Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
super snel geleverd.
jbl bar 3,1 besteld goed geholpen via de email en heel snel geleverd top winkel en dan de jbl wat een goed geluid super ding
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Ruime duidelijke keuze op de website en binnen 24uur afgeleverd en volg baar via tracktrace. Zeker aan te bevelen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige winkel en geweldige service!.
Deze nieuwe winkel is ruim opgezet en prachtig ingericht met een mooie presentatie van de televisies van alle grote merken. Door de wijze van presentatie zijn de toestellen erg goed met elkaar te vergelijken. Door de deskundige adviezen van de aardige en behulpzame verkoper B. hebben wij een prachtige nieuwe televisie kunnen uitkiezen, die we meteen mee konden nemen. Onze complimenten voor de complete service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een leuke winkel, en gelukkig eens anders dan anders.
Niet een supermoderne winkel, wel is alles aanwezig en heb je dus een grote keus. Heel verrassend dat als je je bestelde spullen achter mag ophalen je door het overvolle magazijn moet om af te rekenen. Personeel heel erg professioneel en heeft goede kennis van alle apparatuur. Ook erg fijn dat ik mijn oude TV mocht inruilen voor een goede prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige aankoop.
Goede winkel, We hadden via internet al een tv uitgezocht en zijn toen in de winkel geweest om die tv te kopen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle service.
Contact met PlatteTV voor aankoop Oled TV. Goed geholpen en goede prijs kwaliteit verhouding. Personeel is behulpzaam en vriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Laagste prijs.
Na telefonisch contact met de winkel, werd de laagste prijs doorgeven vd Heos 1. En nog een duidelijk advies over het produkt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Erg klantvriendelijk en goede informatie over de Sony oled tv tov andere merken. De sfeer in de winkel is relaxed (voornamelijk tov media markt etc) waardoor je het gevoel hebt dat je de tijd hebt om rustig na te denken over je aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ongelofelijk, wat een goede service..
Via de website zijn wij bij platte tv terecht gekomen. 8 dagen hebben wij er over gedaan voordat wij tot de juiste beslissing kwamen, geen vraag was teveel en geen gepush van nu kopen maar alle rust en vrijheid om ons tot de juiste beslissing te laten komen waarin wij tevens van Justin het juiste advies kregen. Het is de loewe 4.55 oled tv geworden, maar niet alleen het advies maar ook de aflevering en het aansluiten van de tv was tot in de puntjes verzorgd en overal werd de tijd voor genomen dus chapeau aan Platte tv, we komen zeker weer bij jullie terug, groetjes Gerard Desaunois.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 22-12-2017
Totaalbeoordeling:
Gemak en behulpzaam.
Fijn geholpen, er werd met me mee gedacht over positionering en overige benodigdheden. De volgende keer zal ik zeker weer naar plattetv gaan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig en geduldig personeel.
Wij hebben onze nieuwe Philips TV bij Platte TV in Doetinchem gekocht. De verkoopster die ons heeft geholpen had heel veel geduld met ons want wij twijfelden nog tussen 49PUS7181 en 49PUS7502. Zij heeft duidelijk uitgelegd wat de verschillen waren tussen beide Tv's en we zijn voor de 7502 gegaan. Alle hulde voor haar meedenken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed te woord gestaan. Telefonisch en in de winkel.
Goed geadviseerd. Alle vragen werden beantwoord. Tevreden gevoel naar huis gegaan. En niets werd ons opgedrongen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Een ontdekking.
Kende Platte TV niet, maar ben er inmiddels wel achter dat dit een topbedrijf is. Werd vakkundig geholpen, goed advies en geen overbodige gladde verkooppraatjes. Was echt tof dat ik als klant centraal stond, dat de verkoper niet zijn best deed om me een duurdere keuze aan te smeren. Kortom, voor herhaling vatbaar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en uitgebreide uitleg.
Ik heb gegoogeld op Sonos speakers Utrecht en kwam toen uit bij Platte TV.nl, die toevallig ook een winkel in Utrecht hadden. Na uitgebreid uitleg gehad te hebben, bleek thuis 1 speaker het niet te doen. Deze kon ik de volgende dag ongezien terugbrengen en omruilen voor een nieuw exemplaar. Fijne service. Een minpuntje: het toilet
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en assortiment.
Erg goede service door de medewerkers en het assortiment is erg breed. Ik ben zeer te spreken over de winkel en ben blij met mijn Playseat. Goed geïnformeerd over de detail vragen die ik zelf nog had. En daarnaast ook eerlijk over producten
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Service is alles !.
Fijne winkel in het hartje van Doesburg. Makkelijk en goedkoop parkeren. Mathew en zijn collega’s bieden een relaxte service en denken met de klant mee. Er is in deze winkel nog tijd voor de klant en dat vindt ik persoonlijk heel belangrijk. Tot nu toe al verschillende producten gekocht bij deze shop en tot nog toe werkt alkes perfect. De echte service test begint voor mij pas als er een keer problemen zijn met één van de aangeschafte producten, maar ik weet zeker dat ook dan 100% service en klanttevredenheid gegarandeerd zijn. Mooie 2e tv gekocht deze keer, voor een scherpe prijs. Fijne kerst heren van EP / Platte TV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
TOP zaak.
Goede service, bekwaam personeel en vooral geen praatjes. Denken goed met de klant mee en geven advies op maat zonder een duurder product aan te smeren, TOP.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top.
Vriendelijke medewerkers die alle tijd voor je nemen en alles willen laten zien of horen. Uitgebreid assortiment voor elk budget wel iets te vinden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede informatie en prima geholpen.
Heldere site. Winkelmedewerker informeert op een goede manier en heeft toegevoegde waarde. Prettige winkel om aankopen te doen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
warm ontvangst warm.
De deuren stonden al open, werd snel geholpen met advies en vonden al snel wat ik nodig had. Top. Ik kom graag weer eens langs
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
56
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |