Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Ruime keuze en goed advies.
Ruim assortiment, goeie aanbiedingen, overzichtelijk en hele goede service en advies. De verkoper nam alle tijd voor ons en was zeer behulpzaam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Wij kwamen na wat zoeken via Internet achter dat Plattetv dealer is van Sonos. Wij zijn daarom naar deze winkel in Utrecht gegaan om ons te laten adviseren over het Sonos Systeem. Eenmaal in de Winkel werden we vriendelijk geholpen en werd echt goed de tijd voor ons genomen voor een duidelijk uitleg en demo van het Sonons systeem. We hebben uit eindelijk voor de playbar met sub gekozen. Hier zijn wij dik tevreden over. Nu gaan we gauw doorsparen om de set uit te breiden. Ook deze gaan we zeer zeker bij Plattetv halen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer persoonlijk contact.
Ik heb deze winkel gekozen op aanbeveling van een kennis. Geen moment spijt van gehad. De zaak voldeed aan de verwachting. De behandeling was prettig, goede begeleiding bij de keuze.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service!.
Goede shop, goede prijzen. Er ging even wat mis met iDeal betaling, maar werd zeer goed opgelost door de vriendelijke klantenservice. Na het online kopen de producten op wezen halen in Breda. Hier voor de deur kunnen parkeren en onder een kopje koffie op de producten kunnen wachten. Producten werden zelfs tot aan de auto gebracht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Uitleg en ruim de tijd voor alles.
De verkoper was rustig en had verstand van de producten hij nam de tijd om alles goed uit te leggen wat zeer goed over kwam
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Wij zijn heel erg goed geholpen .personeel was vriendelijk . Goede uitleg gehad .zou er zeker nog is terug gaan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijk en goed advies.
Opzoek naar een tv voor een tiener .tja wat moet je kopen . Na duidelijk en goed advies tot een hele fijne tv gekomen Super winkel fijn personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
juiste advies bij bepalen van keuzes, echt super.
Altijd goede service, vriendelijk en goed advies. Dit niet alleen nu maar ook bij eerdere aankopen. een zaak waar bij je met een goed gevoel weer naar toe gaat
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke uitleg.
We wisten niet welke TV we wilden kopen en zijn zeer goed geholpen. We kregen duidelijke uitleg over de verschillende technieken van plasma, led, oled, qled enz... Er wordt niet opdringerig gedaan als je besluit tot een koop over te gaan, er wordt zelfs met allerlei zaken meegedacht. Echt de moeite waard om eens bij PlatteTV binnen te lopen als je goede service wilt en een TV wilt aanschaffen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service.
Top service, wij zijn ons toestel in de winkel in Doetinchem gaan afhalen. Zijn er zeer goed ontvangen door Paul. En hebben nog een mooie korting gekregen omdat we een eind moesten rijden ( België ). Ik kan de winkel iedereen aanbevelen. En ondanks de afstand komen wij zeker terug !!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies, mooie spullen!.
In de winkel geluisterd naar het geluid van een Sony soundbar als aanvulling op de Sony TV. Dat advies voor de ARC functie was perfect en sluit helemaal aan bij wat ik zocht. zo blij als een kind met deze aankoop. Goed vriendelijk en snel geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 12-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top advies en upgrade nieuwer type.
Grote keus top merken voor een lage prijs Bij platte tv .nl ben je voor dezelfde tv veel minder geld kwijt Zelfs na dat je hebt besteld geven ze nog mogelijkheid tot beter type tegen geringe bij betaling top service!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Heel erg goed geholpen bij het maken van de juiste keuze.
Een ongedwongen sfeer bij het binnen komen van de winkel. Er is per merk een verdeling gemaakt wat een goed overzicht geeft. Jonge mensen met verstand van zaken die alles duidelijk uitleggen. Wij konden onze oude spullen inruilen en kregen er een mooi bedrag voor terug. Geen gevoel van een oneerlijke deal. We gaan hier zeer zeker naar terug. Een prettige ervaring rijker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Service, kwaliteit & prijs van de producten bij platte TV Doesburg is top. Ik krijg altijd een betrouwbaar advies en ook nog eens hele nette prijzen, die niet onder doen voor de 'grote jongens' in de markt.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijzen, snelle levering en een goed advies!.
Na lang zoeken een AV receiver besteld. Gelijk kreeg ik een mail over het verloop van de bestelling. Kort hierop kreeg ik een mail met vrijblijvend een betere aanbieding voor een ander merk receiver. Dit was een duurder model, maar kreeg ik voor dezelfde prijs. 'S avonds even de twee receivers vergeleken en uiteindelijk gekozen voor de aanbieding. De dag daarna ontving ik de bestelling al thuis. Top gedaan van Plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Levering.
Geweldige service bij thuisbezorging. Prima uitleg en ook suggesties om het optimale uit zon mooie tv te krijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Het is een goede tv gebruiks vriendelijk. Ik zal deze ook aanbevele bij andre de kleuren zijn super mooi. En heb goede service gehad van het team platte tv. Pluim voor jullie.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Bereikbaar en dienstbaar.
Goede informatie gehad per chat. Altijd bereikbaar geweest voor vervolgvragen. Goede berichtgeving over aflevering.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service en bekwaam personeel.
goede site maar toch in de winkel gekocht. Goed en kundig personeel met de juiste informatie over de tv waar wij interesse in hadden. Ruime keuze van de televisie en rand artikelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden me de snelle levering.
Zeer tevreden de super snelle bentwoording van mijn e-mails en de inruilprijs van mijn tv. Mijn order één minuut voor 18.00 uur besteld en betaald via ideal. Levering de volgende dag zoals aangegeven op de website.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
70
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |