Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel en goed en deskundige verkopers..
Service in de winkel was top, goede eerlijke en deskundige uitleg. En gratis koffie, ook toen we de televisie hadden gekocht, niet van snel snel, de verkoper bleef bij ons om nogmaals een kopje koffie aan te bieden en zijn praatje te maken, geeft toch een thuisgevoel. Is een mooie en gezellige winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en goedkoop.
Ik zocht een soundbar, die op een andere site niet meer leverbaar was en via de site kieskeurig, zag ik deze site met een goede beoordeling. Bleek die soundbar ook nog eens goedkoper te zijn. Met twee werkdagen had ik hem al in huis en ben blij dat ik hem gekocht heb. Top!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Echt een goede zaak.
Ik heb voor deze shop gekozen, om dat ik dit een goede zaak vind. Goede verkopers weten waar ze het over hebben ruime assortiment.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fantastische service!.
Ik ben zeer tevreden over PlatteTV. De apparaten die ik daar heb aangeschaft hebben de beste prijs/garantie en de service die ik tot nu toe nodig heb gehad was TOP!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen alweer voor de 3e maal.
Geweldige klantenservice en zeker voor herhaling vatbaar. Personeel weet waar het mee bezig is en het advies is meer als 100 procent .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
De zo-goed-als-nieuwe tv-steun die besteld had, was niet meer beschikbaar in de door mij gewenste kleur. Ik werd meteen de daaropvolgende dag gebeld en er werd in overleg met mij een passende oplossing gezocht. Enkele ogenblikken later kreeg ik een e-mail dat de steun klaar stond voor verzending. Kortom, prima service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Via familielid gehoord over plattetv.nl en de service die ze verleend hadden. Zelf ook contact gezocht en goed, duidelijk en snel geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundig en niet opdringerig.
Verkoper wist er echt veel van en kon ons ook de verschillen laten zien tussen de televisies. Goed onderbouwd advies.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Een goede prijs, prima aanvullende adviezen en een uitstekende service. De installateur D heeft bij aflevering nog zeer goede adviezen gegeven en omdat er een klant uitgevallen was (ondanks dat ik geen installatie pakket had genomen) heeft hij de "lg wandbeugel en televisie" voor mij geïnstalleerd. Erg beleefd en zeer enthousiaste medewerker. Een zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Rustig en vriendelijk geholpen zeer goede opstelling om de tv te kunnen bekijken in afgescheiden ruimtes ,met een rustige verlichting die overeenkomt met een thuissituatie inplaats van een grote wand die vol hangt me tv,s en een winkel die dusdanig verlicht is dat je het jammer vind dat je geen zonnebrandmiddel bij je hebt. waardoor je als consument geen goede keuze kan maken
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel met vriendelijke medewerkers!.
Fijne winkel waar je goed geholpen wordt door vriendelijke en kundige medewerkers. Ook de prijzen en aanbiedingen zijn goed. Nu al twee keer een televisie en speakers hier gekocht en de volgende keer wat mij betreft weer!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Een voorbeeld voor velen.
Zeer vlotte service, alert, goede prijs en een topproduct wat kun je als klant meer wensen. Zou zeggen ga er voor en voorkom een teleurstelling.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Een zeer tevreden klant!!.
Onlangs een prachtige tv gekocht bij Platte TV in Arnhem. Ik werd zeer vriendelijk en correct geholpen door xxx die mij uitstekend van informatie voorzag. Op zeer professionele wijze heeft hij mij allerlei diverse verschillen tussen de toestellen in alle rust uitgelegd en laten zien. Uiteindelijk besloten de sony KD55A1 aan te schaffen voor een aantrekkelijke prijs. Direct via een IDEAL-link betaald en afgesproken om hem te laten bezorgen ( voor maar 5 eurotjes ). Direct bevestiging via de mail van zowel Platte TV alsook van PostNL. De volgende dag stipt op tijd geleverd door PostNL. Fantastische service van Platte TV!! Prachtige zaak in hartje Arnhem, makkelijk te parkeren in de musisgarage en dan betalen ze ook nog de parkeerkaart voor je! Top!! Ik raad een ieder aan om je tv hier te kopen. Een zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Erg goede service bij de aankoop.
De winkel is overzichtelijk en rustig zodat je goed de verschillen in beeldkwaliteit kunt bekijken van de verschillende merken. Om dan de keuze te maken wordt je goed geholpen en met geduld de verschillen uitgelegd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Deskundige service!.
Locatie Nijmegen is een mooie winkel met uitgebreide keuze. Hulp was vriendelijk en zeer deskundig. Ik vond het fijn dat de verkoper op basis van mijn wensen vrij snel de hoeveelheid aan verschillende tv's kon terugbrengen tot drie! Grote bereidheid om verschillende audiosystemen te testen en mijn vele vragen werden rustig een voor een beantwoord. Kortom: prima!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima site, goede ondersteuning met chat functie.
De site is helder en duidelijk, voorzien van goede productspecificaties. UIteindelijk viel onze keuze op een LG televisie, maar hadden we nog vragen over een verschil met een ander toestel. Via de chat functie kregen we een duidelijke uitleg over de verschillen en konden we een keuze maken. We kregen ook nog een mooie "persoonlijke" aanbieding op de TV van onze keuze. De gratis bezorging via TNT met track en trace ging ook helemaal super, keurig binnen het aangegeven tijdvenster.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Vogels tv beugel.
Vogels demo tv beugel besteld, werdt gebeld dat de demo helaas al was verkocht! ze boden ons een nieuwe aan en hebben ze dezelfde dag nog verstuurd! Dit is zaken doen, geen gemiep maar de klant direct helpen! Top... meer kan ik er niet van maken (zouden meer bedrijven moeten doen)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Installateur D mag altijd terugkomen!!.
Ik ben bijzonder tevreden. Niet alleen is mij prachtige nieuwe platte LG TV geinstalleerd... maar ook een blu-ray speler, PS, Sonos etc etc Installateur D heeft niet alleen de installatie snel en vakkundig gegaan, hij heeft ook de nieuwe apparatuur NETJES en met zorg geinstalleerd. Petje af hoor. Ik heb net een rondje Netflix (met chips) gehad. Bevalt prima. Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Very good services.
Very professional and good services. All our questions got clear answers. Really appreciate from it.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super service !.
Dit is de tweede smart tv die wij bij platte tv gekocht hebben en zijn zeer te vreden over de service en de prijs top bedrijf !
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  | 
6
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |