Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer Netjes.
Mijn zoon had ook een tv bij Platte Tv gekocht daar was de service super Vandaar dat ik de tv ook bij platte tv hebt gehaald
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service!!.
Begin dit jaar hadden wij hier al een BBQ gekocht en werden goed geholpen met een duidelijke uitleg! Reden om terug te gaan en een TV met muurbeugel aan te kopen. Nu werden wij ook weer zeer correct te woord gestaan door medewerker Anne.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Echt klantvriendelijk. Omdat ze ene tv niet konden leveren duurdere model gekregen voor dezelfde geld! Echt top service.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Obv de live chat heb ik een order geplaats.
Via de live chat heb ik een mooie aanbieding ontvangen. Zeer netjes en duidlijk. Medewerker denkt mee en is zeer vriendelijk. Ik hoop dat de rest van de levering net zo soepel verloopt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
ons.
Al een paar keer wat gekocht bij Plattetv.nl Ik gebruik meestal de chatfunctie, je wordt daar snel en kundig geholpen door een medewerker. Scherpe prijzen ook!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Aanrader! Mooie betaalbare tv.
De tv voldoet volledig naar verwachting. Beeld en geluid kwaliteit zijn erg goed. Tot op heden nog geen minpunten ontdekt
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Niet opdringerig.
Prima winkel, goede service niet te opdringerig. Extra garantie wordt aangeboden maar niet door gezeurd als je niet wilt. Verkopers helpen met dragen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-11-2017
Totaalbeoordeling:
Mega snelle levering!!.
Snel antwoord op m’n vragen, goed advies en levering al de volgende dag met PostNL, zodat het ook daadwerkelijk aankomt! Helemaal tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Als eerste stond de prijs me aan. Maar toen ik wilde bestellen, kwam Platte TV met een zeer aantrekkelijk voorstel, om een nieuwer model TV te kopen voor een kleine bijbetaling. Dat is nog eens advies.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie service.
Goed advies gehad. Twijfelde over 2 modellen. De verschillen werd goed uitgelegd. Ook vriendelijk personeel in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Superwinkel.
Mooie site, prima bestelmogelijkheden, goede telefonische bereikbaarheid, Zeer vriendelijk te woord gestaan. Snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
We kwamen eigenlijk om ons te orienteren op een nieuwe tv. Uiteindelijk hebben we zeer goede uitleg gehad van James en hebben besloten een aankoop te doen. Advies en kennis van zaken waren goed. Service was uitstekend. Zeer deskundige en vriendelijke medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
perfecte service.
Personeel weet waarover ze het hebben en denken met je mee. Zelfs de prijs is aantrekkelijk t.o.v. andere winkels.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen!.
TV besteld om af te halen, bleek toch niet op voorraad. In de winkel daarna erg goed geholpen, Uitstekende service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Prijs en kwaliteit zeer goed!!! Mede door de goede service van de monteur Alex uit vestiging Breda is het aan te bevelen om zaken met dit bedrijf te doen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vakkundig.
Een warm welkom. Goede service, zeer vakkundig! Scherpe prijzen, vriendelijk. Ook bij reparaties altijd een oplossing. Kortom een fijne zaak waar je graag komt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-11-2017
Totaalbeoordeling:
snelle klantvriendelijke service.
Service is prima, al eerder aanschaf TV daar gedaan dus wederom terug vanwege correcte benadering en scherpe aanbiedingen / prijzen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Met Platte TV op vakantie!.
Ik was al tijden op zoek naar een nieuwe receiver. Marantz stond ook op het lijstje. Ken het merk al 40 jaar, degelijk, betrouwbaar. Tijdens een weekje vakantie op de Veluwe tijd genoeg om het internet af te struinen. Veel gelezen op zovele sites van Kieskeurig naar Beslist.nl en die van Tweakers. Bij Tweakers kwam ik de receiver NR1506 tegen van Marantz en de beste prijs bij Platte TV! Doesburg was dichtbij, dus op naar de plaatselijke dealer van Platte TV. Wat een ontvangst! Vriendelijke vent, nam de tijd en hij was professioneel. Een antwoord op al mijn vragen en vooral het juiste advies voor mij! Uiteindelijk gekozen voor de Marantz NR1508 voor een scherpe prijs die ik tot heden niet elders ben tegengekomen. Intussen weer thuis en volop aan het ontdekken wat de machine allemaal kan en laat horen. HELEMAAL TOP! We zijn er erg tevreden over en danken Platte TV Doesburg voor het goede advies en de snelle levering van de Marantz NR1508! Hans
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  • Minpunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prachtige tv dankzij fijne service.
Heb een mooie tv ontvangen van Platte TV. Na het plaatsen van de bestelling werd ik gecontacteerd. Platte TV kon voor dezelfde prijs een nieuw model van de tv leveren. Uiteraard heb ik van deze optie gebruik gemaakt. Zeer netjes dat dit mij is aangeboden! Tv is veel waard voor de prijs. Goed beeld, verrassend sterk geluid en makkelijke installatie. Note: de levering met Post NL viel wel enorm tegen. De levering was maar liefst 2 dagen te laat, waardoor ik zelfs een dag voor Jan L thuis heb gewerkt. De fout lag puur bij Post NL die zijn zaakjes niet op orde had.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top te woord gestaan met een duidelijke uitleg..
Makkelijk bereikbaar en een overzichtelijke winkel met voldoende banken en zitjes. Je kunt op je gemak kijken en luisteren waarvoor je gekomen bent.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
68
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |