Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Leuke acties en goede service.
Werd getriggerd door het buitenkansje voor de tv die ik op het ook had. Open doos en dat scheelde toch zon 400 euro. Initieel wat miscommunicatie over bezorgdatum en ben hem dus gaan halen. Verder vriendelijk personeel, snel antwoord op vragen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top service en offertes.
Overzichtelijke website en snelle reacties op vragen, top prijzen tbv andere aanbieders. Klantvriendelijk
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Laagste prijs en geweldige service.
Voor de bestelling te plaatsen eerst gebruik gemaakt op de site van persoonlijke deal betreffende het product dat ik wilde kopen. Naar een tijdje kreeg ik per mail de deal binnen. Vervolgens de deal afgehandeld via de chat. Ik kreeg vervolgens de TV bezorgd op de aangegeven dag. Dat alles voor de laagste prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijk en goed advies.
Opzoek naar een tv voor een tiener .tja wat moet je kopen . Na duidelijk en goed advies tot een hele fijne tv gekomen Super winkel fijn personeel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige service!.
Prettige service en de juiste informatie ontvangen met als resultaat een nieuwe televisie aan de muur!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima prijs/kwalliteit verhouding.
Prima kwaliteit prijs verhouding. Zeer deskundig, eerlijke en klantvriendelijke dame (Tessa) bij de verkoop van in dit geval een LG Tv, 65 inch. Ook de levering, installatie en instructie van de TV (Chris) was zeer goed.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Verstand van zaken.
Veel keuze, komen met goede voorstellen. Denken dus met je mee, maar vooral verstand van zaken. En dan zijn ze ook nog ontzettend vriendelijk. Alle lof voor Marco. Ik begrijp ook wel dat ze omzetten moeten maken maar ze komen ook hun afspraken na. Waar zie je dat nog. Dus op naar platte tv.nl wij hebben een OLED gekocht. Prachtig
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-11-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service en een goede uitleg.
In de winkel heb je mogelijkheid om alle artikelen te zien, te horen en aan teraken. De uitleg is duidelijk en ze nemen echt de tijd voor je. Ze denken mee en adviseerden goed, en niet onbelangrijk, ze hebben een ontzettend goede prijs. Ik zou de winkel bij iedereen aanraden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service & uitermate goede service.
Nadat ik niet tevreden was met de aangeschafte televisie heb ik deze zonder problemen kunnen omruilen voor een mooie Full-HD Samsung voor onze slaapkamer. Hierbij werd goed geluisterd naar de behoefte om zodoende de juiste keuze te maken. En waar het om gaat, iedereen tevreden en voor een volgende aankoop zeker hier terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Op alle vlakken GEWELDIG.
Alles wat beloofd wordt,wordt ook nagekomen Zeer correct en vriendelijk word je te woord gestaan,vragen per mail worden directe beantwoord Klasse !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede verkoper.
Verkoper was terzake kundig en gaf een goede onderbouwd advies. Prima shop, verdient meer exposure. Ben er drie keer langsgereden zonder de shop op te merken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Denken mee en topprijs!.
Iedere keer krijg ik een scherpe prijs. Ook geven ze geweldig klantgericht advies. Blijf vooral zo doorgaan!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel met zeer scherpe aanbiedingen!.
Ik ben zeer tevreden over deze winkel. Groot assortiment en een goeie service! Bij mijn volgende aankopen zal ik als eerst op platte tv kijken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV.
Via de mail contact gehad over aanschaf televisie. Het juiste advies gekregen en een prima prijs afgesproken met inruil oude TV. Televisie gekocht in Breda. Mooie showroom. In de winkel verder prima geholpen. Aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Vakkundige en snelle service!.
Ik kende Platte TV al jaren via mailings en kwam er zo achter dat ook je 'oude' toestel geld waard kan zijn en dat je het kunt inruilen. Dat is een handige service. In overleg met Platte TV een nieuw toestel en soundbar uitgezocht. De contacten verliepen soepel, snel en vakkundig. En bovendien was het aanbod uitstekend. De levering verliep eveneens prima. Aardige en behulpzame jongeman! Kortom een prettige ervaring. Goede kwaliteit prijs verhouding.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect geadviseerd en geholpen.
Ik had een muurbeugel voor mijn sonos nodig en werd daar heel goed in geadviseerd via de chat en heb deze oogehaald in Nijmegen. Nette winkel met vriendelijk personeel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Heldere en vriendelijke verkoop van product!.
Platte Tv was voor mij een onbekende maar na het gevoerde heldere en adviserende verkoopgesprek via de live chat het vertrouwen gekregen om over te gaan tot de aankoop van de gewenste producten. (o.a. televisie) Bij de verder afhandeling om te komen tot de betaling en levering van de producten op de gewenste dag accuraat geholpen. Voldoende redenen dus om een positieve recensie te schrijven en Platte TV onder de aandacht bij anderen te brengen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Ik kwam eerst eigenlijk voor de oudere versie van LG 49SJ810V. Na online contact hebben gehad zou ik hen kunnen ophalen in Nijmegen, maar helaas was deze dus niet op voorraad. Maar dat werd zeer netjes opgelost om de nieuwste versie LG 49SJ810V aan te bieden voor een kleine meer prijs dan de oude! Tevens gaven ze er ook een Hdmi kabel bij! Top service en een top tv, waar ik nog vele uren films,series en voetbal op ga kijken! Zal deze winkel dan ook aan iedereen aanbevelen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
super snel en goed.
Bij media markt kon ik een nieuwe tv kopen met een dicht geplakte doos ,mmmmm verdacht . Dat ging hem dus niet worden. Nu heb ik een nieuwe tv met een origineel dichte doos ,en 100 euro goedkoper. Supersnel geleverd ,ik ben zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
Topadvies!.
Op zaterdagmiddag binnengelopen bij Platte TV in Doetinchem. Ondanks dat het druk was, nam de verkoper alle tijd voor ons om al onze vragen te beantwoorden. Diverse merken bekeken en mede op basis van het advies van de verkoper een keuze gemaakt voor tv en soundbar. Inmiddels kijken we een paar dagen televisie op ons nieuwe scherm en we genieten volop van het mooie beeld en geluid. Het omruilen van een te korte HDMI-kabel gaf ook geen enkel probleem. Topservice!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
73
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |