Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Wij zijn in de winkel goed geholpen door een enthousiaste medewerker, deze gaf op alle fronten een duidelijke uitleg, top gewoon.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie hulp en service!.
Ze geven je tips en helpen je de beste tv uit te zoeken. Eerst via chat en daarna in de winkel! Superhandig. De winkel denkt ook mee en ook over de prijs ;)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Goede uitleg over diverse producten. Heldere en professionele uitleg van Danny. Besloten Sonos Playbase en LG C5 aan te schaffen. Zoals beloofd volgende dag (zaterdag) bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en top advies.
Na een super en deskundig advies een tv aangeschaft. Werd de volgende dag keurig optijd geleverd. Kan er niets anders van maken dan dat wij super tevreden zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte updates en accurate levering.
In eerste instantie bij de shop terecht gekomen omdat plattetv.nl de goedkoopste was. Levering is dan altijd maar weer afwachten. Echter deze keer ging het van een leien dakje. De bestelling verliep soepel. De berichtgeving per mail was daarna zeer duidelijk en snel. En de daarop volgende levering, compleet met track and tracé code, ging bijzonder soepel. Shop is echt een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima meegedacht !!!.
Vriendelijke benadering in de winkel en goed advies . Verkoper denkt mee en geeft diverse opties . zelfs ff de tv mee in de auto gezet. Wat een service !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede deal!.
Via de chat contact gezocht en mijn wensen kenbaar gemaakt. Gesprek verliep erg goed en de aangeboden deal was super. Geen touwtrekken over de prijs, meteen een erg concurrerende prijs. Het bestelproces liep gesmeerd en de levering -de dag erna- precies op de aangegeven tijd. Dus geen dag thuis zitten voor een besteld product!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geregeld, alle afspraken netjes nagekomen!.
Ik heb al vaker bij PlatteTV gekocht en alles wordt elke keer keurig geregeld en de gemaakte afspraken worden netjes nagekomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
LG 49SJ819V besteld door de geweldige service.
Ik zat al een tijdje te kijken voor een nieuwe tv, eerst viel mij de LG 49UH850V op, ik had de livechat geopend en vroeg wat een goede prijs hiervoor zou zijn maar toen zei de vriendelijke man dat de LG 49SJ810V beter zou zijn en hiervoor heb ik een goed prijsje gekregen + nog een gratis HDMI kabel. Ik ben helemaal tevreden met de service die ik gekregen heb. En ook netjes de volgende dag in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
snel en goed geholpen.
snelle en goede service en vriendelijk personeel tv werd zelfs in de auto gebracht TOP SERVICE TOPPER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen geweldige service.
super service fantastisch geholpen. livechat snel en helder antwoord. direct een goede prijs gekregen. zeker een aanrader plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
ik heb gekozen voor deze winkel omdat ze alles inc randapparatuur installeren en de tv ophangen zij kiezen de juiste muurbeugel en kabels alleen wat je nodig hebt de monteur heeft dat bij hem en kan je bij hem kopen wat nodig is ook de live chat werkt prima voor al je vragen en advies
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
GeweldigEen tv !.
Ontzettend fijn geholpen bij een geweldig toestel . Ook de service was uitstekend ! Voor iedereen aan te bevelen !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel, mooie producten en goede adviseurs.
Opzoek naar een ander televisie. Eerst bij Mediamarkt geweest. Dat liep uit op een teleurstelling. Weinig aandacht en verkopers die niet goed luisterde naar mijn wensen en bijbehorend budget. Toen naar platte tv. Net geopende in Amsterdam. De winkel had veel modelen aan staan zodat ik direct kon kijken en vergelijken. Verkopers luisterde daar wel goed naar mijn wensen en het belangrijkste mijn budget. Daarboven kwam nog een interessante aanbieding waardoor ik hier wel overging tot aankoop van een nieuwe televisie. Ik mag de televisie zelfs nog terug brengen als ie binnen 14 dagen toch niet bevalt. Al met al erg tevreden met deze winkel. Het volgende project (een soundbar) zal zeker in deze winkel eerst gezocht en eventueel gekocht worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service.
In de oriënterende fase laten ze alles rustig aan je zien en of horen, geen verkooppraat! Bij interesse en je eigen mening en budget te hebben gegeven nemen ze rustig de tijd om alle plussen en minnen met je door te nemen. Je krijgt een uitgebreide Demo. Echt nette verkopers! En natuurlijk mooie producten! Een aanrader qua winkel als wel de service en aftersales! Top mannen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en proactieve zaak!.
Vestiging Breda is een nette zaak, ben goed geholpen en geadviseerd. Ook hebben de medewerkers hebben kennis van zaken. Pricing is ook netjes. Al met al tevreden met de aankoop bij Platte TV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en prijs.
Snelle reactie opvragen en een goed inruil aanbod voor TV. Ze geven goed advies en het personeel is vriendelijke en heeft meer dan voldoende kennis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen.
Goede en interessante aanbieding gekregen via de livechat. TV zelf opgehaald in Utrecht. TV was zoals afgesproken gereserveerd, keurig geholpen in de winkel. Medewerkerhielp netjes met inladen. Niets op aan te merken!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Gekocht een LG 49UJ635V super goed beeld en geluid, een echte aanrader !!! Wij zijn uitstekend geholpen door Daniel van Platte tv in Nijmegen vraag naar hem hij neemt alle tijd en uitleg voor je.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige winkel in Amsterdam en super goed geadviseerd.
Op advies van Tim van Plattetv.nl naar de winkel in Amsterdam geweest. Daar werden we snel en correct te woord gestaan. We kregen een uitstekend en passend voorstel en hebben gekozen voor de LG49SJ810V. Prachtig toestel voor een mooie prijs. Wij zijn zeer tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
48
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |