Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 28-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Voor de tweede keer dit jaar online een TV gekocht bij Plattetv.nl. Eerst een voor mijzelf afgelopen zomer en nu een voor mijn ouders. Communicatie verliep weer heel soepel. Gekozen voor levering met installatie alles werd netjes geïnstalleerd. Er werd de tijd genomen om de tv en soundbar in te stellen en een uitleg te geven hoe het allemaal werkt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte service, scherpe prijs.
Contact met PlatteTV is vlot en duidelijk. Vragen staat vrij en er komt altijd een antwoord. Hele mooie deal kunnen sluiten voor een mooi product. Dit zelf afgehaald in Doetinchem. Medewerkers in de winkel al net zo behulpzaam als online.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-12-2017
Totaalbeoordeling:
Helder, eerlijk en duidelijke voorlichting. Mooie showroom.
Via internet een TV keuze gemaakt. Gebeld met Platte TV en een duidelijke bevestiging gekregen over de prijs en op te halen in vestiging Amsterdam(eigen keuze).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting.
Goed geholpen in een mooie winkel met heel veel keus en vriendelijk personeel.Ben door mijn zoon die deze winkel eerder bezocht bij jullie terecht gekomen. Waarom ik tot een aankoop ben overgegaan heeft te maken nogmaals de goede voorlichting en de scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 28-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Ik kwam binnen en we werden gelijk geholpen de winkel ziet er goed uit! Ik was ook zeer tevreden hoe ze mij geholpen hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 28-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed bereikbaar via chat, mail of telefoon.
Per toeval kwam ik PlatteTV.nl tegen toen ik zoek was naar een Samsung QE55 TV. Op tweakers e.d. was ik ze nog niet tegengekomen. Makkelijk en goed contact via de chat. Onderhandeling over prijs verliep vlot met inruil oude tv. Uiteindelijk op 2e kerstdag de TV opgehaald in Utrecht. Ook daar verliep het contact correct en snel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Dynamische service !.
Sfeervolle inrichting van de winkel, personeel met inhoudelijke kennis, bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Helemaal top !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geen opdringende verkopers!!!!! Goede uitleg en advies!!.
Wat een keuze!!! Voor elk budget een goede televisie!! Geen opdringerig personeel die je een duurder toestel wil aansmeren! Erg wordt goed geluisterd en meegedacht! Erg prettig! Goede deal kunnen maken omdat wij meerdere televisies met beugels gingen aanschaffen! Bedankt!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundige uitleg en prima service..
Een prachtige nieuwe winkel in Amsterdam met overzichtelijke inrichting en ruime sortering. Een bezoek zeker waard. Vriendelijke bediening en in voor een extra leuke aanbieding.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
goed meedenken met de klant.
Goede informatie en uitleg gekregen. Verkoper heeft goed meegedacht met onze situatie en kwam met goede ideeen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig uitgebreide service.
Super goed geholpen in winkel Breda. Goede oplossing gezocht want die ik wilde was er niet. Mooi aanbod gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV geweldige service, 2x is al scheepsrecht.
Geweldige service en klantgerichte benadering. Drie jaar terug een Philips Led televisie met ambilight gekocht uit de 9000-serie. Na volle tevredenheid over de service in die tijd weer contact gezocht met Platte TV Nijmegen voor een Philips 55POS9002 Oled televisie. Over de prijs waren we het snel eens en de televisie is direct meegegaan naar huis. Thuis geinstalleerd en werkt zoals het hoort en gewend van Philips. Platte TV, Guido, alweer bedankt en tot de volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede advisering in de winkel (Breda). Werd goed meegedacht over de verschillende mogelijkheden en mede daardoor een goede keuze kunnen maken. Product prijs verhouding is goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon Prima kwaliteit en Service !.
Had nog nooit van deze shop gehoord... Heb dus even gegoogled en gebeld. Ben prima, vlot geholpen in Breda met extra advies en zeer tevreden over de Denon Heos speakers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies.
Ik ben via een zoekopdracht op internet bij Plattetv in Breda uitgekomen. In eerste instantie naar de winkel gegaan voor advies, maar direct tot aankoop overgegaan. TV is super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
zowel in de winkel als thuis geweldig geholpen..
In de winkel goed advies bij de aankoop, vlak voor Kerst de aankoop gedaan, de installatie gebeurde op Zondag, zodat we met kerst van de nieuwe t.v. met soundbar konden genieten .Sjoerd heeft het geduldig en goed uitgelegd. wij zijn over de aankoop en installatie geweldig tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
prima service.
ik heb bij deze heren in doetichem een lg oled gekocht met een heos systeem ,ik ben er super geholpen en kreeg een prima advies van de heren .toppie groet frans
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ultieme klantbeleving.
Klantvriendelijke en zeer deskundige adviseurs, servicegericht en komen in algemene zin ook zeer goed en vriendelijk over. Hun klantgericht denken heeft grote positieve invloed op de tevredenheid van de klant, waardoor de klantenkring dagelijks wordt uitgebreid en de klant een ambassadeur wordt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Via de website een mooie aanbieding ontvangen. Ik kon hem na een belletje dezelfde dag nog ophalen in de winkel. Klasse!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en vriendelijke service.
Hele snelle en vriendelijke service. Gaan mee met de laagste prijsgarantie , indien dit reëel is. Vriendelijk personeel met verstand van de producten die ze aanbieden. Ze lopen ook nog mee om de tv naar de auto te brengen. Top service.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
50
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |