Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Pro-actief meedenken.
Goede website, snelle respons na telefonisch overleg, fijne ontvangst in de winkel en alles lekker snel afgehandeld. Zo wordt een TV kopen een feestje i.p.v een langdurig zeurproces
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed service met nodige aandacht!.
Heel goed geholpen met het uitkiezen van de tv, je moet niet een half uur wachten voordat een medeerker je te woord staat, wat vaker wel dan niet voorkomt bj andere elektronica winkels. Vriendelijk, maar niet opdringerig aangesproken door verkoper, meegedeeld welke acties er zijn en welke tv het beste bij ons zou passen. Plus de prijzen zijn toch wel iets lager dan bij de concurrent.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Naar huis met voor jou de beste televisie!.
Zeer behulpzaam, goed overzicht over mogelijkheden en overwegingen. Neemt de tijd en schat de wensen goed in. Groot aanbod in de winkel, waarvan een groot deel ook in de winkel staat. Geen probleem om een tv uit de doos te halen en te bekijken. Gemakkelijk parkeren achter de winkel om te tv in te laden. Als je auto dichtbij staat, wordt de tv zelfs naar de auto getilt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 25-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super aankoop super service.
Allereerst al prima geholpen in de winkel en daarna op het afgesproken moment de tv ontvangen. Tussentijds goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Kortom: erg tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
De medewerker heeft Mij er enorm goed geholpen. Ik wist niet precies wat ik wou. Na een aantal voorbeelden heb ik een keus kunnen maken
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Verkoper met Ervaring.
Hij wist er toch meer van als ik dacht samen met mijn zoon van 15 was ik behoorlijk voorgelicht, maat Roel eist er nog meer van, top
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Heb mijn set op internet gezien, en hem nadien in de winkel van “plattetv” bekeken,heb daar prima uitleg en advies gekregen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Enorm goede service!.
Na bekijken van diverse sites kwam ik iedere keer toch weer terug bij Plattetv.nl. Een uitnodigende site met veel keuzes, informaties en de mogelijkheid om via een chat een persoonlijk aanbod te krijgen. Met dat aanbod naar Platte.tv naar Utrecht gereden. Blij verrast bij aankomt door het zeer ruime aanbod, de mogelijkheid om een stoel of bank op de juiste kijkafstand te zetten om de thuissituatie na te bootsen. Een zeer deskundige medewerker, Marco, die ons adviseerde bij het maken van de juiste keuze. Uiteindelijk gekozen voor een Samsung 65 inch. Een geweldig mooie tv v.w.b. uitstraling, helderheid, kleur, vormgeving, bedieningsgemak en aansluitmogelijkheden via de one-connect. Ook het advies v.w.b. kabels en ophangbeugel was zeer welkom. Met het overeenkomen van de totaalprijs afspraak gemaakt voor het leveren van het toestel zeer tevreden huiswaarts. Drie dagen later, volgens afspraak werd de tv geleverd. Nu, na het installeren van de tv alleen maar tevreden. Tv hangt zeer plat tegen de muur dankzij de Vogels beugel, het instellingsprogramma is zeer duidelijk en de eerste kijkervaring was bijna emotioneel. Wat een geweldig beeld, fijne afstandsbediening, en met de Sonos geweldig geluid. Platte.tv bedankt voor de zeer deskundige hulp en het volledig nakomen van de gemaakte afspraken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Service is goed..
Nadat ik via de website de producten heb vergeleken was PlatteTV prijstechnisch beter als de rest. Meer kan ik echt niet van maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Smooth service.
No nonsense product informatie. Scherpere deal dan kieskeurig.nl kan weergeven. Het toestel in het echt zien. Het loont de moeite om even de winkel te checken. Maick heeft na een ferme handdruk meteen de vrijblijvende offerte opgemaakt. Een paar dagen later toch de knoop doorgehakt. Naar de winkel gegaan afgerekend en in mijn geval konden ze dezelfde avond de TV leveren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Meedenkende winkel.
Plattetv.nl is me erg goed bevallen! Ik had enkele vragen tijdens de bestelprocedure van mijn tv. De chat met 1 van de medewerkers die ik hiervoor startte was snel en laagdrempelig toegankelijk. Daarnaast kreeg ik een andere aanbieding dan de door mij bestelde tv. Vergelijkbaar product, zelfde merk, maar dan betere uitvoering. Ik mocht deze tv voor dezelfde prijs aanschaffen. Helemaal fantastisch natuurlijk en de volgende dag in huis. Kortom: meedenkende service gerichte winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen door Pim.
Super hmgeholpen door Pim wij kwamen voor een solaro televisie maar Pim adviseerde een ander toestel te nemen wij hebben nu een super mooie Samsung televisie van 40 inch echt een mooi toestel en zijn er super tevreden mee en nogmaals super geholpen door Pim. !!!!!!!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goede service.
goed geholpen door paul de boer een goede uitleg. het installeren is door sjoerd gedaan en dit is prima verlopen voor beide een dikke negen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn om zaken mee te doen.
Hier een soundbar en ophangbeugel gekocht. Ik had via de site een feestdeal aangevraagd, en ik werd direct teruggehaald met een goed voorstel. De soundbar opgehaald in hun nieuwe winkel in amsterdam. In de winkel werd ik ook zeer prettig geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede service.
De shop is voor iederéén duidelijk opgezet, je kan alle tv's goed bekijken en heb je vragen dan staan de mensen van Platte.nl voor je klaar om daar zo goed mogelijk antwoord op te geven.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan. Nieuwe zaak waardoor een aantal dingen nog niet perfect waren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en.
Zeer fijne winkel om even rustig te kijken naar een nieuwe tv. Zeer deskundig advies en fijne interactie naar klanten toe. Ze nemen de tijd voor je en laten je goed het verschil zien tussen kwaliteit en prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Levertijd
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en snelle levering!.
Via internet een 4k tv besteld. Ondanks de kerstdrukte alsnog de volgende dag in huis! Top service en snelle levering! En zeer tevreden over het a tot z service pakket.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geïnteresseerde verkoper..
Prima ontvangst, verkoper luisterde goed. Hielp ook met inpakken en in de auto zetten met grote zorg. Een minpuntje: de tv die in de advertentie werd aangeboden, was er niet (meer).
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
eerlijke overname van mijn toestel.
Ik had op de site ,platte tv breda,gezien dat ze toestellen overnemen , heb contakt opgenomen met de winkel ,ze hebben de overname bevestigd ,nog straffer ze konden de prijs al bepalen zonder hem te zien, alleen aan het merk en nummer weten ze al genoeg, dus heb ik mijn nieuw toestel er gekocht omdat ze dat in andere electro winkel niet doen ,de prijs voor mijn oud toestel, die ik in gedachte had heb ik ook gekregen De prijs van mijn nieuwe tv is het zelfde als in belgie ,maar door de overname ,heb ik een goede zaak gedaan ,die ik nergens anders kan krijgen , bedankt alvast
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
53
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |