Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen en snel geleverd.
Goeie duidelijke info op site. Na wat heen en weer mailen was ik goed geinformeerd. En een mooie aanbieding rijker. Elke keer snelle reacties en na 1dag geleverd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen!!.
De verkoper (....) heeft ons prima geholpen! Bij hem kreeg je de indruk dat hij wist waar over hij sprak! Legt alles goed en begrijpbaar uit, wel eens anders mee gemaakt! Heeft voor ons ook een goede deal gemaakt! Kom zeker terug bij platte tv!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service & deskundigheid !.
Ik vond het belangrijk dat ik een goede service kreeg en er deskundige mensen hiermee bezig waren. Door de kontakten vooraf en tijdens de bestelling, betaling en stipte levering is dit bevestigd. Ook was het voor mij belangrijk dat de shop fysiek en telefonisch te benaderen is door de filialen (met helpdesk), waarvan er een in mijn buurt is. Altijd handig! Het aanvullende verzekeringspakket geeft mij prima dekking voor een zeer gunstige prijs en alle vertrouwen voor de komende jaren. Alle medewerkers van PlatteTV hiervoor bedankt: top !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed product, vriendelijke verkoper, snelle levering.
Snelle levering, mogelijkheid om vragen te stellen en product te testen zijn voor mij belangrijk. Via internet kan ik wel zien of voorraad aanwezig is, de rest kan in de winkel. Verkoper was snel, vriendelijk en to the point.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel geholpen.
Ik wilde nog iets voor de kerst hebben. Gevonden bij platte tv voor een goede prijs en ik kon het gelijk afhalen in de winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige en ongedwongen benadering en advies.
We werden goed geholpen doordat er geluisterd werd naar wat wij zochten. Het advies werd op ongedwongen wijze gegeven, en het verschil tussen de apparaten konden wij op het gemak beluisteren. Uiteindelijk daardoor de juiste keuze kunnen maken. Daar hebben wij nog steeds plezier van!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Supergoede winkel!!!.
Goed contact, ik had via internet een paar vragen gesteld en de dame van d eklantenservice had gelijk mijn geliefde tv latwen reserveren en aan gekomen in de winkel wist men precies wie ik was en zelfs nog extra advies gekregen zonder dat ik daar uberhaupt aan had gedacht! Kijk dat is nog eens service!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk contact!.
Had een tv op internet gezien maar ben naar de winkel gegaan. Goed geholpen en leuke korting gehad met koffie erbij!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Professionele uitleg en uitstekende service.
Mooie, ruime winkel. Elk merk heeft een eigen ruimte. De verkopers weten veel van de producten die ze aanbieden. Uiteindelijk kregen we nog extra korting op de aankoop van de televisie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Televisie gezien op de website en besloten naar de winkel te rijden, waar deze op voorraad zou zijn. Bij aankomst in de winkel bleek de televisie niet meer op voorraad te zijn. Dit vonden wij best wel vervelend. Medewerkers hebben dit goed opgepakt en aangegeven dit erg vervelend te vinden. Toen hebben we afgesproken om de tv de volgende dag te laten bezorgen. Wij hebben aangeven dat het voorraad beheersysteem verbeterd mag worden. Medeweeker gaf aan dat ze hiermee bezig zijn. Dus al met al een prettige winkel ervaring gehad!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima support via Livechat.
Mijn nieuwe TV besteld via Livechat bij Platt TV. Dit heb ik als uitstekende support ervaren. TV om 16 uur besteld en de volgende dag om 11 uur in huis, zonder enkel probleem.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede uitleg over de verschillen tussen verschillende merken.
zeer scherpe prijs, goedkoopste die ik heb gevonden.Veel keuze uit veel verschillende merken.En winkel is leuk om zomaar rond te kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
uiteindelijk goedeservice.
online wat heen en weer gechat, maar uiteindelijk zeer goed geholpen en een goede tv voor een heel goede prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Veel keus, deskundig personeel en een mooie deal.
Sonos set gekocht. Werd goed en positief geholpen en kreeg ook een mooie setprijs. Volgende dag nog een extra sub er bij gekocht en ik werd herkend en correct geholpen. Prettige ervaring en prima deal
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Wat een geweldige service en goede uitleg over mijn gekochte Smart TV. Top Jimmy. kinderen kregen de mogelijkheid te racen en zelfs daarbij kregen ze uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
zeer fijn geholpen.
wij waren op zoek naar een 4k tv hadden al een keuze gemaakt, de verkoopster had nog een andere optie een tv met een nog beter beeldscherm en heeft wat met de prijs gedaan zodat het binnen ons budget paste en wij zijn zeer tevreden naar huis gegaan met een mooie tv voor onze dochter en schoonzoon.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service..
Na contact via de website kreeg ik een mooi aanbod voor een tv en muurbeugel. Kort daarna kon ik het ophalen bij de winkel in Nijmegen. Snelle service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel contact en zeer meedenkend.
Dit bedrijf heeft mij voorzien van een Sony 65xe9005 en een Marantz 7012. Door snelle reacties op mailverkeer ben ik uitstekend van informatie voorzien. Tijdens levering werd ook meegedacht aan opstelling en plaatsen van de verschillende producten. Totaal gericht uit service en ongedwongen. Wanneer ik ooit nog iets zou willen bestellen, weet ik platte tv te vinden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede service met uitleg..
TV besteld via de website. Middels e-mail werd de status van het product aan mij doorgegeven. Ook via e-mail te horen gekregen dat product besteld werd en binnen was. Al met al een zeer snelle reactie en service. Ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super qua alles !.
Leuke tv gezien voor de beste prijs. Via de LiveChat gevraagd of deze op een bepaalde dag geleverd kon worden. Dit was geen probleem. Daarna het advies gekregen om een andere tv te nemen. Dit was een zeer goed advies. De tv had veel betere specificaties. Over de prijs van de tv en eventuele extra's (kabels,randapparatuur,ect.) kon ook nog onderhandeld worden. Uiteindelijk heb ik echt een superdeal kunnen krijgen, en alles is keurig volgens afspraak geleverd. En enorm tevreden met de aankoop. Echt een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
54
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |