Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goede informatie in de winkel en vlotte installatie door A..
Goede en prettige verkoper en "uitleg met een bakkie koffie" op zaterdag na "Black Friday" in de Platte TV winkel in Breda. Helaas een "expeditie foutje" en daardoor een uitgestelde levering op zondagmiddag (!). Dat foutje werd door de zeer service-gerichte monteur weer volledig goed gemaakt. Wij zijn heel tevreden met onze aankoop. De 55" LG OLED E7n TV speelt als een zonnetje mede door de beleefde, sympathieke en vlot werkende servicemonteur die ook niet te beroerd was om even te helpen met de oude TV te verplaatsen naar de bovenliggende verdieping. Het werd een 9 door het uit moeten stellen van de leveringsdatum maar anders was het een 10 geworden.... Dus is Platte TV toch een echte aanrader !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige tv met prima installatie door de installateur.
Heel vriendelijk en rustig personeel. Goede uitleg en goede levering, prima uitleg door de installateur. Ook heeft de installatuer van alles bij zich waar je zelf niet aan denkt, zoals langere kabels, modules en zo. Daardoor kan alles goed worden aangesloten en heb je betere kwaliteit. Kas betalen kf via ideal is geen enkel punt. Top levering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Gemakkelijk contact te zoeken met een van de medewerkers daarbij een heel goed aanbod gekregen, waardoor ik de tv gekocht heb.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Erg goede en snelle service.
Ik kwam voor een Tv van 32 inch en zij hebben mij verschillende modellen laten zien, Ik werd goed geholpen en kreeg zelfs nog korting, omdat het model op de website goedkoper bleek. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig advies, prima meegedacht en uitstekende service.
Duidelijke website, overzichtelijke en complete winkel, volgens mij de meest concurrerende prijzen, geholpen door deskundig personeelslid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
aandachtig.
het personeel heeft echt heel veel aandacht voor de klant ik ben zeer tevreden . en of het niet genoeg was werd mijn artikel nog naar de auto gebracht. dus daarom een dikke 10 dat noem ik nou service van de zaak
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige winkel.
Online met inruil van oude receiver een nieuwe soundbar besteld welke in de winkel opgehaald kon worden, aankoop werd nog voordeliger i.v.m black friday deal!!.....super.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Bijzonder goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Arnhem. Duidelijk kennis van zaken en nam ruim de tijd om onze vragen duidelijk te beantwoorden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en netjes geholpen.
De shop is goed bereikbaar en heeft parkeergelegenheid. Ik werd meteen geholpen. Ik kwam mijn TV afhalen en deze moest nog uit het magazijn worden gehaald. Tijdens het wachten kreeg ik koffie. Verder werd me duidelijk uitgelegd over de garantievoorwaarden en dergelijke. Ik was al met al vrij snel de deur uit met mijn aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 04-12-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg en een uitstekende service!.
Tijdens de Black Friday een mooie deal kunnen maken met Justin. Alles offline maar desondanks een goed gevoel. Betrouwbaar en deskundig! Tot!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede service en assortiment.
naar de winkel gegaan in utrecht om toch nog even wat meer informatie over de lg televisie te krijgen .prima geholpen en met de tv huiswaarts gegaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-12-2017
Totaalbeoordeling:
Beste prijs!.
Prijs was veruit de beste! Op internet op zoek geweest naar de beste prijs voor 2 sonos 5 speakers, uiteindelijk uitgekomen bij Plattetv. Vervolgens de winkel in Breda bezocht en ik ben daar keurig geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-12-2017
Totaalbeoordeling:
goede duidelijke vriendelijke advies.
goede duidelijke vriendelijke advies. Zeker wat betreft digitale tv aansluiten op een analoge stereo installatie. Waar ander winkels het niet wisten werden we perfect geholpen bij Platte TV in Breda
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 03-12-2017
Totaalbeoordeling:
service uitmuntend.
priis kwaliteit verhouding is zeer goed. advies via de livechat is gaat eenvoudig en gemakkelijk. vragen worden goed beantwoord
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-12-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, vriendelijke medewerkers die meedenken.
Eerst online een tv uitgekozen en besteld en naar de winkel gegaan om die op te halen. Daar toch nog een andere tv besteld na goed advies van de medewerkers. Prima service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-12-2017
Totaalbeoordeling:
Vriendelijk personeel, Goede prijzen en groot aanbod..
Personeel was vriendelijk, en leek verstand te hebben over de producten die zij verkochten. Ook ware de prijzen erg aangenaam!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service!!.
We hebben een goed en deskundig advies gehad en een scherpe prijs! De communicatie via de livechat en e-mail verloopt snel! Onze TV is geïnstalleerd/ aangesloten door een monteur van plattetv.nl. De installateur was enthousiast, hij nam de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden. Ook werkte hij netjes en voorzichtig. Kortom we zijn super tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super Service.
Heldere beschrijvingen op de website. Gemakkelijk werkbaar, en super snelle levering. Met een prima prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden over deze winkel!.
Mooi en overzichtelijke internet winkel, scherpe prijzen. Prima geholpen en goed advies gegeven. Zeer vakkundig en geduldig te woord gestaan door Justin.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Ik werd gelijk goed geholpen en geïnformeerd door het personeel een fijne winkel om te bezoeken mooie showroom !!!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
67
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |