Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 18-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen ..
Ben naar winkel gegaan voor demon 1300 maar was niet voorradig , met overleg een Denon 1500 aan gekocht. Kreeg goed advies een vooral een hoge korting !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede begeleiding en creatieve denkwijze.
Was behoorlijk verrast door de creatieve denkwijze en oplossings gerichtheid van de verkoper wat uit eidelijk geleid heeft tot de koop van
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Prettig geholpen en geadviseerd maar verkoper zei dat ik nog 200 euro terug krijg via Sony maar dat blijkt 100 te zijn
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Uitstekend geholpen vakbekwaam personeel zeer vriendelijk kom zeker terug voor andere apparatuur kan iedereen aanbevelen deze winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende klantvriendelijkheid.
Bereidwillige onlinemedewerker die via de chat geholpen heegt het een en ander uit te zoeken.Ook een uiterst vriendelijke winkelmedewerker in Utrecht.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, vriendelijk, top!.
Bij toeval deze site gevonden nadat ik niet tevreden was over mijn Samsung uhd-tv. De zaak waar ik hem gekocht had wilde of kon niets doen, dus ben ik verder gaan kijken. Via PlatteTV.nl had ik mijn oog laten vallen op een LG OLED tv en binnen tien minuten kreeg ik een offerte met een zeer goede inruilprijs voor de Samsung. Nadat ik de tv besteld had, kreeg ik gelijk een orderbevestiging en werd er contact opgenomen over de bezorging. De chauffeur was zeer behulpzaam en vriendelijk, dit zie je wel eens anders...Kortom, geen seconde spijt en zeker een reden om terug te komen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Enige tijd geleden een aanbediening gezien voor een TV. Maar we konden deze nog niet ontvangen ivm verhuizing. Dit was geen probleem bestelling werd apart gezet en wanneer het ons uit kwam werd deze bezorgt. Echt super fijn en klantvriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Gekozen voor platte tv n.a.v. de goede ervaringen van vrienden en kennissen. Zelf ook als prettig ervaren. Leuke behulpzame verkoper (......)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
overweldigende service.
Na een ontspannen maar zeer deskundige uitleg over de verschillen tussen diverse merken besloot ik de sony KD-65A1 te kopen. Thuis aangekomen kreeg ik problemen met de kaschback actie van sony. Terug naar de winkel. Daar was de verkoper zo bereidwillig dat hij terplaatse op zijn mobieltje alles invulde en verzond. Zulke service is zeldzaam maar wel een dikke 10 waard.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super snelle service.
Bestelling heel snel in huis, tussendoor worden vragen ook meteen beantwoord via de chatfunctie. Overzichtelijke website en fijn dat er gratis bezorgd wordt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen!.
We hebben voor PlatteTV gekozen vanwege hun brede kennis en ervaring omtrent tv's, maar ook vanwege de klantgerichtheid en service. Er werd door verkoper ..... erg fijn met ons meegedacht in de keuze van onze nieuwe tv en zijn dan erg blij met onze aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, online en in de winkel.
Via internet op zoek gegaan naar een QLED-tv. Ik wilde mijn nog goede Samsung smart-tv inruilen en zo kwam ik op de site van Plattetv.nl. De site zag er goed en betrouwbaar uit en ook kon ik via deze site te weten komen wat de inruilwaarde voor mijn "oude" Samsung-tv was. Ik kreeg snel de inruilwaarde te horen en dat was eigenlijk boven verwachting. Hierop via internet een 49 inch QLED-tv besteld en gevraagd of ik bij PlatteTV mijn "oude" Yamaha soundbar ook in kon ruilen, wanneer ik een Heos HomeCinema set zou aanschaffen. Dat was geen probleem en ook hiervoor kreeg ik een goede inruilprijs. Afgesproken dat ik mijn nieuwe "set" zou afhalen in de winkel in Utrecht en mijn "oude" set daar dan in zou leveren. Ik werd in Utrecht vriendelijk ontvangen en binnen de kortste keren was alles geregeld en werd ik keurig geholpen met het inladen in de auto. Voor de zekerheid toch nog een aanvullende A-Z garantie genomen, wat achteraf maar goed bleek. Toen ik de 49 inch tv thuis aan de muur had hangen, vond ik hem eigenlijk toch wat te klein en had spijt dat ik niet de 55 inch had genomen. Hierop contact opgenomen met PlatteTV en gevraagd of ik de 49 inch kon inruilen. Omdat ik de A-Z garantie had genomen, was dat geen probleem. Ik moest natuurlijk wel wat bijbetalen, maar omdat er op de 55 inch een cash-back actie zat, krijg ik ook nog 200 euro van Samsung terug. Daarop weer naar de winkel in Utrecht gereden en ook nu weer daar vriendelijk ontvangen en het omruilen en inladen was weer snel geregeld. Nu hangt mijn 55 inch Samsung QLED-tv naar alle tevredenheid aan de muur, met daar onder een prachtig klinkende Heos HomeCinema set. Ik ben een nieuwe en zeer tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel geholpen.
Mooie winkel op top locatie. Uitgebreid assortiment, en met personeel met verstand van zaken. Na overleg met een compleet pakket (LG OLED, best passende muurbeugel, service pakket en super HDMI kabel) en met goede deal weer naar buiten. TV niet op voorraad, maar werd gelijk geregeld met gratis levering aan huis. Eigenlijk veel makkelijker dan de TV de stad door slepen naar de auto!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende verkoper!.
Bij toeval de "Platte TV-Outlet" ontdekt in Doetinchem. Het is een winkel met zeer ruim assortiment. De adviseur, Paul de Boer, nam ruim de tijd voor ons. Hij demonstreerde enkele tv's die wij op het oog hadden. Een compliment voor zijn handelen en het afhandelen van de aankoop. Wij houden deze winkel beslist in de gaten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig aanbod en service.
De shop heeft een uitgebreid assortiment TV en geluidsapparatuur. Voor iedere beurs is er een geschikte installatie. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Personeel is vriendelijke en professioneel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
echt de goedkoopste.
Goed advies en een goede prijs. echt de goedkoopste. Ik ben in de winkel geweest in Utrecht. Je wordt er goed geadviseerd en de TV wordt gratis thuisbezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering, persoonlijk contact.
Nadat ik even op de site rondkeek, meldde zich in de chat een verkoper en gaf mij de ervaring alsof ik in een fysieke winkel stond. De persoonlijke aanbieding die ik kreeg kon ik enorm waarderen. Puntje ter verbetering: het betaalproces moest even gecorrigeerd (de korting werd eerst niet verwerkt) en per email zie je, omdat het een persoonlijke aanbieding is, na betaling alleen *persoonlijke aanbieding* staan ipv dat wat je exact hebt besteld. Kleine puntjes ter verbetering. De verkoper regelt achter de schermen direct de gemaakte afspraken. Heel prettig. Ook een kopie van de afspraken die je hebt gemaakt worden via de email naar je verzonden. Al met al hebben jullie de zaken goed voor elkaar. Deze winkel is echt een aanrader! Mijn levering kwam binnen 24 uur.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede inruil en hele goede service.
ik kreeg voor mijn tv en receiver een goede inruilprijs. PlatteTv.nl reageert snel op e-mail en denken met de klant mee
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed bereikbaar via app en snel geholpen!.
Ik had een aantal vragen over de bestelling van een nieuwe televisie. Snel en vakkundig antwoord via de app, met deze info kon ik de juiste keuze maken. Daarnaast was de tv snel in huis! Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 17-12-2017
Totaalbeoordeling:
Eerste keer een aankoop gedaan.
Er zijn natuurlijk veel aanbieders/websites waar je een tv kunt kopen. Bij PlatteTV vindt je een grote selectie bekende merken met de tv's die je overal tegenkomt, maar ook de minder populaire series kom je hier tegen. Ze zijn scherp geprijsd en zeer actief om tot een deal te komen, bijvoorbeeld door in te ruilen. De tijden die iedere keer werden genoemd als service level werden ruimschoots gehaald. Complimenten. Misschien dat de extra garantie nog wat beter onder de aandacht kan worden gebracht op de website.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
59
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |