Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede kennis van zaken..
Gekozen voor deze website vanwege de prijzen op internet. Wist al ongeveer wat ik wilde hebben en Platte tv.nl was de goedkoopste. Daarbij werd er in de winkel blijk gegeven van kennis van zaken en gaven ze een goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Op internet gespeurd naar tv kwamen uit bij Platte Tv, helaas was deze niet meer in de winkel aanwezig om te bekijken maar wel op voorraad. Ons laten adviseren door medewerker aan de hand van onze wensen, nog twee op voorraad dus eerst naar huis om extra te meten. Door de drukte in de winkel lukte telefonische contact niet, chat medewerker was behulpzaam dus terug naar de winkel en tv zelf afgehaald.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en deskundig personeel.
Donderdagmiddag een homecinema set uitgekozen met het deskundige personeel en vrijdag was de set al binnen. TOP service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, goed en eerlijk geholpen!.
Men had snel door waar ik naar op zoek was, probeerde ook niet wat duurders te verkopen. Kreeg heldere informatie. De voors- en tegens werden benoemd en er werd een mooie prijs gemaakt. Top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne verkoopers.
Ik wist al welke AV versterker ik wilde kopen. Het fijne was dat er daarna niet van alles werd geprobeerd ook aan mij te verkopen. Bij een vraag over een advies van een tv voor als ik weer wat gespaard had kreeg ik ook weer een helder verhaal zonder enige push en gestuur welke ik zou moeten nemen. Er werden goede argumenten gegeven waarom je welke tv zou kunnen kiezen bij welk budget. Fijn om een winkel te verlaten zonder het gevoel te hebben dat ze je iets proberen aan te praten. Top...
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede overzichtige winkel en deskundige medewerkers..
Het eerste contact met de winkel is gewoon vriendelijk,medewerkers geven duidelijk en deskundig raad en advies,eenmaal in de winkel word je vriendelijk te woord gestaan en geen verkoop praatjes,advies en raad is nutraal.uitleg en demonstratie is goed,afspraken worden netjes nagekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Hadden nog problemen met de afstandsbediening en het signaal met de Qled tv. Kosteloos langs geweest om te zien waar dit euvel van daan kwam. Het probleem is nu op gelost!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service, verstand van zaken!.
Elke vraag werd goed onderbouwd! Vriendelijk en service gericht. Goed op de hoogte van de verschillende onderlinge merken. Goed kunnen vertellen wat de plus en min punten zijn!Laten je met meer weggaan dan gepland! Positief! Super goed gedaan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer deskundig personeel.
Onlangs een lg tv gekocht. We werden geholpen door een zeer deskundige medewerker die een eerlijk advies gaf. De verdere afhandeling na aankoop verliep vloeiend en de tv werd snel geleverd. Kortom top.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig zaken doen tijdens de feestelijke aanbiedingen tijd.
Een nieuwe sony oled aangeschaft met muurmontage beugel. Na wat gezoek op internet kwam ik de feestelijke aanbiedingen tegen, mailtje gestuurd en vrijwel direct antwoord. Scherpe prijs (ook voor de beugel van vogels ;-)) en voldoende informatie over eventuele cashback acties bij sony. (Dit was bij de concurrenten niet geheel duidelijk, er werd zelfs een sony korting in de prijs berekening meegenomen terwijl deze al niet meer van kracht was, doei doei!) Zonder genoemde sony korting dezelfde prijs ;-)!! daar houden we van, duidelijk en..... supersnelle levering, zoals beloofd de volgende dag om 12 uur op de stoep. De tv, ja wat zal ik zeggen.... ik had een sony lcd met mooi beeld, maar oled moet je zien om het te geloven. ECHT prachtige kleuren, helemaal top! Een super tevreden klant hier.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede service duidelijk.
duidelijke comminucatie en heel vriendelijk. werden meteen geholpen. konde alle vragen goed beantworden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
super snel geleverd.
Plattetv.nl goedkoopste van het land voor Heos speaker en volgende dag in huis! Super tevreden !!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Net voor kerstmis een soundbar gekocht bij Platte TV in Breda , heel leuk geholpen door Anne en jongeman uit de achterhoek. Wat meteen opviel, is de uitstraling van de winkel, er zijn diverse hoeken ingericht in huiskamerstijl met daarin diverse tv-en audio opstellingen. Niet zo'n Media pakhuis met dozen. Deze mensen snappen het om met klanten om te gaan. Prijs technisch zijn ze ook nog beter als bij de grote jongens. Echt een aanrader. Overigens over mijn soundbar ben ik zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Wij komen terug!.
Via vrienden en de website bij plattetv.nl binnengelopen. We hadden ons al vantevoren georiënteerd en wisten wat we wilden. De verkoper nam alle tijd en kon onze vragen goed beantwoorden en wist nog meer te vertellen. Uiteindelijk tevreden én met wat moois naar buiten gegaan, service zelfs tot in de auto! ( de verkoper zette alles netjes voor ons in de auto). Meer dan prima!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige servic.
Ik ben er vriendelijk geholpen, De verkoper van het bedrijf gaf mij goede en duidelijke informatie over verschillende televisies. Een hele mooie uitgekozen, voor een mooie prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige TV met prima service.
Veel TV's uitgestald bij Plattetv. Mocht je nog twijfelen over een merk of model, dan kun je op locatie nog met behulp van de verkoper de juiste keuze maken. Vriendelijk en vakkundig geholpen. De TV is fenomenaal goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Zeer goede service. Toen ik in de winkel binnen kwam had ik een tv in gedachten. Door goede service ging ik uiteindelijk met een betere tv naar huis voor een scherpere prijs. Ik ben zeer blij met mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Strak toestel & Perfect beeld.
Na wat zoeken, toch de showroom gevonden in Amsterdam. Achter een donkere gevel (verlicht buitenscherm in de maak) een geweldige grote showroom met voor elk merk een eigen corner. Ziet er profi uit. Goed advies over alternative mogelijkheden (had zelf de LG 55C7V gekozen ) Personeel goed op de hoogte van de technische verschillen per merk. Uiteindelijk toch met de LG en goede deal, dik tevreden huiswaarts. Ik kan een ieder deze winkel aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende deal en service!.
Ben in eerste instantie wezen informeren bij de "grote" zaken. Ondanks scherpe prijzen toch de laagste prijs bij PlatteTV op de site gevonden. Na een korte chat met een zeer kundige medewerker over een paar vragen die ik had uiteindelijk de bestelling geplaatst bij PlatteTV. De medewerker heeft mij heel eenvoudig door de aankoop procedure heen geloods en zelfs nog wat extra korting gegeven! Top! Omdat ik de dag na de bestelling niet thuis was de bestelling een dag later laten zetten, was ook geen probleem! Echter de soundbar die ik besteld had zou 3-5 werkdagen op zich laten wachten. Maar wat schetste mijn verbazing? Bij de prompte aflevering op de bewuste dag werd de soundbar "gewoon" bij de bestelling van de TV meegeleverd. Een hele positieve verrassing! Dus toch alles in één bestelling ontvangen!!!!! TOP SERVICE PLATTE-TV!!! De volgende TV wordt weer bij jullie besteld! Dank!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Heos Denon soundbar.
Ruime keus in hifi en tv’s. Goed geholpen, verkoper nam alle tijd om uitleg te geven en om verschillende systemen en merken te laten horen,niet opdringerig om te willen verkopen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
47
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |