Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies!.
Ik heb voor deze winkel gekozen omdat ik daar na een goede en snelle reactie op mijn vragen via mail, in de winkel verder ben geholpen. Ook dat ging keurig en ik kreeg deskundig advies. Uiteindelijk een ander type tv (beter) gekocht voor een lagere prijs en inruil van mijn oude tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service en goede prijs.
Er valt prima te onderhandelen over de prijs, uiteraard is het handig om eerst te googelen voor de prijzen zodat je weet wat je ongeveer kan vragen! Ook de service en uitleg is uitstekend. Kortom, ik zal vast vaker hier wat kopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig Team - zeer goede service!.
Mooie winkel { Breda } met voldoende tv's om de juiste keuze te maken, kom je er zelf niet uit krijg je een eerlijk advies zonder iets op te dringen. ik had zelf dacht ik lijm resten op het scherm en heeft daar over geklaagd en er werd direct een nieuwe tv geleverd daar kwamen wij er achter dat er nog folie over het hele scherm zat, Dus Dank aan platte tv team dat het is op gelost!!.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service!.
Wij zijn zeer content met de aankoop van onze nieuwe Qled TV. Hierbij zijn wij uitstekend geadviseerd door XXXXX. Hij nam echt de tijd voor ons en heeft alles prima uitgelegd en toegelicht waardoor de keuze snel was gemaakt!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top bedrijf.
Ik heb voor PlatteTV.nl gekozen ,omdat zij in mijn volledige traject naar het zoeken van een nieuwe tv inclusief geluidsset , volledig geadviseerd hebben. Tijdens het gesprek ben ik voorzien van diverse links naar de artikelen toe en onderbouwing welke combinaties het best naar voren kwamen. Ook heeft de monteur ter plaatsen alles keurig voor mij aangesloten en uitleg gegeven over de mogelijkheden en applicaties.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Great service and amazing support..
I ordered some products from the website, sadly they ran out of them and could not provide them but they actually offered a great option for a very good price because of the issue. They offered great personal attention and good support. I will definitely buy from them again.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service en vriendelijk geholpen.
Ik heb voor deze shop gekozen vanwege de goede reviews en uiteraard de prijs. Zelf had ik nog geen ervaring met deze winkel. Ook het inruilen van mijn vorige UHD Tv voor een mooie prijs was voor mij erg positief. Kortom zeer goede deal.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Betaalmogelijkheden
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en installatie door servicemonteur A..
Monteur A. komt de afspraken na, werkt heel netjes en secuur en gaat pas weg als alles naar volle tevredenheid werkt. Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Ik heb zojuist een TV gekocht..
't Is drie uur 's middags. Ik heb zojuist een TV bij 'PlatteTV' gekocht en ben meteen verbaasd over de snelle en klantgerichte handelswijze; ik krijg bijna direct een mailtje terug met een gerichte reactie. Inderdaad, zoals eerder in andere reviews wordt aangegeven, is óók mij een beter aanbod gedaan; so what?, daar is m.i. niets mis mee en kun je misschien alleen maar voordeel van hebben, al moet ik wel even wennen aan deze verkoopmethode. Er gebeuren immers zoveel rare dingen in de internet-handel. Maar goed, 'Platte TV' ziet er uit als een degelijke zaak met een aantal fysieke vestigingen, dus waarom is dit geen adequate manier van benadering waar je ook géén gebruik van hoeft te maken. Als de verdere afhandeling van mijn order net zo gaat als waarmee het contact tot nu toe is verlopen, dan krijgt PlatteTV van mij 5 dikke sterren. ....vervolg, de volgende ochtend op de klok 10 uur:.....we zijn nu zo'n 20 uur na de bestelling verder en Post.nl heeft zojuist een perfecte TV afgeleverd, brand new in the box en met nog een extra service in de doos ingesloten. Wat mij betreft een uitstekend bedrijf met een prima web shop... 5 sterren, dus !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Uitgebreid en professioneel advies.
Op zoek naar een nieuwe televisie. In de wir war van verschillende merken met verschillende typenummers zijn wij zeer professioneel geadviseerd waardoor wij tot een keuze zijn gekomen. Daarop volgde een zeer scherpe aanbieding waarmee de verkoopadviseur ons heeft overtuigd de tv bij hem te kopen. Ook de levering was snel en voorzien van installatie en uitleg. Goede reden om familie en vrienden dit bedrijf aan te bevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super advies en service.
Gezocht oo de site en wat toch belangrijk is bij zn aankoop, kwaliteit bekeken en gevoeld. Prima advies en gekozen voor qled. Super tv met onwijze mogelijkheden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Helemaal tevreden over deze shop. Heb via de website een tv besteld kreeg al snel de order bevestiging met een persoonlijke aanbieding. Geweldige service en super snelle levering. Dinsdag avond bestelt, woensdag de persoonlijke aanbieding gekregen, donderdag had ik mijn tv al in huis. Dikke aanrader dus!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 10-11-2017
Totaalbeoordeling:
Erg snel en heel klantvriendelijk!.
Heb mijn oude tv ingeruild voor een erg goeie prijs, daarna gelijk een neiuw toestel aangeschaft! Ik was er tevreden met de snelheid en vriendelijkheid van de klantenservice en de levering! Mijn eerst volgende tv gaat zonder twijfel weer bij Plattetv aangeschaft worden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs, goede informatie en snelle service.
Snelle reactie, tevreden over de benadering/ communicatie. Zeer goede service en bereidheid om mee te kijken naar de keuze van het product. Goede voorstellen t.a.v. prijs. Snelle levering. Na bezorging opnieuw een snelle reactie bij vragen. Al met al zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Heel fijn geholpen!.
Ik kwam binnen met enkel het idee dat ik een grotere tv wilde voor op de slaapkamer. Na een rondje door de winkel, die heel overzichtelijk is, werd ik al snel aangesproken met de vraag of hij mij kon helpen. De verschillen tussen de tv’s zijn duidelijk uitgelegd, en er werd goed geluisterd naar de wensen. Toen eenmaal de keuze was gemaakt was kon er zelfs nog een speciale prijs gemaakt worden. Dus uiteindelijk heel fijn geholpen en ondanks dat de tv wel boven budget was, een goede prijs betaalt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Dat is nog eens service.
Fijne en snelle service van de PlatteTV medewerkers! zeker een aanrader, zowel qua service, advies als prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service in Breda door de Mick.
Geweldige shop veel keuze en geweldige verkopers ze vertellen alle voordelen en nadelen echt tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
service geweldig.
zeer tevreden met de persoonlijke aanbieding voor sonos playbar met sub. goed en snel contact via mail. ook direct geholpen met info voor aansluiten oude tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Topbedrijf.
'S middags om 17:30 een Playseat Evolution Alcantara besteld en de volgende dag al voor 11 uur keurig verpakt in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundige adviezen en mooie showroom in de buurt.
Vakmensen die weten waarover ze het hebben en ook een antwoord hebben op serieuze technische vragen. Een prachtige showroom in Doetinchem, waar je in alle rust kunt vergelijken. De adviseur liet de demo-beelden op zijn USB-stick op verschillende tv’s zien zodat we goed konden vergelijken. Niets dan lof.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
72
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |