Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Ook retour ging soepel en netjes.
Tijdens Black-Friday een soundbar gekocht. Superprijs, nergens goedkoper, maar bij thuiskomt bleek dat ik mijn huiswerk niet goed had gedaan. Mijn TV is verouderd en daardoor kon ik hem niet aansluiten op de manier waarop ik dat wilde. Uiteindelijk 2 dagen weer naar de winkel (Doetinchem) gereden en de soundbar geretourneerd. Retour brengen geen probleem, binnen 2 dagen geld op de rekening. Nu eerst maar eens uitkijken naar een nieuwe TV en dan weer een nieuwe poging voor een soundbar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Goed geholpen, door de jongen bij de klantenservice, denken met je mee. Snelle service. Online chat is is prachtig krijgt altijd antwoord
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
goed geholpen.
goede website voor oriëntatie vervolgens de winkel nog meer advies ze verkopen beeld en geluid en weten daar alles van
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Klasse!!!.
Prima deal gemaakt. Had echter pech met het gekozen toestel. Binnen twee dagen echter een monteur aan huis en omruilgarantie. Grote klasse!! Ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service, Laagste prijs van NL!.
Denon receiver 2400 aangekocht. Uitstekende service werd gebeld na het plaatsen van mijn order en verkoper gaf nog een aantal suggesties. Binnen een dag geleverd tegen de laagste prijs!!! (Coolblue en mediamarkt konden niet mee in de prijs zeiden ze..........) Inmiddels de receiver aangesloten en reviews op de site kloppen over dit top product!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
prima srevice.
Na de bestelling van de uitstekende TV had ik een paar vragen. Door de vakkundige LiveChat werden die prima beantwoord. Ik had het gevoel dat ik in een echte winkel werd geholpen. Echt een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en vakkundige service!.
Ik was op zoek naar een nieuwe grotere tv. Had een 32 inch en wilde graag naar 49 inch. Op het internet gekeken wat er zoal op dit gebied te koop is, en ben toen uitgekomen bij Platte TV. Heb eerst op de website gekeken, die er al zeer goed uit zag. Vervolgens ben ik naar hun filiaal in Utrecht gereden, omdat je daar gratis kan parkeren! Vervolgens ben ik goed en deskundig geholpen door een medewerker, en vanwege de goede inruilprijs daar mijn nieuwe tv gekocht. Werd keurig een paar dagen daarna gebeld wanneer ze de tv zouden komen brengen en installeren. Degene (Danny) die kwam heeft prima werk geleverd, en ook nog wat tips gegeven. Kortom ik ben zeer tevreden over de service en de manier waarop ik geholpen ben, en raad deze winkel dan ook bij iedereen aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Afgelopen zondag door de sneeuw naar de winkel gereden voor een nieuwe receiver, die volgens de site op voorraad was. Helaas bleken de gegevens op de site niet te kloppen en was ik voor niets langs gekomen. Het advies was om dan maar via de site te bestellen... Zo gezegd zo gedaan en 2 min na de bestelling kreeg ik een bericht terug of ik niet liever, voor de zelfde prijs het nieuwere en betere model zou willen?... uhm, heel graag!!! 10 min later had ik een track en trace code en de volgende dag stond op de afgesproken tijd de bezorger voor de deur. Deze week helaas nog geen tijd gehad om eea aan te sluiten en uit te proberen dus wordt vervolgd, maar voor nu heel erg bedankt voor de goede service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Erg gemakkelijk, snel en goed geholpen.
Het contact via de mail verliep erg vlot en bovendien leverde e-mailbestelling nog extra korting op. Bezorging volgde de dag erna precies zoals afgesproken. Tevens was sprake van een cash-back actie. Jammer dat nergens viel te lezen hoe hierop een beroep te doen. Christ
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk geholpen goede uitleg.
Het assortiment is heel groot zodat je goed de verschillen van het beeld kunt zien op de verschillende toestellen Goede aanbiedingen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima prijs, prima product, prima contact en service..
Het is kort te melden. Volledig tevreden met alles, vanaf begin tot einde. Prima prijs, prima product, prima contact en service. Webshop zeer klantvriendelijk. Zeker aan te raden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne site en snelle levering.
Ik heb gekozen voor Plattetv.nl want ik zocht naar een goede tv voor een betaalbare prijs en het liefst smart . En daardoor kwam ik als snel uit op Plattetv.nl , en wat heel fijn is aan deze site is dat bij iedere tv veel specificaties staan . En de hoeveelheid reviews onder het product is ook handig . De levering ook geen klachten over , heb mijn tv Woensdag rond 17:00 en Donderdag was hij alweer binnen . Ook het product zelf is prima . Al met al was het een super goede ervaring om hier mijn tv te bestellen .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Supersnelle levering.
Uitstekende terugkoppeling van bestelling, direct mail dat bestelling is opgenomen en verzonden , dag erna geleverd volgens afspraak, klasse !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Advies via chat gevraagd?.
Gachat met Ivo van plattetv.nl, of mijn keus voor LG55sj850v met Yamaha soundbar een goede keus was.Ivo adviseerde mij een LGSJ8 soundbar te nemen, en ik kreeg ongevraagd een mooie korting, die kans heb ik mij niet laten ontgaan.De volgende dag bezorgd en uitgepakt door de bezorger.Ongelovelijk wat een schitterende Tv met bijpassende soundbar.In een paar minuten geïnstalleerd, prachtig beeld en mooi geluid via de soundbar, je begrijpt ik ben een gelukkige man.Ivo bedankt voor je advies en de mooie korting.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en ontzettend meedenkend.
Klantenservice ontzettend aardig en meegedacht. Bestelling geplaatst. Cadeautje voor mijn man en nog iets wat we samen kochten. Kreeg de volgende dag een bezorgmoment door en toen werd er gevraagd of het cadeautje naar een ander adres gebracht moest worden of dat deze met huidige levering mee mocht. Super attent meegedacht! Erg fijn! Ook iemand gesproken die verstand heeft van wat er verkocht werd! Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede deal.
Via de chat / mail contact gelegd, en prijsverschil met een concurrent voorgelegd. Kreeg daarna een bijzonder aantrekkelijk bod, een giga korting aangeboden. Ondanks het onpersoonlijk mailcontact, voelde het heel vertrouwd, en kwam alles betrouwbaar over. Direct de TV besteld voor de aangeboden prijs, dag van levering direct kunnen afspreken......kortom; geweldig zaken doen met platte TV. nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top mooie winkel en super service!!.
Vandaag tv gekocht bij platte tv in Breda. Wat een klasse winkel en super service. Precies wat ik nodig had om een goede beslissing te kunnen maken. Uiteindelijk een Sony gekocht bij XXXX! Heel erg blij mee en beslist een aanrader voor ieder ander
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Hartelijk dank voor de prima service en de goede uitleg..
Ik vond jullie site bij kieskeurig.nl. Voor mij (digibeet) is de site heel helder en wat ik fijn vind is, dat er ook een winkel in de buurt is. Ik ben heel vriendelijk en heel professioneel geholpen. Uw employee liet mij oefenen en nam alle tijd ,zodat ik nu makkelijk mijn tv kan bedienen. Hartelijk dank en hele fijne feestdagen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Meer dan een prima bedrijf.
Na een teleurstellende ervaring bij een concurrent was platte tv een warm bad. Duidelijke uitleg alles geleverd volgends afspraak, geïnstalleerd door een terzake kundige monteur. Een dikke TIEN
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geregeld.
Ik heb een 58 inch Panasonic tv besteld en werd keurig geholpen via de chat en de telefoon. De levering werd een paar dagen vooraf telefonisch gemeld. Op de dag van levering en installatie zelfs kort voor de afgesproken tijd werd gemeld "ik kom er aan met een half uurtje". De installatie verliep ook naar wens, kortom ik ben zeer tevreden. Had vooraf enige aarzeling om zo'n aankoop online te doen, maar zou het de volgende keer zo weer doen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
60
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |