Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Retourproces
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Doetinchem is een topwinkel.
De vriendelijke medewerker heeft mij erg prettig geholpen en naderhand ook geholpen met een extra service pakket wat ik erg graag af wilde nemen na de heldere uitleg. Helaas kan ik niet tussen 9 en 10 nog een 9,9 geven, want ik had graag 0,1 aftrek willen meegeven vanwege het feit dat er eigenlijk 2 mensen in de winkel zouden moeten staan om klanten sneller te helpen. Echter, omdat de collega van PlatteTV zoveel persoonlijke aandacht wil geven, snap ik het wachten heeeel erg goed en alle begrip voor. Maar een 10+ als er 2 personen in de winkel de klanten zouden helpen :) PlatteTV, bedankt voor jullie begrip in mijn situatie en jullie geduld. Fantastische service en erg vriendelijk - ondanks dat ik ook enorm kan zeuren, het werd jullie nooit te veel om vriendelijk te blijven. Chapeau!! Mocht ik die € 250,- winnen dan wordt deze besteed in jullie winkel! Jullie hebben er een vaste klant bij! :)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte Service!.
Snelle en correcte service! Tv om 16.55 besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. de Live-chat medewerker heeft ons vakkundig en snel geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goed geholpen en meegedacht, want we wisten nog niet wat we precies wilden. Ook de cashback regels werden goed uitgelegd en de link naar Samsung hebben ze netjes op de mail gezet.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Een bestelling gedaan, daarna mailtje gekregen om aanpassing naar een veel betere deal. Volgende dag keurig op tijd geleverd. Daarom vind ik dit een Top bedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Puike service !.
Snelle opvolging van vragen na eerste contact. Leuke korting gekregen op aangeschaft product. Goed advies m.b.t. de aankoop. Snelle levering na betaling. Kortom puike service van deze leverancierl ! Van harte aanbevolen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Keurig geregeld.
Na flink wat televisies op de site vergeleken te hebben en veel afwegingen besloten om een 55 inch LG televisie te bestellen. Via de chat nog wat aanvullende vragen kunnen stellen op technisch gebied en een leuk prijsvoordeel gekregen van de betreffende medewerkster. Die stuurde me meteen een betalingslink met de aanbiedingsprijs dus betalen was een fluitje van een cent. Ook direct een bezorgafspraak kunnen maken online omdat de volgende dag mij slecht uit kwam. Keurig geregeld dus allemaal. Overigens werkt de site voortreffelijk qua selectie op basis van je eigen voorkeuren. Groot aanbod.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Duidelijke site, direct contact via de chat en altijd snel antwoord op mijn vraag. TV besteld, maar voor de levering toch twijfel over het formaat. Cancelen order geen probleem en dezelfde dag in het filiaal Doetinchem naar prima advies van Ronald tot aankoop van een nieuwer type Sony over gegaan. En niet geheel onbelangrijk, een prima prijs. Mijn dank, ik kom zeker terug als ik weer wat nodig heb en raad Platte TV iedereen aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle reactie en perfecte levering.
Zondagavond een inruilvoorstel gedaan en ‘s ochtends vroeg al een goede reactie. Levering op tijd en goed ingepakt. Top
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-12-2017
Totaalbeoordeling:
De platte tv een verademing.
Een overzichtelijke winkel waar merk bij merk hangt, rustig zodat je het tv geluid goed kunt beoordelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies bij aanschaf nieuwe tv..
Via de chat op de website kun je een goede keuze maken waarbij men de consument veel ruimte geeft in het maken van die keuze. Je krijgt het gevoel van niks moet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen!.
Wij zijn super geholpen. En er werd goed naar onze wensen geluisterd. Waardoor wij een heel mooi product hebben kunnen vinden voor ons budget.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service met een glimlach.
Na een tip van een vriend ben Ik, voor het eerst bij Platte Tv terecht gekomen. Ik werd vriendelijk ontvangen en de keuze is grandioos. Ik kon ook nog een stevige korting krijgen op een bijbehorende geluidsinstallatie. Daar ik mijzelf die extra uitgave op dat moment niet kon veroorloven moest ik ervan afzien. Toen werd mij aangeboden dat ik die korting alsnog kon krijgen als ik op korte termijn besloot die geluidsinstallatie toch aan te schaffen. Petje af.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Goede kundige verkopers in filiaal Breda, behulpzaam en aardig. Goed advies en afwikkeling van mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Wederom een prima service en levering.
Op een donderdagmorgen naar de winkel in Utrecht gegaan. Goede uitleg gekregen over een Samsung Qled of LG Oled TV. Prima korting gekregen op de aankoop van een Samsung Qled TV. In een winkel is het toch makkelijk communiceren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
kundig personeel in breda.
zeer goede begeleiding bij de aankoop en advies, ook laten plaatsen door A en dit was zeer kundig en netjes gedaan. goede uitleg.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Mooi product voor een nog mooiere prijs!.
Na grondig zoekwerk een mooie Sony HD 4K televisie uitgezocht. En door te vragen naar de speciale aanbieding op deze tv nog eens €100,= extra korting gekregen! Door Ook de extra verzekering maar afgesloten, je weet maar nooit. Toestel precies volgens afspraak geleverd en ik ga uit van veel jaren kijkplezier!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Klantenservice is goed te bereiken, vriendelijk en deskundig.
Het product was gemakkelijk te vinden, goedkoper dan bij andere winkels en het bestellen en betalen was eenvoudig. Het product arriveerde direct na het weekend en werkt naar behoren. Heb voor een goede prijs met extra garantie mijn product kunnen kopen. Daarbij voelen ze zeer betrokken naar de klant toe.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische service.
Echt een erg goeie winkel, medewerkers denken goed mee en voorzien je van de juiste informatie. Na aankoop van een aardig grote tv liep zelfs de medewerker even mee om de tv thuis te brengen. Al met al super winkel met prettig personeel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Bij het aanschaffen van mijn tv ben ik goed en professioneel geholpen, ben ik erg blij mee! Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende installatieservice!.
Gekozen voor Platte TV vanwege de ruime keuzemogelijkheid en service in de winkel en uitstekende service bij de installatie. Er was een basis installatie voorzien, maar er bleek meer installatiewerk noodzakelijk ivm kabeldoorvoer door de muur. Dat werd prima verzorgd door Danny!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
61
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |