Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Aparte winkel.
Aparte winkel. Vriendelijke medewerkers. Reageren snel bij contact email en met de chat gaat ook goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Erg goed geholpen!!.
Ik had mijn oog laten vallen op een philips oled tv, ik vroeg via de chat dat het "buitenkansje" nog beschikbaar was, deze was echter al verkocht maar deden me toen een geweldig aanbod voor een splinternieuwe wat ik niet kon weigeren. Wij zijn er erg blij mee!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Dit maak je nergens anders mee!!!!.
Na de aanschaf van een televisie kreeg ik een e-mail van Plattetv.nl. De medewerker bood mij het nieuwe type aan voor, u raad het nooit, DEZELFDE prijs!! Waar maak je zo iets nog mee tegenwoordig? De televisie voldoet aan alle verwachtingen! Bedankt voor de uitstekende service!! Tot de volgende aankoop :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Topwinkel en Topproduct.
Gisteren besteld, vandaag in huis. Wordt bezorgd volgens aangegeven tijd. Mooie tv zoals omschreven. Alles ziet er perfect uit
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie website en goede service in de winkel!!.
Fijne winkel met echte vestigingen met vriendelijke medewerkers. Ik ben heel blij met mijn aankoop Sony soundbar HT-RT3. Dit is een mooie 5.1 soundbar met twee losse speakers achter. Als u graag goed eerlijk advies wild krijgen dan is PlateTV het juiste adres voor u!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snell service tegen de beste prijs.
Was ver uit de goedkoopste. Snelle en goede levering. Website is erg overzichtelijk en goede product indicatie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
fantastische service.
Ben heel blij dat ik voor Plattetv gekozen heb. De service en hulp die ik van hen gekregen heb was perfect. De levering was dik in orde en heel vriendelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel met prima service ( Amsterdam )..
Ik was op zoek naar een goed geprijsde 55 inch tv en kwam op de website van platte tv terecht waar ik eerst via een behulpzame medewerker de nodige info kreeg op mijn vragen over de Sony tv die ik op het oog had . Kreeg zelfs nog een extra korting aangeboden op de toch al scherpe prijs . Omdat ik de tv graag wilde zien en Platte tv ook echte winkels heeft ben ik de volgende dag naar de vestiging in Amsterdam gereden om de tv te zien , prima hulp en uitleg van een vriendelijke en behulpzame medewerker gekregen en heb daar de prachtige Sony kd55xe8599 tv gekocht en meegenomen waarbij de medewerker mee heeft geholpen de tv in mijn auto te zetten .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Perfecte service.
Door een eerdere zeer goede ervaring met Platte.TV, heb ik weer voor deze winkel gekozen voor de aanschaf van een nieuwe TV. De merken staan overzichtelijk opgestelt en met de professionele hulp van één van de verkopers was de keuze makkelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn..
Goed per merk ingerichte winkel. En niet zo ramvol zoals de meeste winkels, en daardoor ervaar je ter plekke al een goede kijkervaring. Maar absoluut per merk meer dan genoeg keuze. Een paar opstellingen met banken en tv’s en vergelijking tussen type schermen om nog beter een beslissing te nemen. En wij werden in elk geval geholpen door een heel goede adviseur. Veel kennis en zeker niet te opdringerig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
VAKKUNDIG ADVIES.
Geholpen door Justin, die duidelijk navraag deed over mijn TV-gebruik en wensen. Uiteindelijk afgezien van mijn plan om een Samsung of LG te kopen, het werd op zijn advies de Sony KD-55XE8599B. Hij had gelijk, het is een schitterende tv. CHAPEAU voor uw hulp, advies en service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Hartelijke bediening en vriendelijk en behulpzaam personeel.
Gekozen voor de goede voorraad en het uiterst behulpzaam personeel goede inruil en meedenkend personeel die veel moeite voor je doen om je tevreden te stellen zo hoort een winkel en personeel er uit te zijn voor ons een Top Winkel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service en scherpe prijs!.
Zeer vriendelijk te woord gestaan via de chatservice, vervolgens klaar laten leggen in de winkel. Daar enorm vriendelijk geholpen en blij verrast!! Ook met de betaling werd ik blij verrast, tevens scherpe prijs. Ik beveel deze winkel graag aan om hun service, vriendelijkheid en zeer scherpe prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Beste Daniel,.
Beste Daniel, Ik ben zeer tevreden over jouw advies over de aankoop van de Philips slaapkamer tv. Ook de kleine ophangbeugel paste. Vriendelijke groet, .Joop. van Benthem
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Nette winkel goed verzorgt goede opstelling.
Mooie winkel met veel artikelen en goed overzicht plus goed opgeleid personeel personeel was netjes en goed gekleed
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting..
Vriendelijk en deskundig personeel Eerlijke voorlichting, niet opdringerig . Duidelijke uitleg over wat wel en niet mogelijk is
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Eerlijke voorlichting.
Al eerder bij Platte TV gekocht en toen ook al zeer tevreden. Geen dozenschuivers en eerlijke voorlichting over plussen en minnen van een toestel
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 11-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede service!.
Handige gebruiksvriendelijke webshop, goed product en prijs/kwaliteitverhouding, snelle levering, fijne handleiding.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 10-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Prima service, na wat mail contact een mooie deal kunnen maken voor onze nieuwe Tv, er werd prima meegedacht voor eventuele accessoires. Wachten op de levering duurde wat lang maar is was niet zo erg. Bezorger liep wat uit dus helaas niet binnen de aangegeven tijd maar hij belde keurig netjes op om dit te melden en te overleggen. Dus één prima service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-02-2018
Totaalbeoordeling:
Zeer mooie winkel en goede sevice.
Na advies te hebben gevraagd over de 4K TV van Philips de 49PUS6561/12 en de laagste prijsgarantie te hebben besproken heb ik besloten de TV aan te schaffen. Ik kreeg gelijk te horen dat ik de TV in Arnhem kon ophalen. Wat een mooie winkel. Ruime keuze en overzichtelijk. En fijn personeel. De verkoper gaf mij nog enkele tips en advies mee over de TV. En dus liep ik blij de winkel uit met mijn nieuwe aanwinst. De verkoper heeft zelfs de TV gedragen voor mij naar de parkeergarage en mijn parkeerbonnetje werd zelfs voor mij betaald. Wat een goede service. Echt een aanrader. Fijne winkel.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  | 
7
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |