Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
De deals zijn wisselend en leuk. En service is top, PostNL is mijn pakketje kwijt geraakt maar wordt direct een nieuwe opgestuurd, zonder het onderzoek af te wachten. Dankjewel Platte-TV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Leuke shop goed overzichtelijk,snelle service en zonder meer vriendelijke verkopers Daarom raad ik collega's van mij ook hier hun producten te kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super after-sales service.
Nadat ik de versterker had gekocht en geleverd had gekregen, was de versterker binnen 2 dagen een stukje afgeprijsd. Toen ik vroeg of PlatteTV nog iets doen, werd er geen enkel probleem gemaakt en kreeg ik het verschil direct vergoed. Dat noem ik nog eens aandacht voor je klant.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede winkel voor een goede TV en service.
Eerst op de website ge-orienteerd. Die helaas niet geheel up-to-date was qua voorraad, maar dat mocht de pret niet drukken. Daarna naar vestiging Breda gegaan; prima service; heel meedenkend, en zodoende goede "game"- TV gekocht voor zoonlief.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super ervaring!.
We werden snel en vriendelijk geholpen, we zijn naar huis gegaan met een goed gevoel en een mooie tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
ontspannen sfeertje.
gezellige omgeving zeker als je boven bent goed opgestelde en ingedeelde tv toestellen erg behulpzaam
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super goed geholpen via de chat.
Ben zeer vriendelijk geholpen door Justin via de chat. Een mooi aanbod gekregen en prima afhandeling.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige en een gweldige service..
zeer prettige,gezellige en aangename winkel om rond te lopen niet dat kille,kolossale en koude sfeer als bij media markt en tevens voldoende apparaten aanwezig om aan je trekken te komen ook nog gratis parkeren.De verkoper Pim was zeer vriendelijk,behulpzaam en goed adviserend.Het was een plezier om daar te winkelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed en vriendelijk geholpen in de winkel in Breda..
Samen met mijn zwager was ik op zoek naar een tv voor mijn schoonmoeder. De verkoper snapte direct dat het niet makkelijk is om voor een ander te kopen en heeft ons bijzonder goed geholpen. Fijn was ook dat de keuze op voorrraad was en we de tv gelijk mee konden nemen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
De levering waargemaakt,prijs op een eenzaam hoog nivo..
De aanbieding van een tv die beter was als de door mij bestelde omdat de bestelde niet meer leverbaar was verraste mij zeer positief. En dan ook nog voor de zelfde prijs,TOP!1!!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima en razendsnelle service.
Bij BCC, Expert, én de MediaMarkt was er niets mogelijk qua korting. Ik heb bij Platte Tv.nl nergens om gevraagd, en kreeg gelijk een korting in de vorm van een HDMI-kabel en een TV-reiniger. Na wat heen en weer mailen een korting gekregen op een ophangbeugel op mijn verzoek.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 11-11-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goeie service en erg vriendelijk personeel.
Doetinchem : Ben erg goed geholpen toen ik een nieuwe tv ging kopen. Personeel was heel erg vriendelijk. Tv werd netjes in de auto gelegd door personeel. Zeker een aanrader om eens te gaan kijken als je opzoek bent naar een tv. Voor de volgende ga ik zeker terug!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen !.
ik kom al een aantal jaren in deze winkel en wordt altijd zeer vriendelijk en deskundig geholpen deze mensen hebben echt kennis van zaken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en prijzen.
De aanbiedingen online. Daarna langs gegaan in de winkel waar enorm goed advies wordt gegeven. De mensen die hier werken hebben passie en dat merk je als klant
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Heldere duidelijke winkel..
Op advies van vrienden naar platte tv. Ook wij erg tevreden met de uitleg van de verkoper. Deze was heel behulpzaam zonder opdringerig te zijn. De service moeten we nog afwachten todat we deze nodig hebben.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Echt klantgerichte service.
Shop is leuk ingericht, geen poespas. Goede en fijne klantcommunicatie. Geen adders onder het gras. Duidelijk uitleg en antwoord op de vragen.gewoon wat ik verwacht in een winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en denken mee over de prijs.
Tijdens de feestweek bij jullie een aantal apparaten met een zeer gereduceerde prijs gekocht. Deze netjes zoals afgesproken op de juiste dag geleverd met een top service thuis gebracht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
zeer klant vriendelijk, en denken met je mee,en geven deskundig advies,het is ook verhelderend advies over de wat het beste is voor ons
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goede service!.
Nieuwe tv gekocht, hier bleek iets niet goed, sstrepen over het beeld. Kon plattetv ook niks aan doen. Binnen enkele dagen hadden we een nieuwe toegestuurd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische Aandacht voor de klant en Service.
Platte TV winkel in Utrecht. van te voren telefonisch contact gehad over bepaalde TV. Telefoon wordt opgenomen en je wordt professioneel , met deskundigheid te woord gestaan. Direkte bevestiging besprokene via mail. Ook in winkel zelf prima service en deskundig personeel. Behulpzaam bij laden TV in auto.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
71
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |