Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top advies en service.
Ze weten in Utrecht waar ze over praten. Daarbij zijn de prijzen ook nog eens retescherp! Goede uitleg over het product waar ik voor kwam.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Al goede ervaring met deze winkel gehad vandaar ik er weer wat gekocht heb. En het is nog eens vlak in de buurt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede winkel.
Omdat ik mijn HEOS Home Cinema wilde inruilen voor een HEOS Bar (en dat kon bij deze winkel) had ik vrijblijvend een vraag per mail gesteld. Ik kreeg vrijwel onmiddellijk antwoord en heb de HEOS Bar en Subwoofer 2 dagen later opgehaald. De verkoper was ter zake kundig en niet van het type "aansmeren". Xxxxx in Amsterdam heeft mij heel prettig geholpen en ik ga bij een volgende aankoop daar zeker weer naar toe!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch geholpen, zowel online als in de winkel!.
Vooral de inruilmogelijkheid is een hele mooie extra. Ook de chat werkt super en echt heel erg snel en goed, altijd iemand te bereiken. Al met al, echt een winkel anno 2017!!! Ga vooral zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Hele fijne service..
Ik ben enorm vriendelijk geholpen. Duidelijke uitleg gekregen en wat ik ook altijd belangrijk vind is dat alles liep volgens afspraak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig winkel.
Heb een onkyo cs-265 bij hun gekocht Stond in de winkel voor €250 Maar moest besteld worden Andere dag was die €195 op hun site Kreeg €55 terug bij aflevering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Via de chat heel goed geholpen en een goede keus kunnen maken Heb door de kerstactie een korting gekregen en heb dit via WhatsApp meteen bevestigd waardoor ik meteen de factuur kreeg Heb fit meteen overgemaakt en de dag erna is de tv verstuurd Kreeg in de avond hoelaat deze bezorgd werd en werd binnen gestelde tijdslijn geleverd Chapeau
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende voorlichting en offerte gekregen!.
Uitstekend advies gekregen van de verkopers. Mooie offerte voor ons gemaakt en de levering was abnormaal snel. De televisie staat op dit moment te schitteren in onze huiskamer. Dank je wel Raymond en Justin.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Super snelle levering!! Je kan onder rembours betalen dus je loopt geen risico! Ik ga hier zeker vaker bestellen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Dik in orde.
Had nog nooit gehoord van platte tv was op zoek naar nieuwe tv en soundbar dus even op google zoeken naar goedkoopste en kwam uit bij Platte tv en gelijk advies gevraagd via live chat en hebben mij goed geadviseerd heb nu een Samsung curved tv en een Samsung soundbar en kreeg ook nog een goede inruil van mijn oude tv en hebben het ook netjes opgehangen voor mij aan de muur ik kan niets anders zeggen dan super tevreden met Platte tv echt een aanrader .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geleverd.
Was allemaal makelijk en goed geregeld Goede service ben zeer te vreden over produkt wat ik heb gekocht zal jullie zeker aanbevelen bij anderen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top Snel en chatten was ook top.
Op aanraden van een kennis en deze had het niet beter kunnen doen! Ik had geen factuur dus even gechat en direct antwoord wachtlijnen keuzes ik sta perplex.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prijs kwaliteit.
Goede uitleg en goede prijs gekregen voor Sony A1. Twijfel gehad over andere tv maar uiteindelijk over de streep getrokken door verkoper. Winkel opstelling Nijmegen zou naar mijn idee beter kunnen dus ruimte voor verbetering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel.
Heb bij plattetv een mooie Oled tv gekocht van LG. Voor vragen werd ik keurig geholpen en qua prijs was ik erg tevreden! Ook als je iets niet hoeft blijven ze niet aandringen. Op de webshop besteld en na 1 dag was de tv al binnen. Voor mij een dikke 10 voor klant vriendelijkheid en levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen in een mooie nieuwe winkel in Amsterdam.
Goede ontvangst en zeer goede uitleg waarbij alles de review gepasseerd is. Daarnaast een goede korting ontvangen dus het was de moeite waard om naar Amsterdam te rijden. Nick, staat normaal in Arnhem, heeft mij zeer goed geholpen en alle details aangereikt van meerdere TV, verschil OLED en QLED etc.. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, geduldig en goede info.
Goedkope winkel met goede inruilmogelijkheden en klantvriendelijke behandeling. Loopt met de prijzen scherp mee met de grote jongens, maar blijft toch erg klantgericht en niet te afstandelijk, zoals bij veel mega-retailers. Ook is het onderhandelen over prijs en service nog steeds een optie, hetgeen juist bij de mega-retailers uit den boze is.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Veel kennis en hulpvaardig.
Plattetv.nl heeft mij goed geholpen in zowel de winkel als op de website. Uiteindelijk in de winkel toch gekozen voor een ander model obv goed advies van de medewerker. De winkel is goed te bereiken, dicht bij de snelweg, en heeft een ruime parkeerplaats.
Heeft deze review u geholpen?
  • Minpunten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Komen afspraken na!.
makkelijk laagdrempelig scherpe prijs Live chat bestellen wanneer je het zelf uit komt. Gewoon nette goede betrouwbare winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting, geweldige service.
Mooie Sony tv gekocht met een mooie inruilprijs voor mijn oude tv. Op sommige onderdelen waren wij het niet altijd eens, maar iedere keer werd er gezocht naar een oplossing. Complimenten voor de bereidheid om tot een oplossing te komen. Complimenten ook voor het geduld en de vriendelijkheid van Bjurn van filiaal Amsterdam. Wil je een mooie tv voor een goede prijs en service , zelfs de jongen die de tv komt afleveren neemt alle tijd om je alles uit te leggen, dan moet je zeker bij platte tv zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies en uitleg !.
Klantvriendelijke winkel met deskundige verkoper die niet opdringerig is, goed adviseert en kijkt wat voor jou de beste deal is
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
49
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |