Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Grandioze service en goeie hulp via e-mail.
Via Kieskeurig op Jullie Website gekomen. Aantrekkelijk aanbod ontvangen op inruil TV. Nieuwe TV op vrijdag besteld en op zaterdag afgeleverd. Betaling onder rembours geen punt. Prima service en goed geholpen, afspraken goed nagekomen. Steek niet graag veren in een ...., maar bij deze!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk personeel met kennis van zaken.
Ik kwam voor een bepaalde televisie, echter die was niet meer op voorraad. De medewerker kwam met een alternatief. Dit alternatief bevalt me beter dan de televisie waar ik in eerste instantie voor kwam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Pasen de service.
Verkoper is vakbekwaam maar vooral een goede luisteraar! Ben met volle tevredenheid wegegaan. Precies gekocht wat ikm wilde met een prima prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Keep iT simple.
Duidelijke prijzen, snelle afhandeling en service. Direct uit voorraad leverbaar. Niet moeilijk doen bij lastige vragen. Assortiment niet te breed en dat maakt het overzichtelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geholpen.
Goed uitgelegd geduldig gebleven pand in Doesburg moet nog wel even onordelijk worden gebracht (rommelig) maar het gaat uiteindelijk om de prijs kwaliteit en de gastvrijheid en die was goed ook al omdat de verkoper alleen was (zieke colegga) zou er zelf zo weer na toe gaan voor tv of soundbar
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte snelle service.
Na een goede oriëntatie samen met de verkoper zijn we over gegaan tot de aankoop. Toen het toestel niet op voorraad bleekt te zijn hebben we zelf gekozen om het vanuit Amsterdam in Utrecht op te halen. In Utrecht stond alles klaar en heeft het personeel de tv ingeladen. We hebben de service als zeer prettig ervaren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Uitgebreide shop met zeer deskundig personeel, prijs kwaliteit van hoog niveau. Bij plaatsing is deskundig gewerkt zeer netjes en na installatie een zeer goede uitleg. Met zulke deskundige mensen is het fijn werken
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
erg vriendelijk en behulpzaam.
de shop is top vriendelijk personeel je wordt snel geholpen en redelijke prijzen jammer dat ze niet in overijssel of drenthe zitten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima bedrijf!.
Netjes geholpen en eerlijk geadviseerd. Ook bereik en parkeren is prima. Tv werd netjes naar de auto gebracht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Zeer scherpe prijs + nog een extra HDMI kabel bij de receiver. Prijs de laagste die ik kon vinden. Prima showroom en prima geholpen. De receiver was op voorraad.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top uitleg en hulp bij aankoop tv.
We waren bij de concurrent geweest maar het was ons nog niet helemaal duidelijk via telefoon contact ge had met Daniël al veel duidelijkheid en uitleg. Op naar de winkel in Nijmegen. Daar zijn we na goede uitleg en vergelijk overgaan naar koop Maar bij de concurrrent was er een dag deal aan bieding geen probleem prijs aangepast dus gewoon top later gebeld omdat het niet duidelijk was bij de aansluiting ook dan goede begeleiding via telefoon. Gewoon een top bedrijf en dank aan Daniël
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
prima service.
Ruime keuze, direct kunnen chatten met een medewerker, deskundig advies. Fijn om verschillende merken te kunnen vergelijken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Service zoals het hoort.
Plattetv heeft mij een heel goed aanbod gedaan met inruil van mijn oude tv. Betaling onder rembours was geen probleem. Leverdatum afgesproken en keurig geleverd op afgesoroken tijd (kwartier voor levering telefoontje van de chauffeur dat hij er bijna was). Goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Super prijzen, ruim assortiment, kundige medewerkers die ook verstand hebben van combinaties van accessoires en een goed verzorgde winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Op een goede en professionele wijze door Anne in de winkel uitgebreid voorgelicht tijdens het maken van een keuze voor een nieuwe TV. Na de aankoop van de TV is deze door Alex bij ons thuis gebracht, opgehangen en geïnstalleerd. Tevens heeft Alex uitleg gegeven over de belangrijkste functies van de TV. Net als Anne is Alex een professioneel lid van het team PlatteTV Breda.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel bedrijf.
Snelle beloofde levering binnen 1 dag en je word met vragen vriendelijk te woord gestaan telefonisch, top bedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ik kreeg goede uitleg over het door mij gekochte product en het personeel was erg behulpzaam bij het naar de auto brengen van de gekochte spullen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige goede service.
Mooi winkel, geweldig geholpen, hopen dat we een goede keus hebben gemaakt en dat we veel plezier hebben van de tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle, deskundige service zowel online als in winkel!.
We werden door K. goed en deskundig geholpen. Hij was geduldig en liet ons onderling overleggen met kopje koffie. Gaf tips over wat de voordelen en nadelen van toestellen waren en kwam met gelijksoortige suggesties van andere merken. Ook online werden we in de live-chat snel geholpen. Uiteindelijk werd in de winkel in Utrecht de tv tot in de auto bezorgd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
ook omruil service perfect.
Omdat wij de 55inch tv te groot hebben wij die in overleg omgeruild tegen een 49inch omdat wij een aanvullend pakket hadden werd deze keurig thuis omgeruild door een zeer aardige medewerker,waarbij we de tv zelf nog niet in hoefden te pakken.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
51
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |