Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch.
Ik heb de LG OLED 55E7N aangeschaft en kan alleen maar heel tevreden zijn. Zowel de kwaliteit van het beeld als het geluid van dit toestel is fantastisch ! De service van plattetv.nl is geweldig, zowel de bezorging als het contact met klantensite was uitstekend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super advies en service.
Zeer goed advies over de tv en vanuit de klant gedacht wat te doen met mijn oude tv. Verder super advies met betrekking tot HDMI kabel en onderhoud van de tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Alles is goed in deze winkel. De service is goed, geweldig product en gemakkelijk te gebruiken Ik zou het aanraden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf Philips OLED.
Een nieuwe Philips OLED tv aangeschaft in de winkel in Nijmegen. Echt uitstekend geholpen in de winkel en een hele goede service. Wanneer je opzoek bent naar een nieuwe TV is PlatteTV zeker een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede service.
goed ingelicht en een betere TV geadviseerd gekregen dan ik naar opzoek was. Met vriendelijke groet,
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed voorgelicht, geweldige service aan huis.
Goede service bij de bestelling en een geweldige service aan huis. Alles opgehangen en geinstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
snel geregeld en mooie prijs, na inruil oude TV.
De TV werd snel bezorgd. En de oude weer ingepakt in de doos die ik nog had. Had fijn geweest als er ook geholpen was met uitpakken nieuwe TV. Nu getekend voor een doos waarvan ik niet wist of wat er inzat ook in orde was. Tevens nu uren naar een dichte doos in de huiskamer zitten staren tot mijn zoon tijd had om te helpen met uitpakken. Een 55 inch lukt nu eenmaal niet in je eentje. Als deze service was verleend dan een dikke 9 . Na uitpakken en installeren een prachtige TV in de huiskamer staan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Alles goed geregeld. Zeer tevreden..
Via de medewerkers van Doetinchem een prachtige Samsung Qled gekocht, tegen een scherpe prijs en met goede service. Vooraf zijn we goed geïnformeerd over de verschillende mogelijkheden. Medewerkers zijn uitstekend bereikbaar bij eventuele vervolgvragen. Levering met installatie is een echte aanrader. Super relaxed. Dezelfde avond nog geheel ontspannen voor het nieuw pronkstuk plaatsgenomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel hulp bij keuze.
Goed overzicht van de vele types televisie en andere apparatuur. Mooie showroom waar alles goed vergelijkbaar is.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen.
Het personeel was professioneel en kundig. De televisie werd snel geleverd. Ruim assortiment in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Tijd, aandacht en goede uitleg!.
Ik geef niet snel een 10 als rapportcijfer, maar voor Plaatetv.nl maak ik graag een uitzondering. We waren op zoek naar een OLED TV van 65 inch en de medewerker heeft ons uitgebreid geïnformeerd omtrent het huidige aanbod hiervan. We hebben de keuze voor Sony Bravia gemaakt en deze wordt morgen bij ons thuis afgeleverd. Tevens wilden we een Sonos Playbase en een Sonos Sub en een Sonos Play 5. Ook hiervoor is een goed advies geleverd. Naast de goede service is tevens de prijs scherp te noemen. Kortom: erg tevreden en een volgende aankoop zullen wij zeker doen bij deze prettige winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, vriendelijk personeel.
overzichtelijke winkel, zeer vriendelijk geholpen. Ze nemen echt de tijd voor je. Weten waar ze over praten
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Hele goede service! Zeer behulpzaam, goed en snel contact, mijn volgende tv komt weer van jullie! Helaas kan ik maar een 10 geven, want eigenlijk is een dikke 11 meer op zijn plaats. Ik had een tv besteld maar hun vonden een ander model toch geschikter voor mij. Ze namen uitzichzelf contact op om mede te delen dat ze een beter en nieuwer model hadden en dat ik deze aan de prijs mocht kopen van de tv die ik besteld had. Ja daar zeg je geen nee tegen natuurlijk. Super deal!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Topservice.
De bestelling was zo geplaats en de volgende dag hadden we de bestelde spullen zoals aangegeven op tijd in huis. Ook het op de hoogte houden van de voortgang van de levering is top, bedankt!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 06-12-2017
Totaalbeoordeling:
Value for money.
Eerst voor de laagste prijs. Verwachting volledig waar gemaakt. In een dag bezorgt, in een uurtje alle Heos 3 geïnstalleerd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en betrouwbaar.
Heel snel reactie en afhandeling van bestelling via WhatsApp. Zelfde dag verzonden en volgende dag thuis. Ook heel gunstig geprijsd vergeleken met andere shops.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Wij hebben via internet een tv besteld via de chat heel goed geholpen en we hadden echt een top installateur D. echt een toffe jongen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundig geholpen.
Eerlijk en goed advies betreffende de aankoop van een scherm dat niet al verouderd is, maar met alle recente verbeteringen die anno 2017 bestaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en vriendelijk personeel.
Tv op afhaal gekocht. Alles was netjes en snel in orde! Informatie was duidelijk en er werd extra service aangeboden. Echter de winkel in Arnhem bevind zich in de stad. Hierdoor is het wel wat lastiger om in je eentje een tv af te halen en naar de parkeergarage te tillen. Parkeren voor de deur is niet mogelijk. Kosten worden wel vergoed, heel netjes!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
PlatteTV met Ballack friday deal.
Moest een mooi bedrag betalen voor de Sonos Playbar. Gisteren wezen halen en wat een prachtig apparaat. Nu maar hopen dat er niet over een maand of zo een nieuw model komt met AirPlay 2 mogelijkheid.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
65
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |