Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch advies en snelle levering.
Makkelijke website met concurrerende prijzen, na bestelling kon ik kiezen voor een beter en nieuwe toestel zonder bijbetaling! Deze werd de volgende dag al geleverd!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeerr vlotte service.
Alles wat ze beloofd hadden is ook werkelijk gebeurd goede levering goede communicatie ! Ook fijn dat we achteraf konden betalen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Afspraak is afspraak..
Zoals ik al zei afspraak is afspraak, zeer goede service, en producten. Zeer bekwame medewerkers, ze weten waar ze over praten. Goede en duidelijke website.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen!.
Top geholpen door xxxx op de vestiging in Arnhem! Onder het genot van een gratis kop koffie ben ik vriendelijk door de winkel geleid om te kijken naar verschillende tv’s. Ik heb aangegeven waar ik naar zocht en kreeg meteen het perfecte toestel aangewezen! Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
. alles goed en rustig uitgelegd. klant de vrije keuze ..
Gekozen voor Doesburg, zeer deskundig advies Prima geholpen door xxxx. Laat je de vrije keus. installatie perfect, compliment!!!!!! Erg goede site met veel goede reviews, waar je wat mee kunt. Zou iedereen Platte TV aanbevelen, prima service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
perfecte afhandeling.
Super dat je kan onderhandelen.De winkel ligt niet meteen in mijn buurt maar hun snelle respons op mijn vele vragen ,de uitgebreide garantie en de mooie prijs hebben mijn keuze bepaald om voor hen te kiezen.Alles verliep perfect volgens afspraak,zowel het op tijd leveren als installeren.Bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle bezorging.
Binnen 2 dagen geleverd. Alles keurig verpakt en geen beschadigingen. Tevens was het een super aanbieding. Hou dit vol dan bestel ik ongetwijfeld weer wat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Aandacht voor de klant!.
In de sfeervolle winkel te Doetinchem wordt je uitgebreid voorgelicht door vakkundig personeel. Deze mensen weten echt waar ze over praten! De aangeschafte soundbar Polk Signa S1 maakt het helemaal waar voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding! Als mijn huidige TV aan vervanging toe is, dan weet ik waar ik heen moet!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-12-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijk advies goede service en goede prijs.
Goed geïnformeerd over de tv. Zeer vriendelijke en kundige bezorger die de tv opgehangen en geïnstalleerd heeft. Ik ben echt dik tevreden met het verkoopadvies, de aflevering en de service.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
zeer goede uitleg onder genot van kopje koffie.
nooit van platte tv gehoord, ben deze tegen gekomen op internet,Ik ga normaal altijd naar mediamarkt.deze winkel zit er tegenover,maarik heb beslist geen spijt van mijn keuze.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super snel en TOP service!.
Super service! Oudere modellen van TV besteld, via mailtje van hun kant een beter aanbod gekregen, op ingegaan en volgende dag levering! Meer kan je als klant toch niet wensen!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed personeel.
Het personeel in de winkel Nijmegen helpt je altijd uitstekend en neemt de tijd voor je. Als je na de aanschaf nog vragen hebt kun je ook altijd telefonisch of in de winkel voor hulp vragen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend advies.
Ik had toen ik bij Platte TV Utrecht kwam al een goed idee welke TV ik wilde hebben. De verkoper adviseerde mij toch ook een ander toestel te bekijken en die werd het uiteindelijk. Voor hetzelfde bedrag een betere TV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Razend snel.
's Middags voor 5 uur besteld en de volgende dag om 10.00 uur in huis. Uitpakken , aansluiten en klaar. Heel handig alle instellingen met de afstandsbediening.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super deal!.
Uitgerekend op zondag begaf onze tv het. Na zoeken op internet bleek deze shop veel modellen in huis te hebben tegen zeer goede prijzen. En een winkel in de buurt die ook nog eens op zondag open was! Snel er naar toe. Zeer heldere geduldige en vriendelijke uitleg over de verschillende modellen eigenschappen en mogelijkheden. Geen onzinverhalen of pusherig verkoopgedrag. Toen uiteindelijk door ons moeilijk een keuze gemaakt kon worden uit twee modellen maakte de verkoper het voor ons ook nog een eenvoudiger en mooier door de prijs van 1 van de twee ( hij voelde goed aan dat die toch wel iets meer onze voorkeur had) een flink stuk te verlagen. Komt niet vaak voor dat ik een verkoper de hand geef, maar in dit geval was het echt verdiend. 's Avonds met heel veel plezier naar onze nieuwe aanwinst zitten kijken met zeer duidelijk het gevoel dat de juiste keuze was gemaakt. Helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Het advies, de advies begeleiding, het geduld, het respect, de aankoop begeleiding en de levering was van A-Z uitstekend. Klasse!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen, geadviseerd, met plezier een deal gemaakt.
Als Doesburger wil je het liefst in Doesburg kopen, maar dan moet de keuze ruim, de prijs oké en de service goed zijn en dat klopt hier allemaal
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en prima geholpen!.
Telefonisch prima bereikbaar en goed geholpen. Vervolgens de TV op kunnen halen bij de vestiging in Utrecht. Ook daar prima geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Tv uitgekozen en via de chat mooie prijs gekregen. Tevens geattendeerd op alle mogelijkheden van extra garantie en accessoires welke voor mijn uitgekozen tv aanbevolen worden. Daarna in goed overleg aflever datum geregeld. Afspraak was tussen 13.00 en 15.00 uur. Keurig om 14.00 uur geleverd. Niet zoals bij veel bedrijven dat je de halve dag thuis moet blijven. Keurig geïnstalleerd en uitgelegd wat de mogelijkheden zijn. Heel heel tevreden. Plattet.nl bedankt
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch.
Ik heb de LG OLED 55E7N aangeschaft en kan alleen maar heel tevreden zijn. Zowel de kwaliteit van het beeld als het geluid van dit toestel is fantastisch ! De service van plattetv.nl is geweldig, zowel de bezorging als het contact met klantensite was uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
63
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |