Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
hele goede service en klantvriendelijk.
vind dit een hele goede winkel en webshop ze kunnen veel merken leveren voor een lage prijs en veel aanbiedingen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service. vriendelijk .makkelijk te vinden ..
Bij deze winkel was ik goed geholpen. De afspraken en de levertijd was na verwachting. De medewerker had voldoende kennis van de oled tv om uit te leggen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima prijs, snelle levering en komen afspraken na.
PlatteTV bood OLED + Playbar + Play-1's aan voor een scherpe prijs op Black Friday, en werd netjes de volgende dag geleverd. Door drukte op BlackFriday kwam een verzoek tot een "speciale prijs op maat" pas na de aankoop binnen, maar was nog een stuk goedkoper. Na contact via de chat toezegging gehad dat het prijsverschil alsnog overgemaakt zou worden (wat door enkele administratieve misverstanden wel 2 weken duurde..... anders had ik een 10 gegeven).
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en veel geduld.
Bij het kopen van mijn nieuwe tv ben ik uitstekend geholpen. Het duurde even voor ik er met mijn partner uit was, maar James heeft steeds alle tijd genomen om me goed te adviseren en het geduld opgebracht om ook na drie keuzewissels nog beleefd te blijven ;-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Kocht een nieuwe LG Led Tv in Doetinchem maar kwam er al snel achter dat ik niet kon wennen aan het beeld van deze LG Tv...terug naar de winkel in Doetinchem waar ze mij haarfijn uitlegden dat er zeker een verschil zit in de opbouw van de beeldplaat van een LG t.o.v. een Panasonic...geen probleem mijn Tv werd gewoon teruggenomen en hiervoor in de plaats ben ik naar huis gegaan met een voor mij vertrouwde Panasonic, ook het advies dat ik kreeg om een nieuwe HDMI kabel 2.0 mee te nemen stel ik zeer op prijs aangezien ik een Ultra HD Tv heb gekocht gaat een normale HDMI kabel niet altijd die kwaliteit beeld doorgeven op het scherm en een 2.0. kabel wel....Kortom super bedankt Paul van Platte TV.nl voor jou uitgebreide uitleg en tijd voor mij!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede snelle service..
Een LG OLED 55C7V online gekocht. TV was beperkt leverbaar dus was al op de hoogte dat deze niet direct leverbaar was. Tv zou 13-12 geleverd worden, een dag van te voren nog even bij de bestelstatus gekeken en hier stond nog dat het artikel in bestelling was. Via Whatsapp een berichtje gestuurd of de tv wel de volgende dag geleverd zou worden omdat ik hier ook speciaal een vrije dag voor had opgenomen. Kreeg direct antwoord dat er telefonisch contact opgenomen zou worden door mijn verkoper. Werd toen ook binnen 2 minuten gebeld door iemand van Plattetv.nl, helaas met de mededeling dat de tv nog niet binnen was gekomen en de levering daardoor dus uitgesteld moest worden. Teleurgesteld dat ik was toch maar akkoord gegaan, gevraagd of ik dan eventueel de tv zelf kon komen afhalen en mijn oude tv onder de inruilactie direct kon inleveren. (Online hadden ze al een goede aanbieding gegeven in combinatie met de inruildeal, kreeg nog een verrassend positief bedrag terug voor mijn oude tv.) Ik zou bericht krijgen zodra de tv bij het filiaal in Nijmegen binnen was en ik hem kon afhalen. Vervolgens werd ik na 30 minuten weer gebeld, nu door het filiaal in Nijmegen. Ze hadden toevallig een tv staan die door een andere klant was geannuleerd en dus was vrijgekomen. Kom hem dezelfde dag nog op komen halen. Zo gezegd, zo gedaan. Naar huis gereden om de oude tv op te halen en naar de winkel om hem om te ruilen. In de winkel goed en vriendelijk geholpen. In eerste instantie nog een klein probleem met de afstandsbediening van de oude tv, konden ze niks meer mee dus moest een nieuwe voor gekocht worden en die zou ik dan nog moeten betalen. Maar omdat er wat gedoe was met de levering enz hebben ze dit laten gaan en was alles binnen 10 minuten geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super handig en makkelijk en snel contact.
Super winkel, wilde een tweede smart tv, had elders een verkeerde aankoop gedaan met het geluid wat slecht was. Hier vond ik dezelfde tv die ik al had. Vervolgens kreeg ik voor de zelfde prijs een betere tv. Nog even gecheckt via de live chat of dan het geluid ook goed was en binnen no time binnen! Super!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen!!!!.
Ik was op zoek naar een tv, door een vriendin werdt ik gewezen op deze site! Super hulp gekregen in de chat en de deal ook gelijk rond gemaakt! Volgende dag netjes zoals aangegeven de tv bij ons thuis! IN EEN WOORD TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
TV via internet besteld en een hele goede aanbieding gekregen is binnen een paar dagen geleverd. Ik ga nog een muurbeugel bestellen want dat kijkt nog mooier. Super TV. Om installatie stess te voorkomen heeft PlatteTV.nl installatie aan huis dat zou ik er altijd bij nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Aantrekkelijke site en prijzen!.
Ik vind de site duidelijk en fijn dat je kunt onderhandelen, wat heel erg soepel verloopt. Ik had een tv samen met 2 andere zussen kado gedaan aan mijn ouders die 50 jaar waren getrouwd. Alleen wel heeeel erg jammer dat de onjuiste gewicht aan post nl. door was gegeven. T kado kwam hierdoor 2 dgn later i.p.v. op de feestdag! Anders had ik jullie een 10 gegeven;)
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Scherp geprijsd en snel geleverd.
De actie prijs voor de door mij gekochte tv lag €50,- onder de rest van de online winkels. Tevens kreeg ik er gratis schoonmaakspray bij voor mijn tv. En ik had de tv de volgende dag al in huis. Netjes verpakt en prima werkend. Min puntje vind ik de drukke, ietwat rare lay-out van de site. Maar ja dat doet niks af aan de service en het product.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Veel kennis van alle televisies.
Ik was opzoek naar een nieuwe tv. Eis van mij was dat het een 55 inch model moest zijn. Omdat ik al jaren een Samsung tv heb kwam ik hier toch weer op terecht. De verkoper adviseerde mij om voor OLED te gaan alleen lag dit buiten mijn budget. Uit eindelijk op de UE55MU8000 terecht gekomen. Eenmaal thuis aan gesloten was het een genot om naar te kijken. Zeker i.c.m. Met de ps4 pro zien de games er geweldig uit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prettig en goed bedrijf.
Ik heb gekozen voor PlatteTV vanwege de aantrekkelijke prijzen op de webshop. In de winkel vond ik de keuze wat tegenvallen. Ik was op zoek naar een 32inch TV en het huidige aanbod is meer gericht op ultramoderne grote TV's zover ik kon zien. Via de webshop besteld na advies via de chat en na de bestelling bleek het uitgekozen type niet meer leverbaar. Als alternatief kwam er een aantrekkelijk voorstel voor een betere TV. Ik heb gebruik gemaakt van de mogelijkheid voor 5 jaar garantie, erg prettig dat die mogelijkheid er is tegen een kleine meerprijs. De informatie en service tot nu toe ging erg goed en vlot. De TV zelf ga ik binnenkort proberen, daar kan ik nog niks over zeggen, maar zal vast prima zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service met eerlijke prijzen!.
Na diverse keren snel contact te hebben gehad via de chatservice, uiteindelijk de Sonos playbar en 2x een play 1 gekocht. We zijn er erg blij mee. Alles werkt top en bet geluid is prima! Er liep zelfs iemand mee naar de auto om de spullen in de kofferbak te leggen. Prima service! Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen - goed advies.
Onlangs een tv gekocht en dat ging al super (snelle reactie - scherpe prijs) en zoals veel tv's is het geluid ondermaats. Daarom de winkel in Utrecht bezocht waar ik uitermate vriendelijk en vakkundig ben geholpen. Goed geluisterd naar mijn wensen en meegedacht in de mogelijkheden. Uiteindelijk erg blij met de aankoop en bijbehorende kwaliteit/prijs verhouding. Veel geluid voor niet te veel geld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Ik was op zoek naar een bepaalde tv en kwam daarbij op de site van Platte TV. Daarbij staat dat ik mijn huidige toestel kom inruilen. Dit heb ik aangevraagd en werd mij een mooie prijs geboden. Meteen een nieuwe besteld en heb hem 2 dagen later afgehaald. De tv werd voor mij naar de uitgang gedragen, zodat ik hem direct in de auto kon laden. Heel vriendelijke mensen. Ik had ze wel een 10 willen geven, maar omdat er verzuimd was om mij een mail te sturen dat de tv binnen was krijgen ze een 9.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
TV mooi opgehangen in een lastige nis maar perfect gelukt en uitstekende uitleg gekregen over de werking.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Beste service die ik ooit heb meegemaakt..
Perfect behandeld. Goed meegedacht over welke producten te kopen. Vriendelijk. Goed getraind om alle vragen te beantwoorden. Mooie deals. Perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, professioneel en vakkundig..
Vorig jaar oktober bij plattetv een een schitterend Samsung televisie gekocht maar deze voldeed niet aan mijn eisen. Met het vakkundige telefonisch advies heb ik een nieuwer model uitgekozen en deze stond, zoals afgesproken de volgende dag al op de stoep. Na een weekend veelvuldig gebruik zijn alle besproken aandachtspunten daarwerkelijk vele malen beter. Uiteraard komt dit ook door de vernieuwingen die samsung heeft doorgevoerd maar met het advies ben ik tot de koop gekomen. Ben zeer teveren met de nieuwe Q8C en van mij krijgen ze in dit totaalplaatje een dikke 10. lekker doorgaan zo.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een geweldige service en volop keuze.
Ik heb voor deze winkel gekozen voor de afstand aan kilometers, achteraf goed gedaan want de verkopers verstaan hun vak en stellen je heel erg op je gemak en laten je ook diverse tv,s zien alle voor en nadelen worden erbij gezegd,daar naast vind ik de site ook al veelzeggend
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
62
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |