Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geregeld!.
Zag een mooie TV. Maar ja, ik hou zelf nog een goed werkende TV. Toch even inruildeal benut. Daar prima aanbod en voorstel ontvangen. Dan wil je ook beslissen en kopen. Nieuwe TV gekocht en aansluitend maximale snelheid, service en afhandeling van de order uitgevoerd. Opvallend de snelheid, de aandacht voor onderhoud en lange termijn onzorging en de snell afhandeling. Uitstekend gegaan. En nu volop genieten van mijn nieuwe TV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ik ben tevreden over deze winkel. En ik kom hier omdat het dichtbij huis is. Ik vind het altijd prettig om eerst te kunnen kijken en luisteren naar apparatuur. Dit kan prima bij Plattetv en ik krijg dan ook goede uitleg en antwoorden op mijn vragen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Hele goede Service.
Ik had eerst een gebruikte tv gekocht. Deze kreeg na 2 weken storingen . Dit vonden ze heel erg en hebben mij een splinternieuwe tv geleverd met 3 jaar garantie. Dit krijg je niet zomaar bij elke willekeurige winkel. Top service en heel tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-01-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Door een kundige medewerker erg goed geholpen zodat ik een weloverwogen keuze kon maken voor mijn aankoop. Kortom ik ben prima geholpen en enorm tevreden over de service. Daarbij bied PlatteTV scherpe prijzen. Ook erg blij met mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Tevreden klant.
Wij hebben vorige jaar tv, marantz versterker en Heos soundbar gekocht en dit jaar konden wij ons Heos soundbar inruilen voor nieuwe model. We zijn voor de tweede keer goed geholpen. De medewerkers van Platte tv nemen de tijd om uit te leggen, weten wat ze verkopen dus ik zou een ieder aanraden om hun spullen daar te halen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en kennis van zaken.
We zijn goed geholpen bij het maken van de keuze voor een tv. Vriendelijke begroeting bij binnenkomst maar geen opdringerige verkopers. Op een gegeven moment wel ondersteuning bij keuze maken voor een tv en daarbij goede tips en prijs. Ook goede uitleg over hoe de tv makkelijke mee te nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Schitterende winkel met riante showroom en demo-ruimtes (vestiging Amsterdam). Vriendelijke personeel en geweldige service. De TV die ik had uitgezocht en volgens de website in voorraad was, bleek niet beschikbaar, waarop ik tegen dezelfde prijs een duurder model kreeg aangeboden. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Wat een mooie winkel! Eindelijk een bedrijf waar eerlijkheid en service hoog in het vaandel gaat. Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg met juiste service.
We werden goed geholpen en kregen zeer duidelijke uitleg. Niet de duurste TV werd aanbevolen maar degene die het beste bij ons past.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne uitleg en informatie!.
Heel fijn in in de winkel, je komt er voor een TV en wordt niet afgeleid door andere apparaten dus heel prettig!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige TV met prima service.
Veel TV's uitgestald bij Plattetv. Mocht je nog twijfelen over een merk of model, dan kun je op locatie nog met behulp van de verkoper de juiste keuze maken. Vriendelijk en vakkundig geholpen. De TV is fenomenaal goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen.
Wij zijn zeer goed geholpen en geadviseerd, vriendelijk en deskundig zou platte tv zeker aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Een gewéldige service.
Ik heb een TV en een dolby suround set gekocht de TV was een showmodel en die kreeg ik dus met korting. Maar door de drukte kreeg ik een oude afstandsbediening mee. Thuis ontdekte ik dat, dus gelijk gemaild. Binnen 5 minuten de verkoper aan de telefoon en binnen een dag een nieuwe afstandsbediening. Kijk een foutje kan gebeuren maar de oplossing was snipper. Verder zeer goed geholpen en goede uitleg. Verkoper heeft echt verstand van alle producten en daarom een dikke 10
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Goede winkel en uitstekende service! Online goed geholpen door de livechat! En in de winkel goed gehopen door het personeel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
aankoop gedaan via mail, snelle reactie op mijn vragen en zeer goede uitleg over hetgene ik mij wil aanschaffen. Goede service via mail maar ook in winkel, alles was tot in de puntjes geregeld. Alles stond mooi gereed en mooi afgehandeld door mensen die hun vak kennen. Ben zeer tevreden over alles
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie feestdeal, goede service.
Op zoek naar de Heos homecinemaset, kwam ik uit bij de feestdeal van platte tv. Een prima deal! Ben naar de nieuwe winkel in Amsterdam gegaan. Prachtige overzichtelijke winkel. Daar werd de set nog een keer gedemonstreerd en utgelegd qua mogelijkheden. Prima service, de set werd ook nog in mijn auto gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg ,genoeg parkeerplaats. Personeel is vriendelijk en behulpzaam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
LiveChat gehad met mensen met vakkennis welke een product aanbevelen voor je eigen situatie. Hierdoor een andere tv gekozen dan gedacht maar super tevreden hiermee
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en kundig advies!.
Ik ben in de winkel in Arnhem snel en vriendelijk geholpen. Uiteindelijk een Sony A1 (65 inch) gekocht. Nog heel even wachten op de levering maar na de indruk in de winkel moet dit goed komen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima hulp via de chat functie.
Ik had een Philips Ambilight TV op het oog en stelde daar via de LiveChat een vraag over. Ik werd snel en keurig geholpen en er op attent gemaakt dat dat een oud, uitlopend model was en dat voor de verbeterde versie een aantrekkelijke cashback actie van Philips gold. Prima. Vervolgens wel veel upselling pogingen (HDMI-kabel, extra garantie, reinigingsset), maar niet vervelend.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
45
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |