Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede services.
Had nog niet eerder van plattetv.nl gehoord. Wij waren op zoek naar een nieuwe tv. In eerste instantie niet naar een Oled tv. Toen wij de winkel binnen stapten van plattetv werden wij vriendelijk begroet door Maick. Maick heeft ons uitgebreid alle verschillen van diverse tv's uitgelegd. Uiteindelijk vonden wij het Oled scherm de mooiste en meest realistisch. Echter er zat nogal prijsverschil in de diverse merken tv's. Maick heeft ons even alleen gelaten om te kunnen overleggen welke tv wij eventueel zouden nemen. Dit vindt ik het toppunt van een goede verkoper. Niet opdringen of pushen. Hij heeft zo goed mogelijk alle informatie gegeven wat nodig is om zelf de juiste beslissing te nemen. Uiteindelijk is het de Sony Bravia Oled geworden. Bedankt Maick voor je goede advies. De levering ging inprincipe vlot. Alleen het lastige is dat je in de avond om 21.00 uur een mail krijgt wanneer hij de volgende ochtend wordt geleverd. Het zou beter zijn als je de mail binnen kantooruren krijgt gezien je dan nog wat kan regelen op het werk. Met vriendelijke groet, Pim en Monique
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Gemak en behulpzaam.
Fijn geholpen, er werd met me mee gedacht over positionering en overige benodigdheden. De volgende keer zal ik zeker weer naar plattetv gaan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Ben deskundig geholpen , goed advies gekregen . Ook snelle reactie via mail. Kan aanraden om hier een aankoop te doen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vakwinkel met geweldige service. Hebben alle tijd voor je..
Je wordt hier goed geholpen . Vakkundig personeel. Hebben alle tijd voor je en beantwoorden al je vragen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle antwoorden via Live chat en Email, lage prijs TV.
Vanwege de lage prijs van de TV en lage prijs van het all in service contract incl nieuwe TV bij maar 1 pixel kapot
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch service en mooie prijs.
Vandaag onze tv's binnen gekregen. Afspraak voor vandaag gekregen tussen 16.00 en 18.00uur. Helaas redde de installateur dit niet, maar liet het telefonisch netjes blijken! Erg blij mee! Tv geïnstalleerd en op zijn plek gezet! Super netjes! Fantastisch geregeld. Zeer mooie prijs voor mooi product! Zeker aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Heeeeeeeeel goede service, absolute aanrader.
Service zat hem in de extra korting naast de zeer lage prijs waarvoor de tv werd aangeboden. Ook vond ik de beantwoording snel en effectief. Zou zeggen hoort zegt het voort en contact voor een produkt dat je wilt hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede en uitgebreide uitleg.
Eerst contact gehad via online chat. Mooi aanbod gekregen voor de aanschaf van een Sony tv. Omdat ik dicht bij de winkel in Utrecht woon de volgende dag hier naar toe gegaan. Geweldige uitleg gekregen. Verkoper nam alle tijd. Vandaag tv geïnstalleerd. Nu kijk ik naar een top kwaliteit beeldscherm van de Sony KD-49XE9005. Dank PlatteTV.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, de beste deals.
Heb in de winkel zelf gekocht, goede duidelijke uitleg gehad over het gekochte product, echt een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima ervaring!.
Op internet eerst een beetje rondgekeken en uiteindelijk toch besloten de winkel op te zoeken en dat was achteraf gezien een prima idee! Fijne, deskundige verkoper heeft me prima geadviseerd en uiteindelijk had ik online voor mij de verkeerde keuze gemaakt! Bedankt voor het advies!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Kundig advies.
Een geweldige tv voor een prima prijs. uitstekende uitleg. tot nu toe een prima servie. Ik zou me er zo weer een tv kopen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Mooi toestel, goede service.
Goede toestellen, mooie aanbieding, goede service. De grote doos werd netjes in mijn kleine auto gemanoeuvreerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke communicatie.
Had eerder mijn type tv goedkoper gezien bij andere leveranciers. Echter dat waren geen erkende dealers en tv kwam ws niet origineel uit Nederland. Dat in acht genomen was aanbieding van plattetv het scherpst. Communicatie met medewerkers was helder en duidelijk. Hebben ook fysieke winkels. Wat een beetje tegenviel was de mogelijkheid voor bijkopen voor garantie dodepixel etc.Deze was ondanks openingsaanbieding van de winkel ruim 10 % van de aanschafprijs, dus neem het risico dat hij goed is. Maar dat is iets wat je in elke winkel tegenkomt. Zou eigenlijk branchewijd prijs gevoerd moeten worden met deze garantie inclusief, maar dat is niet haalbaar
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
prima afhandeling, kundig personeel (a).
de levering en service was prima en kreeg goede adviezen. ook het installeren is vakkundig gedaan en tot onze grote tevredenheid
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Superschermpie !!.
Prachtige sfeervolle winkel waar je op een overzichtelijke manier een goede keuze kunt maken voor je TV en andere aanverwante artikelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede deal, super-tevreden met onze nieuwe OLED!.
Na wat opstartproblemen (winkel ingelopen maar niemand beschikbaar om me te helpen) uiteindelijk een mooie deal gemaakt (icm cash-back actie) voor een Philips OLED tv. Prima tevreden mee.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijke service.
Goede kennis, eerlijke antwoorden zonder “mooie praatjes”, zoals iets duurder willen aansmeren. Doen goede aanbieding en reageren snel op e-mail. TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Het juiste advies.
Was op zoek naar een UHD tv met bijpassende soundbar voor een bepaaald budget. via de chat gevraagd en advies gekregen. Omdat het hier om een lastminute cadeau ging was er nog enige haast mee gemoeid. 24 uur later is alles afgeleverd en de jarige is helemaal in z’n nopjes met de keuze. Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel!.
Mijn vader had hier al een TV gekocht en was goed geholpen. Duidelijke en klantvriendelijke communicatie. Deze jongens hebben duidelijk verstand van zaken en doen hun uiterste best voor je. In de prijs zijn ze transparant en bieden ze je de laagste prijs online verkrijgbaar. Ik ben de Tv zelf gaan ophalen. Mijn volgende TV koop ik zeker weer hier!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Goede informatie over het product door verkoper in de winkel, levering op de afgesproken datum. Ook een overzichtelijke site.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
57
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |