Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed service en info.
Via de livechat informatie aangevraagd voor een beugel. Na het doorgeven van typenummer. De juiste beugel geadviseerd, vandaag 10-12, laatste handeling gedaan. Alles strak aan de muur en...... kind kan de was doen. Ideaal spul Vogel's
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Angenaam te woord gestaan.
Ik ben zeer tevreden over de duidelijke en vakkundige uitleg, en ook de door mijn gestelde vragen werden helder ( ..... ) met veel aandacht en geduld beantwoord.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
beschadigde doos.
toen de doos met de nieuwe tv werd geleverd zag ik schade aan de doos. Dat viel mij zacht gezegd even tegen. Dat heb ik bij platte TV gemeld en daar reageerden ze gelijk op. Ze vonden het ook heel vervelend maar ze verzekerden mij 100% dat in de doos een nieuwe oled tv zat. De volgende ochtend uitgepakt en gecontroleerd. Inderdaad zag het er nieuw uit. Geen schade en alle pixels doen het. Vooral de aandacht vond ik top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Binnen een uur alles rond.
Via google op platte tv gekomen, via de livechat om een feestdeal gevraagd en binnen 10 minuten in de auto om de tv op te halen. Alles klopte toen we aankwamen lag de bon al klaar en de tv was met 5 minuten ingeladen. Ik hou er zo van dat er bedrijven zijn die gewoon doen wat ze beloven. Goed snel accuraat en met service ga zo door jongens ik ben erg blij met de gang van zaken en natuurlijk met de prachtige tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service,prima behandeld.
Contact via e-mail gehad,snel antwoordt,prima aanbieding ,alles zeer netjes geregeld,zeer tevreden klant,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima uitleg nemen de tijd voor de klant ondanks de drukte.
Kwamen om te kiezen tussen 2 modellen, de verkoper betrok daarna na onze wensen een derde model bij een liet alle voor / nadelen goed zien. Gingen met een mooie oled naar huis prima winkel met kundig personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle geweldige service.
Snel een reactie kreeg ik via de mail terug, met een leuke inruil prijs voor mijn oude hifi. Volgende dag gelijk mijn oude hifi ingeruild voor een heerlijke set Denon Heos home cinema.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Héél fijn geholpen.
Via de site wat voorwerk gedaan en vervolgens naar de winkel in Breda gegaan. Fijne ploeg jonge medewerkers die de tijd voor je nemen. Kennen de producten die ze aanbieden en kunnen gericht helpen bij het maken van een keuze. Kan niet anders zeggen dan dat ik super fijn geholpen ben. Als ik hierbij de goede prijzen optel, kan ik niet anders concluderen dan . aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top gehlopen.
Goed geholpen door de medewerkers zowel via de chat als thuis top service goeie prijs voor men oude tv gekregen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe Black Friday deal.
Een scherpe Black Friday deal midden in de nacht maakte de keus niet moeilijk meer. Keurige levering en service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke aandacht voor de klant !.
Op zoek gegaan naar een nieuwe tv, kwam op de website van "Platte TV" terecht, een duidelijke en heldere website, ik had nog enkele vragen over een specifiek product, deze werden meteen en deskundig beantwoord door de chat medewerker "van Platte TV". De volgende dag de winkel van "Platte TV" bezocht in Nijmegen, wederom keurig geholpen en persoonlijke aandacht voor de klant, de uitgezochte TV besteld en deze werd enkele dagen later keurig afgeleverd. Ik kan dan ook iedereen de service en deskundigheid van "Platte TV" aanraden, topwinkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Deze shop gekozen om de aantrekkelijke kortingen. Kan zelfs de oude TV nog inruilen. De aflevering was uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service ook via Online.
De mijn zoekt tocht kwam ik uit via Tweakers bij Platte TV, ik kende de firma niet maar vond hier wel ruim de keuze. Nog het gevonden model heb ik via de "chat" contact gezocht ivm voorraad/beschikbaarheid omdat deze mogelijk niet beschikbaar was volgens de website. Hierop bleek deze niet beschikbaar en kreeg een alternatief aangeboden met een persoonlijke aanbod.. Bedankt Ivo. Televisie afgehaald in de winkel netjes en overzichtelijk.. voelde alsof je niet in een standaard Elektronica zaak terecht kwam zoals MediaMarkt of BCC... Zoals gezegd kende de firma niet maar zou hier wel weer kopen wanneer dit nodig is... ik geeft een 9 en geen 10 at bij binnenkomst wel werd verwelkomt maar miste de persoonlijke benadering (kop koffie )en eventueel wat meer tips/tricks omtrent het product.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed advies.
Vandaag in de winkel geweest voor een TV en heel duidelijk uitleg gekregen over de verschillende tv's en mogelijkheden. De verkoper nam goed zijn tijd en heeft mij goed aangehoord en op basis daarvan geadviseerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect advies.
Platte tv kon mij precies vertellen wat ik lastig op internet kon vinden waardoor ik een nog betere keuze kon maken voor mijn nieuwe tv. Zeer vriendelijk en kundig personeel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Helemaal TOP..
Ontzettend goed geholpen via de online chat. Levering zoals afgesproken. De tv is helemaal geweldig, snelle bediening en geweldig beeld na een beetje gepuzzel met de instellingen. Alleen jammer dat de voet van de tv zilverkleurig is, die had ik liever zwart gehad, omdat het zilver toch teveel reflecteert. Ik kan iedereen deze tv EN PlatteTV van harte aanbevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, fijne gesprekspartners.
De shop is heel netjes en overzichtelijk. Niet te druk. Je krijgt de tijd ook om even rond te kijken. Ik kwam hier ooit via internet en ga regelmatig nu zomaar even een kijkje nemen. Verkopers denken met je mee, ook al wil niet perse iets nieuws, zijn ze bereid mee te denken over bijvoorbeeld tweedehands of showmodel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Lage prijzen, goeie service en snelle levering.
Er werd me een beter product van het zelfde merk en hetzelfde lijn aangeboden voor hetzelfde prijs via de mail na mijn bestelling. En het is gelijk de volgende dag bezorgd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
goed advies.
een collega had reeds eerder bij jullie spullen gekocht. we zijn samen gekomen om een tv te kopen. we hebben uiteindelijk allebei een sony 65 inch 4k tv gekocht. echt super televisie. Ze hebben de tijd genomen en naar onze mening hebben we een top toestel voor mooie prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel personeel.
Professionele begeleiding, ruim aanbod, goede kennis van zaken. En dat tegen een scherpe prijs. Een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
64
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |