen inruilen bij PlatteTV.nl voor een zeer goeie prijs (waar kan dit nog?) Vervolgens de HEOS Soundbar en Subwoofer gekocht. Geeft prachtig geluid en is een hele goeie upgrade geworden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Nette en overzichtelijke site, snelle levering, product in perfecte staat ontvangen via de post,zal in de toekomst vaker gebruik maken om onze aankopen te doen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prachtwinkel.
Zeer mooie zaak, veel keus en kundig en vriendelijk geholpen. De bbq afdeling is een prettige bijkomstigheid. Goede prijs kunnen maken . De winkel is goed te bereiken. Zeer tevreden !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
groot aanbod en gewenste tv was op voorraad.
beste prijs gevonden voor de tv en we konden deze direct meenemen. brengt gelijk bij een minpunt. Je moet de tv aan de achterkant van de winkel ophalen, dat is wel fijn want je kan daar met de auto komen. Maar daar aangekomen bel je en moet je heel erg lang wachten tot de deur open gaat.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed meedenken in het voordeel van de klant.
Contact gehad met Ivo over de aanschaf van een OLED tv, Na een discussie over de prijs, garantie en extra garantie dacht Ivo goed mee over kabels en gebruik van 4k UHD. Ondanks de extra kabels en de verlengde garantie was ik niet veel meer kwijt voor de totale aanschaf. De bezorging was keurig op de afgesproken dag, alle besproken kabels en apparaten zijn in 1 levering bezorgd. De bezorgdienst heeft de grote tv in de woonkamer neergezet zodat wij alles makkelijk konden uitpakken. Alle apparaten met de meegeleverde kabels aangesloten en alles was volledig functioneel. Wij zijn er blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Verstand van zaken..
Na eerst bij bepaalde winkels te hebben gekeken kreeg ik een tip van iemand om ook eens bij Platte TV te kijken voor een nieuwe tv. Dit deed ik door omstandigheden online en via een chatbericht maakte ik mijn wensen kenbaar. Binnen enkele minuten kreeg ik al een bericht terug met een heel mooi aanbod. Na wat berichten heen en weer gestuurd te hebben kwamen we op een mooie prijs en montage afspraak voor de tv, muurbeugel en montage uit. De monteur heeft de muurbeugel netjes gemonteerd en gaf wat tips over de manier van aansluiten qua kabels ter verbetering van het beeldkwaliteit. Ik was eerst wat sceptisch en dacht van wat een mooie verkooppraatjes om wat dure kabels te verkopen. Na wat onderhandelen over de prijs van de Oehlbach kabels kwamen we er uit. Ik moet heel eerlijk zeggen de monteur had gelijk en het was een dag en nacht verschil qua beeldkwaliteit. Deze kabels zijn zeker hun prijs waard. De monteur nam ruim de tijd om alles goed te monteren aan te sluiten en uit te leggen. Voor hij weg ging gaf hij ook nog wat tips wat betreft de instellingen van de receiver. Al met al een zeer tevreden klant die zeker vaker zijn spullen bij deze zaak gaat kopen. Een echte aanrader dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg waardoor de keuze makkelijker wordt..
Een overzichtelijke winkel, geen opdringerige verkopers. Je krijgt een duidelijke en eenvoudige uitleg over de verschillende producten waardoor je zelf een goede keus kunt maken. Wij zijn super blij met onze producten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prettige winkel in Utrecht!.
De winkel heeft een ruim assortiment aan tv's waardoor je goed kunt vergelijken. De verkoper was niet opdringerig, had verstand van zaken, nam alle tijd en dacht mee en hielp ons echt. Zeer fijne verkoper!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Prima combinatiedeal en geweldige service.
Plattetv.nl is een top bedrijf waar je een mooie deal kunt sluiten als je weet wat je wilt! Ze bieden dezelfde producten aan als de overige internetaanbieders maar proberen te toch de mogelijkheid te geven om een prima deal te sluiten, zeker als je op zoek bent naar meerdere dingen. Ben je toch op zoek naar 1 bepaald product dan vragen ze goed door naar je behoefte en komen dan met een goed advies. In mijn geval zeker niet de duurste optie maar echt iets naar waar ik naar op zoek was! De jongen die mij heeft geholpen, ....., heeft het gehele ordertraject begeleid en voor vragen kon ik hem rechtstreeks mailen zodat ik niet iedere keer mijn verhaal uit hoefde te leggen. Dit contact verliep zo soepel dat ik inmiddels een 2e order rechtstreeks bij hem heb geplaatst. Top service en een snelle levering. Had mijn bestelling al de volgende dag binnen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en goeie levering nieuwe TV.
Via Platte TV een nieuwe TV gekocht, nadat ik een interessant aanbod kreeg over de prijs. Ik had namelijk op het buitenkansje gereageerd maar deze was niet meer beschikbaar. Dit is snel en accuraat opgelost door de verkoper. Ben ik zeer tevreden over.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
43
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |