Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 20-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Service, Goede Prijzen en Betrokken Medewerkers.
Vanaf het begin, zowel in de winkel als online staan de medewerkers helemaal klaar voor je. Je krijgt goede uitleg en alle soorten demo's zijn mogelijk in de winkel. (dus niet alleen de demo's die in de TV's zitten) Hierdoor krijg je een realistischer beeld. Ze denken goed mee met de wensen maar zetten je ook aan het denken over alternatieven. Als je overgaat tot aanschaf, doen ze je een heel goed aanbod waarin van alles mogelijk is. Ook aan accessoires en andere benodigdheden wordt gedacht. Levering was 2 dagen later en keurig binnen de beloofde tijd. Allemaal super dus.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snelle opvolging.
Zeer scherpe prijzen die soms zelfs nog onderhandelbaar zijn. Goede chatservice. Snelle levering. Correcte opvolging.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijzen !.
Heel handig dat je direct met een medewerker kunt chatten. Hij heeft ook nog een mooie aanbieding gedaan en de artikelen zijn keurig op tijd geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super klantenservice!!.
Het model dat ik bestelde was niet leverbaar. Ik kreeg direct een mail of ik akkoord wilde gaan met het door hun geselecteerde alternatief (iets duurder) en dan voor dezelfde prijs. Binnen 5 minuten was alles rond! Nadien ben ik zelfs nog gebeld of alles naar wens was. Geweldig, dat is met recht klantenservice!!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Superdeals en superservice.
Goed advies, ook eventuele alternatieven worden meegenomen. Duidelijke afspraken, snelle levering en top prijs! Dit is mijn tweede set (TV en SB), niks dan goeds, dat kan geen toeval zijn maar gewoon goed!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede en snelle levering.
Levering was zeer snel , binnen twee dagen alles binnen in goede staat. Goed geholpen met de chat/telefoon min puntje is dat herhaaldelijk wordt gevraagd of je nog niets iets extra nodig hebt, het is goed dat er meegedacht wordt maar dit kan in één keer en niet met 3 mailtjes
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
vakkundig geholpen.
Overzichtige winkel ,deskundig personeel,en zeer vriendelijk, goede prijs kwaliteit. ik ga zeker nog eens terug.!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Service: 10 met een griffel.
Werken stipt op tijd en de bezorger deed meer dan gevraagd. Een half uur van tevoren wordt je gebeld en stipt afgesproken tijdstip staat hij ook daadwerkelijk voor de deur. Hij heeft nog even meegekeken of de beugels die ik heb, op de tv passen, dat is fijn en hij heeft ervoor gezorgd dat ik geen schroeven hoefde te kopen, hij had passende! Een hele mooie service! De oude televisie mooi in kunnen ruilen en geen poespas meer. Heel fijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Erg blij met de service!.
contact via Livechat! erg makkelijk, snel en duidelijke communicatie. Prima deal kunnen maken en goede afspraken over de dag van levering. Tv voldoet volledig aan de verwachtingen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ik ben goed geholpen eerlijk advies niets aangesmeerd.
Ik ben in de winkel in Breda geweest wel druk maar keurig geholpen veel advies gekregen ook over andere apparaten en kon het apperateur beluisteren heel fijn en bijna alles op voorraad uiteindelijk heb ik gekozen voor de heos home cinema set
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Op zoek naar Service en Kwaliteit?.
Ik kwam via mond op mond reclame bij platte tv in Doetinchem terecht en ben blij dat mijn broer mij naar jullie heeft verwezen, vanaf de eerste stap in de winkel tot zelfs de TV naar mijn auto brengen ( in een volle sneeuwbui ) volop lof. Duidelijk werd er naar mijn mening gevraagd en omdat mijn kennis zelf niet veel inbreng heeft in dit wereldje uitstekend geholpen, waar ik naar op zoek was , wat ik zelf in gedachte had en waar ik op moest letten bij de aanschaf van een nieuwe platte tv. Van mij een echte aanrader naar iedereen die op zoek is naar een mooie goede platte t.v. met een zeer mooie prijs/kwaliteits verhouding neem de moeite en rijdt er voor naar Platte tv bij je in de buurt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Direct goed geholpen zeer klantvriendelijk! Great service!.
Vooraf contact gehad met een medewerker via de chat waar hij een zeer mooie en scherpe deal kon maken. Goed en vriendelijk geholpen. Mogelijkheid om TV in echt te bekijken en rest in de winkel af te handelen. 2 dagen later naar de winkel, direct geholpen en ook weer zeer klantvriendelijk te woord gestaan. Goed ingelicht over een aantal extra's en alles meteen afgehandeld. Netjes op de hoogte gehouden via mail over de bezorging. TV wordt morgen afgeleverd aan huis. Kan niet wachten! :-) PlatteTV.nl, ga zo door! :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Hèhè! Eindelijk onderscheidende service! Super blij!.
Gewoon top! Altijd bereikbaar, vriendelijk en vooral deskundig advies, prima afspraken, goede deal, snelle en nette levering in overleg en betaalbare pixelgarantie! Al met al een fantastische koopervaring, dus zou zonder twijfel weer zaken doen met PlatteTV :-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service in de winkel in Breda.
In de winkel in Breda, ben ik heel vriendelijk en naar alle tevredenheid geholpen. Ik kijk normaal op internet en bestel daar ook vaak, deze winkel kende ik nog niet, na wat gemaild en gechat te hebben over een artikel ben ik nu blij dat ik bij dit bedrijf naar de fysieke winkel ben gegaan. Super geholpen door xxxx
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ptima service.
Nadat ik online een tv had besteld ging alles heel netjes en snel. Kreeg ook een aanbieding voor een beter of nieuwer model. Ze denken met je mee en alles is keurig afgeleverd. Wij genieten van onze nieuwe tv! Een tevreden klant :)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super maar dan ook super geholpen en geadviseerd !!!.
Mooie zaak mooi strak ingericht , duidelijke uitleg klantvriendelijk geen nonsens verhalen gewoon eerlijk en oprecht!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Dhr R van der Hoeven.
Goede hulpvaardige medewerker die ons uitstekend geholpen heeft net informatie en uitleg over de verschillende mogelijkheden en verschillen met andere toestellen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Via de website is het mogelijk audio aparatuur in te ruilen in ruil voor een lager aankoopbedrag. Binnen 5 minuten na het sturen van een email met deze gegevens was er al een antwoord van de plattetv.nl, met een mooie inruilprijs. De aankoop ging daarna snel. De shop is snel en duidelijk in de communicatie. Personeel in de winkel is vriendelijk. Geen negatieve punten bij mijn aankoop. Een aanrader
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-12-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel.
De nieuwe winkel in Amsterdam ziet er prachtig en heel ruim uit. Het personeel is vriendelijk en zeer deskundig. Prettige gesprekspartners, nemen voldoend tijd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel.
Netjes te woord gestaan door het personeel. Vragen die ik had daar hebben ze mee geholpen. Minpuntje was dat ik tv op website had gevonden maar in de winkel niet meer op voorraad was. Moest aangepast worden. Nu hetzelfde model gekocht maar wel van 2017 doir de verkoper. Top service
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
58
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |