Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Na meerdere winkels van platte tv te hebben gebeld was de keuze snel gemaakt nadat ik telefonisch kontakt had gehad met . Hij was duidelijk en zeer goed met zijn advies. Zonder het advies had ik nu niet deze tv gehad maar eentje die minder goed was. Ik heb wel iets meer betaald maar dat was het waard.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een vriendelijke mensen werken hier..
Ik ging de winkel in met een keus die ik thuis had gemaakt, een tv + Soundbar. Daar ik aardig verwend was met de installatie die in mijn bezit was, en welke ik wilde inruilen gaf de verkoper in de winkel mij een zodanig advies dat ik zowel met de tv alsmede de soundbar tot een heel andere keus kwam n.l een Phillips ambilight en een Denon Heos home cinema soundbar. Ik ben blij met het eerlijke en deskundige advies wat ik in deze winkel kreeg en de tijd die deze verkoper aan mij besteedde om te luisteren naar mijn wensen zodat ik deze keus maakte.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede voorlichting.
Uitstekende voorlichting over de te kopen producten en een zeer snelle uitlevering van de producten. Kortom jet kan volgens mij niet beter. Deze winkel is voor iedereen aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik had op een vrijdagavond een prachtige televisie gekocht bij deze winkel en deze op dezelfde avond direct uitgepakt, neergezet en uitvoerig "getest". Na een dag leek mij deze televisie toch te groot voor mijn relatief kleine slaapkamer, met als gevolg dat ik een iets kleiner model aan wilde schaffen. Ik wilde deze televisie dus graag retourneren, maar eigenlijk wist ik dat ik daar al te laat mee was (winkelaankoop is direct bindend). Op zondagochtend even een belletje gedaan naar de winkel en daar kwam eigenlijk direct uit dat het niet zo'n groot probleem was dat ik hem al had uitgepakt en zelfs geprobeerd. Ik mocht de televisie dezelfde dag nog retourneren en ik heb direct een andere televisie uitgezocht die mij wel beviel! Al met al top service en nogmaals bedankt Marc!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon een SUPER tv door SUPER service.
Natuurlijk zoek je op internet het product waarnaar je opzoek bent. En natuurlijk tegen een betaalbare prijs! Na een paar korte mailtjes met de klanten service stond de tv al gereserveerd in Utrecht . Daar aangekomen wist men al precies waar ik het over had. Niet snel een verkoop verhaaltje maar ook nog wat tips en trucs er bij gekregen. Waar vindt je dat nog! Nou ik weet t wel in ieder geval
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Veel rust en advies van de verkoper in Breda ontvangen.
Twee dagen achtereen ben ik bij de vestiging in Breda geweest waarbij M, zonder het gevoel dat we verplicht waren om iets te kopen, alle tijd had en kundig advies heeft gegeven. Wij zijn uiteindelijk met meer dan alleen een tv tevreden naar huis gegaan. Top service, top producten en scherpe prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fout zeer keurig rechtgezet... TOP!!.
Bij het bestellen van een playseat stond op de website aangegeven dat deze op voorraad was en de volgende dag kon geleverd worden. Zelfs na telefonisch contact werd dit bevestigd. Na afhandeling en betaling kreeg ik enkele uren later een mail met de boodschap dat de playseat er toch niet bleek te zijn. Een fout van platte tv dus... Ze hebben mij onmiddellijk aangeboden om een andere te kiezen. Het mocht zelfs een duurdere zijn. Ik heb er één gekozen die me wel erg aansprak en die eigenlijk 70 euro duurder was. Deze hebben ze zonder enig probleem direct verstuurd om hun fout recht te zetten. Dit maak je echt bijna nooit mee!!! TOPSERVICE van platte tv. De volgende dag was de playseat in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goed geholpen bij het kopen van een nieuwe tv. Goede prijs en goede service, zowel van de klantenservice als in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service, duidelijke uitleg , vriendelijk personeel.
Ik heb gekozen voor deze site,shop omdat de prijs zeer aantrekkelijk was, de afhandeling en de bezorging was uitstekend. kortom een zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ontspannen sfeer!.
Ik kwam deze shop online tegen en zag een aanbieding dus was gelijk in de winkel gaan kijken. Ik werd gegroet maar verder eerst met rust gelaten om rond te kijken (Just the way I like it). Uiteindelijk kwam er wel een medewerker en daar heb ik een rustig gesprek mee gehad over mijn belangen omtrent een TV. Juist deze sfeer en houding maakt het ideaal om tot een besluit te komen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service aan huis.
Tweede tv besteld bij plattetv en ook deze keer helemaal too. Oude tv zeer goed ingeruild en de nieuwe kisteloos thuis geleverd en geinstalleerd. Absoluut tevreden!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snelle response op de email aanvraag!.
Vanuit de website had ik gereageerd voor aanbieding op basis van inruil bestaande TV, reactie binnen 10 minuten. Dat hebben ze waar gemaakt! Jammer van de 9 vervolg vragen voor beugel, hdmi kabel, soundbar, etc, ik snap de verkooptruc in deze maar met de korting erbij vond ik het top een snel geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Medewerker wist waarover hij het had. Race ons een duurdere Sony tv aan. Had gelijk hoewel duurder fikse korting gekregen. Nu heel blij super tv de Sony is 55-85XE.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede service en goed geholpen.
de winkel ziet er goed uit op de website kon ik niets vinden maar in de winkel was het wel te bestellen en ben goed geholpen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte service & goede prijs.
IK bestelde voor de eerste keer via een CHAT een dure TV. De vertegenwoordiger hielp zeer vlot en kende zijn producten. Erbovenop werd een mooie eindejaarskorting gegeven. Goede communicatie tijdens verkoop en ook erna via mail & met bestelling-status-opvolging. Ook vlotte levering erna.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed persoonlijk aanbod.
Ik had een feestdeal gevraagd voor de LG OLED55B6V met deze tv konden ze niet scherper met de prijs. Maar ter compensatie boden ze de LG OLED55C7 aan voor een zeer scherpe prijs. Hierbij heb ik ook nog de extra garantie genomen die ze mij aanboden via de mail. TV is verstuurd via de speciale service van post nl netjes binnen de opgegeven tijd bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel en alles op voorraad!.
Had op internet bij de platte tv winkel een telefoon gezien. Tijdens de feestdeal kreeg ik deze voor een scherpe prijs. 1 uur later kon ik deze al afhalen in filiaal Utrecht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Service.
Leuke/goede personeel en Service , afgelopen zaterdag daar mijn nieuwe tv opgehaald in Amsterdam . Amsterdam goed bereikbaar en parkeerplaats voor de deur
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super goudeerlijke service!!.
Allereerst ben ik heel vakkundig geholpen in de winkel in Arnhem. Vond vooral de persoonlijke keuze tussen OLED en QLED erg moeilijk. Door het gesprek in de winkel werd de keuze erg makkelijk. Aansluitend via de website de verschillende mogelijkheden bekeken en een persoonlijke feestdeal afgesloten. Super snel antwoord en een heel mooi aanbod. Stop maar met het vergelijken op internet, neem gewoon contact op met PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Goed geholpen via de chat, mooie inruil-deal met mijn oude tv, keurig op afgesproken tijdstip geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
46
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |