Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en correcte service.
Op zoek naar een tv waarbij ik wist wat ik wilde. Mijn wens was bij Platte Tv direct leverbaar. Een dag later keurig op het afgesproken tijdstip geleverd. Tv voldoet aan alle verwachtingen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed advies.
Door het goede advies van Platte TV heb ik een andere tv gekocht dan ik van plan was te kopen. Het is moeilijk om als leek een goede keus te maken, het aanbod is zeer groot. Dankzij het zeer goede advies van Platte TV heb ik nu een tv waar ik zeer tevreden mee ben en elke dag weer geniet van een fantastisch beeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden.
Prima geholpen in de winkel. Verkoper wist goed waar hij het over had en kon mij goed adviseren. Ook na de koop een prima service gehad waar ik zonder problemen twee meegekochte HDMI kabels kon omruilen voor langere exemplaren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super uitleg en advies.
Ik kreeg uitstekende uitleg en advies in mijn keuze voor een nieuwe tv. De verkoper was zeer goed op de hoogte van alle voor- en nadelen van de verschillende tv's en mogelijkheden voor plaatsing van het toestel. Ik ben dan ook super tevreden met mijn uiteindelijke aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Wij hebben enorm getwijfeld over de juiste TV voor ons. Met jullie hulp hebben wij de perfecte tv gevonden tegen een scherpe aanbiedingsprijs. Verder in de shop toch wat tv’s vergeleken waarvoor veel geduld en hulp van jullie team. Tot slot een persoonlijke benaderingswijze. Dit is altijd leuk voor de klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super klantvriendelijk, kundig en eerlijke prijzen!.
Bij veel winkels mis je klantvriendelijkheid en/of kundigheid. Het brede assortiment helpt bij het maken van de juiste keuze, mits begeleidt met het juiste advies. Vergelijken op Internet kan iedereen, maar live ervaren is zeker met deze spullen toch net even beter. Niet alleen basislijn-apparaten, zoals bij een niet nader te noemen electronica gigant, maar vooral ook top spullen. Vriendelijk en kundig personeel, zoals het hoort, maar wat je bijna nergens meer vindt. Ze zetten je aankoop zelfs voor je in de auto. Dus ik zeg: 'Ik ben toch niet gek, ik koop uitsluitend bij Plattetv.nl !!'.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service en uitleg !.
Het was een mooie nette winkel met zeer vriendelijke verkopers met verstand van zaken en goede en duidelijke uitleg over het toestel en goede uitleg tussen verschillende merken en toestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service..
Goed advies gekregen met de live chat. Ik had eerst een ander model gekozen dat 3 jaar ouder was en door de live chat heb ik nu een van de allerlaatste modellen voor ongeveer dezelfde prijs. Supersnel geleverd
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-12-2017
Totaalbeoordeling:
zelfs op tweede kerstdag iedereen goed gemutst.
een prachtige nieuwe tv gekocht op tweede kerstdag goed geholpen aardige mensen duidelijke uitleg deskundig advies van iemand die er verstand van heeft al met al nieuwe tv nodig hier ben je op het juiste adres
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Een heel goede aflevering van de nieuwe TV.
De inlevering van de oude TV en de levering van de nieuwe TV is uitstekend verlopen en de levering is snel en goed afgehandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en vriendelijke, behulpzaam personeel.
Zeer vriendelijke en behulpzaam personeel. Werd goed geholpen bij platte tv.nl in Arnhem. Gloednieuw mooie zaak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede en vrolijke service niet opdringerig.
ik heb deze winkel gekozen omdat ik vind dat deze meer gericht is op tv dan de grote elektro zaken. tevens de prijs en onderhandelen is mogelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
prima uitleg en service.
Al jaren klant bij Foto Bouw Arnhem tot volle tevredenheid zodoende weer naar de prachtige nieuwen zaak in Arnhem Centrum waar ik zoals vanouds weer prima ben geholpen met de aankoop van een soundbar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig geholpen.
Heb via de email veel contact gehad en ben zeer goed geholpen bij de keuze van mijn Samsung televise. Ik werd door Platte TV op dingen gewezen waar ik nooit aan gedacht zou hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Boter bij de vis !.
24-12-2017 om 16.30 gebeld voor een smart televisie . Het typenummer van de oude tv gemeld en meteen een inruilbedrag via de telefoon ontvangen. Om 16.50 lag de tv in de auto. Ik wan aanrijden en de televisie stond al klaar . Super Service en duidelijk geholpen . Bedankt
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
no nonsense en zeer behulpzaam.
scherpe prijs en zeer behulpzaam personeel en nuttige tips. Daarnaast brengt de medewerker zels je apparaat helemaal naar je auto.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Weer een blije klant.
Via de site geattendeerd op de shop in Utrecht. Perfect geholpen met aandacht voor onze wensen. Perfecte service met duidelijk begrip voor de wensen van de klant. Uiteindelijk geslaagd en super blij met onze aanpak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service..
Ik kende deze winkel niet maar ik kreeg zeer goede info over het door mij gekochte product. Ook de bezorging info kon ik volgen via internet en achteraf vroeg deze winkel nog of het product goed beviel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
geweldig bedrijf.
ik betaal nooit vooraf, maar omdat ik in de winkel in Breda zeer goede info heb gekregen over welke tv het beste voor ons zou zijn, wij hadden wel een voorkeur, maar na de goede uitleg etc hebben we toch een andere gekozen. Daarna via de mail een orderbevestiging gekregen, een afspraak gemaakt voor levering en installatie. Ze zijn voor 100% de afspraken na gekomen, dat gevoel had ik ook en daarom heb ik vooruit betaald . voor mij een top bedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen door Anne.
Ik werd vakkundig en vriendelijk te woord gestaan door verkoper Anne. Hij komt betrouwbaar over en heeft antwoorden op de meeste vragen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
52
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |