Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer deskundig en klantvriendelijk.
Vanaf het eerste moment dat ik binnenkwam direct goed geholpen met goed advies. Daarna ook de ophang service meegezocht en wederom aangenaam verrast door de klantvriendelijkheid en prettige samenwerking
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle deskundige service!.
Ik de winkel staan alle playseats opgesteld en kun je alles zien er proberen. Vriendelijke en deskundige hulp aanwezig zodat je de juiste keuze maakt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering, goede service en fantastische aanbieding.
Ik was al enige tijd bezig met de Sony KD65A1. Fantastisch mooi toestel maar de prijs is een obstakel. Puur uit nieuwsgierigheid een deal aangevraagd bij PlatteTV.nl. Een snelle reactie volgde met een zeer aantrekkelijk aanbod. Via mailcontact wat vragen gesteld en elke keer zeer snel, klantvriendelijk en goed advies terug. Er wordt goed meegedacht over levering en betaling en als gevolg ging ik akkoord met het aanbod. Het scheelde honderde euros op de prijs bij de grotere detailhandel winkels. Uiteindelijk werd de TV stipt op de beloofde tijd afgeleverd. Fantastisch toestel wat er absoluut niet had gestaan zonder de inzet, service en klantgerichtheid van de medewerker van PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ontzettend goed geholpen.
Ik had zelf diverse vragen over het product, deze werden netjes en heel duidelijk uitgelegd door de verkoper. Tevens werd ook de naar de prijs gekeken en deze was echt top nergens anders was hij voordeliger.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch!.
Goede prijs, snelle levering, goed advies (telefonisch) ik had al iets uitgekozen alleen wisten zij nog iets te vertellen waardoor ik voor 7 tientjes meer een veel mooier toestel heb
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top TV, goede uitleg in winkel.
LG tv opgehaald in de winkel in Amsterdam, verkoper Nick heeft mij goed geholpen en afvies en vergelijking was erg goed. Realistisch en binnen mijn budget de juiste keuze. Blij met de aankoop en nu lekker genieten van 4K films op youtube en Netflix!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekend en deskundig geholpen.
TV's ruim en goed zichtbaar uitgestald, grotendeels gesorteerd op merk en maat. Een deskundige verkoper heeft mij goed begeleid zonder opdringerig te zijn
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
prijs kwaliteit prima.
perfect beeld, makkelijk in de bediening, goede prijs, formaat TV prima geschikt voor de slaapkamer. Wifi werkt prima, hierdoor makkelijk om app 's te bruiken
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Aangezien we al een Philips ambilight hebben, was de keuze voor de volgende tv snel gemaakt. Hier in de plaatselijke winkel van Platte tv goede uitleg gehad en vergelijkingsmateriaal gezien en het werd toch weer een Philips. Bezorger gaf ook super service, zeer vriendelijk ondanks deze drukke tijd van het jaar. We zijn heel blij met onze aankoop. Mooi beeld, warme kleuren. Wel onze oude soundbar eraan gekoppeld voor een betere geluidskwaliteit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Kennis van zaken.
Duidelijk verhaal, geen poespas, meteen leverbaar en scherpe prijs. Heel tevreden! Meteen advies gekregen over benodigde kabels, onderhoud en eventueel geluidsapparatuur. Kennis van zaken!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-12-2017
Totaalbeoordeling:
Later top opgelost!.
Monteur was onverhoopt ziek geworden. De volgende dag gelijk snel geschakeld door Plattetv.nl en werd er apart voor ons een busje met mijn tv en soundbar vanuit Doetinchem naar hier gereden. Mijn oude tv en home cinemaset kon ik bij hem inruilen voor een mooi bedrag. Zo konden wij net voo kerst alles installeren en kunnen we tijdens kerst dus heerlijk voor de buis chillen. Ik zeg goed geregeld plattetv.nl!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
prima opgelost.
Ik had een playseat gezien bij platte tv voor de prijs van 289 euro. Toen ik hem wilde bestellen was hij binnen 24 uur 329 euro geworden. Heb toen via een berichtje gevraagd hoe deze verhoging zo snel is gekomen. Daar heb ik geen antwoord op gekregen maar de prijs werd voor mij weer aangepast naar de prijs van de dag er voor. Dat was top geregeld door ivo. Erg tevreden dus en heb meteen de volgende dag nog een onderdeel besteld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Kom hier al jaren. Goede info en scherpe prijzen. Was op zoek naar soundbar, uitgekomen op fraaie DENON HEOS. Nog even wachten op ophangelbeugeltjes en BD-speler, die waren niet op voorraad.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal geweldig fantastische service.
Op aandringen van mijn zoon naar jullie toegegaan, anders hadden we de tv bij mediamarkt gekocht. We hebben geen spijt dat we naar jullie zijn gegaan. Goede uitleg, veel kortingen, in een woord geweldig. Hopen dat we veel plezier krijgen van onze tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Service vanuit passie!.
Platte TV heeft duidleijke keuze;s gemaakt. Een assortiment met een beperkt aantal productgroepen maar dan wel alles hierover weten. Advies vanuit ervaring, beleving en passie, voelt als een warm bad!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Supper goede service,.
Het personeel ontvangt je goed en laten je eerst rustig rondkijken. Geen gepuch om iets aan te kopen wat bij andere winkels wel zo is. Hoelang je ook bezig bent dit ia allemaal geen enkel probleem. Zijn ook eerlijk is de kwaliteit van de verschillende merken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Het bestelde product bleek niet voorradig te zijn en dus niet binnen de beloofde tijd leverbaar te zijn. Normaal krijg je dan de optie wachten tot het komt of je geld terug binnen een bepaalde termijn. Onze bestelling was echter enkele dagen voor kerst en bedoeld als kerst kado. Wij kregen niet alleen de melding van de langere levertijd maar direct ook 2 oplossingen aangedragen t.w. wachten tot het product wel geleverd kan worden danwel een vergelijkbaar product van een nog betere kwaliteit dus ook duurder voor de prijs van het bestelde product om zo zeker te stellen dat het kerstkado op tijd binnen is. Dit wil je als klant, helaas kom je het niet overal tegen. Hier wel, hulde daarvoor. Ik zal jullie zeker, daar waar ik kan, aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte levering.
Goede service en snelle levering van de QE49Q7F Samsung televisie makkelijk zelf aan te sluiten zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf Top service.
Vanaf het begin met de chat en daarna met mail geweldig. Goed geholpen snel en vriendelijk en een zeer goede aanbieding gehad, De monteurxxxxx was vriendelijk rustig en professioneel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Aswin.
Tessa heeft ons erg goed geholpen in de winkel in Arnhem en ons de LG oled verkocht - Onno heeft vanmiddag de installatie super Verzorgd - wij zijn blij - professioneel geregeld allemaal
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
55
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |