Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 10-02-2018
Totaalbeoordeling:
Service via de chatbox was zeer goed.
We hadden een ander model op het oog, echter door een uitstekend advies van de medewerker via chatbox gekozen voor de sony 49xe8099B. Moet zeggen zeer goede keus. Samen met de soundbar van Sony htct 290 heeft de tv een zeer goed geluid. Ook de bestelling en het afrekenen geregeld via de chatbox met een persoonlijk samengesteld pakket. Zeer goed service van Ivo, bedankt hiervoor.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-02-2018
Totaalbeoordeling:
aankoop televisie.
Al een aantal keren de winkel in Arnhem binnengelopen om me te orienteren op het aanbod en mogelijk ook op aantrekkelijk geprijsde inruil televisies. Elke keer zeer vriendelijk aangesproken en verbaasde me over de zeer gunstig geprijsde aanbiedingen. Opvallend is dat de verkopers je de ruimte geven om rustig rond te kijken en bij vragen blijk geven van kennis van zaken. Bij mijn derde bezoek, mede door de uiterst correcte en flexibele onderhandeling met de heer Ronald, een aankoop van een prima flatscreen tv gedaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstejende service.
Perfect geholpen via de whatsappe zo tot een prima prijjs afspraak gekomen. Ook de levering verliep uitstekend. Dag voor levering het tijdstip ontvangen waartussen gekeverd zou worden
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-02-2018
Totaalbeoordeling:
Dik tevreden.
Ik werd bij het zoeken snel naar de site van "Platte tv" doorverwezen, kende deze niet. Vond met een paar klikken wat ik zocht. Met het vergelijken van twee uitvoeringen had ik wat problemen, maar via de chat kreeg ik zeer snel het gewenste antwoord.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Enthousiast.
Enthousiaste mensen bij dit bedrijf! Plezier in hun werk straalt er vanaf. Zowel verkoop als bezorging/montage top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
snel gelevert, voordelige prijs.
Voordelige prijs en overzichtelijke website met veel aanbiedingen en makkelijk op te zoeken op internet.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Na informatie te hebben ingewonnen heb ik bij platte.nl mijn tv besteld. Toen hij binnenkwam vond ik hem te klein. Na een duidelijke chat kon ik mijn tv om laten ruilen voor mijn huidige tv. Deze is perfect. Ook heb ik een soundbar besteld. Deze is helaas nog niet binnen. Wat ik wel jammer vond is dat ik diverse keren heb geprobeerd te bellen. Nooit contact gekregen. Chat wel goed contact.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Zeer tevreden! Mijn tv kwam binnen en ik vond hem te klein. Na een duidelijke chat kon ik hem omruilen. Ik heb ook een soundbar besteld. Deze is helaas nog niet binnen. Wat ik wel jammer vond is dat ze telefonisch niet bereikbaar waren. Per chat wel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service.
Heel aardig en goed personeel. Weten waar ze over prate en kunnen dus goede adviezen geven. Prijzen zijn ook aantrekkelijk.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Geweldig advies.
Mijn TV had het begeven en ten tijde van de BTW actie had ik mij gericht op de BTW korting van een grote Duitse elektronica zaak. Maar eerst langs PlatteTv te Utrecht om me te oriƫnteren. Daar kwam Danny een van de medewerkers naar mij toe om me te adviseren. Hij luisterde goed, vroeg wat ik precies wilde etc. Hij nam de tijd voor me en had volgens mij ongelooflijk veel kennis in huis. Ik was zo onder de indruk en van de geweldige prijs die Danny mij bood dat ik verkocht was en naar huis ging met een prachtige LG TV. Hulde aan Danny. TV is prachtig.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Simpel en snel.
Wij hadden een tv uitgekozen en besteld. Na de bestelling werd in keurig op de hoogte gehouden via de mail. Ze deden ons een voorstel voor een kwalitatief betere tv voor hetzelfde geld. Alles online met twee klikken op de knop geregeld. De tv was er binnen 24 uur!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Nieuwe TV Gekocht..
OP een prettige en meedenkende manier geholpen, shop is overzichtelijk ingedeeld waardoor je makkelijk tot een goede beslissing komt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Snel en geweldige service!.
Op zoek naar de Phillips 55pos9002 kwam de BTW actie van de mediamarkt voorbij, maar dar was de Philips ineens niet meer op de website te vinden. Toen bij PlatteTV gevraagd en die konden hem leveren voor die prijs. Echter in de winkel (Amsterdam) bleek dat deze niet op voorraad was. Over 3 weken zou deze weer leverbaar zijn. Toch gekocht met bijbehorende Vogels ophanging (OOK met korting :) ). Week later een belletje, de TV was er al! In de winkel bleek de ophanging niet leverbaar maar wel het duurdere broertje. Deze voor dezelfde prijs meegekregen! (en kon gelijk mijn oude 30 kg zware TV inleveren.) Super goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima service - goed bereikbaar.
Mooie grote overzichtelijke winkel, rustige ambiance en deskundige uitleg. Onze vragen werden prima beantwoord via Whatsapp contact voordat wij de lange reis richting de winkel gingen maken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Aanrader.
Kennis van zaken, vriendelijkheid goede arsortimement uit verschillende producten en ook goede prijzen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Supersnelle levering.
Ik vond snel wat ik wilde, en daar bleek zelfs een tweedehands versie van beschikbaar te zijn, met alle garantie. snel besteld, snel geleverd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
In 1 woord geweldig !.
Excellente service en technische uitleg, uiterst vriendelijk personeel. M.i. de beste TV specialist in het land.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima info en vriendelijke hulp.
Zocht bepaald type tv. Vond de goedkoopste prijs bij platte tv.nl. Kreeg in de winkel goed advies en op basis daarvan heb ik ander type gekocht. Bediening was zeer vriendelijk en deskundig.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super ervaring!.
Ik was net de laat voor de btw-dagen bij Mediamarkt of Coolblue. I kwam per toeval terecht op de website van platteTV.nl, en zag een melding over een persoonlijke deal. Na mailcontact bleek middels een eenmalige deal dat ik de Philips 55PUS7502 ambilight voor een vriendelijke prijs kon kopen. Ik heb de A-Z service erbij genomen en een screen cleaner. Het contact en de afhandeling verliep vlot. Ik vind het leuk dat er nog een bepaalde mate van persoonlijk contact is. PlatteTV.nl lijkt een sympathieke organisatie te zijn. Ik kan het iedereen aanraden hier een TV te kopen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Medewerker had alle tijd voor mij. Bedankt goede service.
Mooie winkel met goede verkoper. Hij had veel kennis van de producten en adviseerde ook goed zonder opdringerig te zijn
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  | 
8
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |