Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Tv waarde voor kwamen was net uitverkocht. Een duurder model mochten wij voor dezelfde prijs als de tv waar wij voor kwamen meenemen. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Nieuwe TV.
Mooie winkel, goed ingericht, vriendelijke verkopers en goed service met aflevering in de parkeergarage.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Alles TOP!.
Levering conform bevestiging e-mail. Installatie zeer deskundig waarbij eigen wensen meegewogen worden voor deskundige installatie. Goede en praktische uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend, dat dat nig bestaat!.
Geweldig voorgelicht en daardoor een tv aan de muur die uitstekend aansluit bij de verwachtingen. Net en kundig personeel, tv werd tot in de auto begeleid. Meer dan aan te raden. Super service voor een discount prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service met top inruilactie.
Netjes geholpen in de winkel. Veel en uitgebreide informatie gekregen. Scherpe prijs door de inruil van mijn oude soundbar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed advies!.
Snelle service, eerlijk verhaal en juiste investering.\ De TV zelf moet nog geplaatst en aangesloten worden momenteel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en correcte levering!.
Perfect en uiterst snel geleverd. Het was mijn eerste bestelling bij plattetv.nl en was positief verrast over de afhandeling van de order.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen en prima service.
Op zoek naar een grote 4k tv zag ik op internet dat plattetv.nl tegenwoordig ook in Amsterdam zat. In de avond even heen gereden om te kijken. Pand is in het donker wat moeilijk te vinden maar hier werd aan gewerkt. Keurig geholpen en na uitgebreide uitleg gekozen voor een 75” Sony. Speciale muurbeugel was niet op voorraad maar is de volgende dag direct opgestuurd! Zeer tevreden met het team van Plattetv.nl. Leuke jonge gasten met juiste productkennis!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
de service was uitmunted.
We waren op zoek naar een andere tv en via internet kwamen wij bij PlatteTV.nl Op ons gemak konden we naar de verschillende tv`s kijken onder het genot van een kopje koffie/thee die we kregen aangeboden......dus geen hijgende verkoper in onze nek. Toen we vroegen om info over een TV kregen we een uitgebreide en duidelijke informatie hierover. De verkoper was zeer vriendelijk, nam rustig de tijd en had veel verstand van de televisie`s. Ook advies over oa. HD stekker e.d Ook dit werd niet dwingend gedaan en na afloop kregen wij de tijd om er over na te denken. Al met al dus een tiptop service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
De beste keus voor de laagste prijs!.
De medewerker van Platte-tv Nijmegen inventariseerde onze wensen om vervolgens tot een bijpassend product te komen waarvan de verschillende mogelijkheden werden benoemd. Vervolgens kregen we de soundbar van onze keuze gedemonstreerd en werden al onze vragen door de medewerker beantwoord. De juiste accessoires werden vrijblijvend met advies aangereikt en werd de laatste laagste prijs gecheckt zodat we nooit te veel zouden betalen. Alles was op voorraad en werd meteen uitgeleverd, even later reden we tevreden naar huis waar we kunnen genieten van het mooie geluid en de ontelbare mogelijkheden. Chapeau!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super service en doen wat ze zeggen.
Een goede website, aardig personeel, en super snelle actie en reactie op vragen en bestelling en bezorging. Voor ons een echte 10+
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-01-2018
Totaalbeoordeling:
Super prijs en service.
Splinternieuwe winkel met groot assortiment aan de rand van Amsterdam. Zeer behulpzaam personeel, voldoende tijd voor een klant. Al met al een echte aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle en perfecte levering.
Een goede en scherpe prijs. Goede service en overzichtelijke shop. Het cadeau voor mijn zoon zijn verjaardag mooi op tijd geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend persoonlijk advies.
Verkoper nam alle tijd en lichtte voors en tegens toe. Zelfs goede tips gekregen hoe de tv op home cinema aan te sluiten. We gingen met een andere tv naar huis dan voorgenomen, maar daardoor juist zeer tevreden. Dat is het voordeel van een echte winkel. Daarnaast scherpe prijs van webwinkel. Dat is een aantrekkelijke combi.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Keurig en snel verzonden.
Grote keus, en doorgaans (een van de) goedkoopste. Veel keus, en goede ondersteuning bij de keuze. Eenvoudige en overzichtelijke website.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service..
Vestiging Doetinchem is een mooie en ruime winkel. Je wordt er goed geholpen, daardoor wordt jouw keuze makkelijker. De medewerker had verstand van zaken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en scherpe prijzen.
Goed assortiment en vriendelijke service. Klant krijgt persoonlijke aandacht. Klant wordt alternatieven aangeboden met goede uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Leuk en kundig personeel!.
Wat een toppers bij Plattetv.nl Ze begrepen exact wat ik zocht en hielpen mij bij de juiste keuze. Uiteindelijk met 2 tv’s weggegaan. Top! Mooie zaak met goed aanbod en erg kundig personeel! Voor mijn volgende tv ga ik zeker hier terugkomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
vriendelijk en tezakekundig.
De winkel is verrassend groot en overzichtelijk waardoor je eenvoudig diverse merken kunt vergelijken. De medewerkers zijn enthousiast, hulpvaardig en terzakekundig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Fijn geholpen!.
Mij was aangeraden om naar plattetv.nl te gaan omdat de service hier goed is. Dit klopt inderdaad. Er werd met me meegedacht en uiteindelijk ben ik met een mooie tv naar huis gegaan! Ook kreeg ik nog een gratis HDMI snoer mee omdat ik die nog niet had.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
44
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |