Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service....!.
Ik kan deze winkel aanraden!! De levering ging prima en op tijd , de chauffeur was vriendelijk en deskundig. De inruil prijs voor mijn "Android tv" was prima en correct. Nu de eigenaar van en LG c7 en ik deze zeker aanraden ..beeld is goed , software is soepel en snel, zonder bugs en andere problemen, gewoon goed. Ben geholpen door Jim en dat ging allemaal hele erg goed.. ! Ben tevreden..
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service, drie keer scheepsrecht!.
Tijdens Black Friday sale via de website een Samsung WAM 6500 multiroom speaker gekocht. Thuis bleek de accu defect. Gebeld en ik kon de volgende dag een nieuwe ophalen. Stomverbaasd was ik dat ook dit exemplaar een defecte accu had. Opnieuw gebeld. De verkoper was bijzonder meelevend en stelde voor bij hun leverancier een nieuw exemplaar te bestellen. Deze kon ik de volgende dag al ophalen. Zoals de titel al aangaf, ditmaal werkte de speaker probleemloos. Natuurlijk moet er een goed product geleverd worden, maar als dat niet zo is, is het fijn dat het direct wordt opgelost zonder vervelende vragen te stellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service van Plattetv.nl !.
Ondanks de drukte heeft D. (filiaal Utrecht) uitgebreid de tijd genomen om ons alles uit te leggen over de verschillende soorten types, merken etc. en als onze vragen te beantwoorden. Niet opdringerig en eerlijk, probeerde ons niet het duurste te verkopen, maar juist hetgeen wat het meeste bij onze ideeën en wensen paste. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service !.
Een prima en intuitieve site ! je krijgt gelijk antwoord op je vragen d.m.v. een chat systeem ! daarna heb je gelijk een offerte en follow up of je tevreden bent met de offerte. In de winkel zijn de medewerkers zeer profesioneel en behulpzaam. Installatie verliep ook zeer goed. Ze weten precies wat ze moeten doen en waren zeer service gericht !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima deal en goede service.
3 televisies gekocht, uitstekend geholpen en een prima prijs gekregen. 1 van de 3 was stuk bij aankomst, kan gebeuren, is zonder problemen vervangen. Kortom prima winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Doorpakken.
Hoi mensen, Heb een fraaie Qled gekocht na de Black Friday dagen. Gekkenhuis en de site plat. Het contact om in te ruilen en te kopen bleef in de cloud hangen. Echter 1 telefoontje met .... uit Breda en de zaak was opgelost. Binnen een uur een mooie tv ingeruild en een nog mooiere achter in de auto. Compliment voor deze snelle aanpak en persoonlijke service. Jan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Online een geweldige service !.
Ik was op zoek naar een goede deal voor een goede tv en dat lukte mij online bij Plattetv. Online werd ik vakkundig geholpen door vriendelijke mensen. Ik voelde mij als klant Koning!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service!.
Duidelijke en eerlijke uitleg van de producten. Geen vervelende verkoop praat. Hulp met de spullen in de auto zetten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Zéér snelle reactie en open communicatie, een verademing..
Prima winkel die goed meedenkt over wat de klant wil, verder zeer snelle reactie op vragen of opmerkingen, helemaal goed dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
goed informatie en onderhandeling.
De levering duurde helaas te lang naar mijn mening, dit werd uitgelegd dat het door zwarte vrijdag kwam, waar iedereen shopt, het is namelijk zo dat als je iets koopt je het ook zo snel mogelijk wilt hebben, dat zou nog wel een verbeter punt kunnen zijn. Levering en kwaliteit van het gekochte zijn in orde.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Topadvies en service.
PlatteTV.nl filiaal Breda heeft ons enorm goed geholpen in de aankoop van een televisie. De prijs was scherp en de bediening professioneel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte levering.
Bestelling was ondanks de Sint super snel geleverd en alles volgens verwachting. En dat allemaal voor een nette prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 05-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service! En echt snelle levering..Top.
Besteld op denk ik wel een van de drukste avonden BLACK Friday!!. Waar bijna elke site plat lag werkte deze prima. En niet geheel onbelangrijk een goeie deal en de volgende dag had ik de tv in huis. Dat is gewoon Top!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Zeer vriendelijk personeel, wat ons vakkundig heeft geholpen. Vakundig advies over alle produkten.Voor een zeer scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Omdat de Philips tv die wij op de website hadden gezien niet meer leverbaar was, kregen we een super scherpe prijs voor de nieuwere versie. Echt top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en goede website.
De Dame van de chat op de website was goed en aardig in de omgang en kon gelijk inspelen op mijn vragen. De tv konden we afhalen in de shop. Dit had zij perfect geregeld. Ondanks dat het black vrijdag drukte in de winkel was, werden we zeer vlot geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Super onlineshop en service !.
Super goede aanbiedingen en je kan zelfs dan nog onderhandelen zoals op blackfriday acties ! Erg blij met de nette service en hoe alles tot nu toe afgehandeld is !!! Zeker een aanrader en heel betrouwbaar! Dus als je een produkt zoekt kijk zeker even op deze site voor de allerbeste prijs! En een hele goede nette service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
duidelijke informatie. scherpe prijs.
Een scherpe prijs gekregen voor de gekozen Tv. Goed advies over het aanbod in de winkel. Ik kreeg de indruk dat de verkoper weet waar hij het over heeft.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!!!!.
Op de website LG TV gezien, bleek een oud model en niet meer leverbaar, terwijl erbij stond dat deze op voorraad zou zijn. Mooie korting gekregen op het nieuwe model. Top service van PlatteTV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig gezellig kopen..
Goede service. klant Vriendelijk. Dochter heeft er ook een tv gekocht,daarom zijn we daar ook gaan kijken. En hebben er dus een smart tv gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
66
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |