Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
prima.
We werden prima geholpen door de medewerker van plattetv. Ook kregen we goede tips zodat we de juiste artikelen aanschaften. Kortom: 10 met een griffel!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 03-11-2017
Totaalbeoordeling:
goed bezig.
je krijgt. goed aandacht en je word ook goed ingelicht , er zijn veel tv , s keuze maken blijft moeilijk , omdat er heel veel in aanbod aan tv s. zijn daarbij is wel belangerijk dat de verkoper effe met je mee denkt. en dat. doen ze ook hier bij platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Blij met mn nieuwe tv.
In eerste instantie mailcontact gehad over mogelijkheden om de oude tv in te ruilen/korting te ontvangen. Helaas was dat niet mogelijk. Nadat we onze keuze hadden laten vallen op een televisie kwam plattetv alsnog met een tegen voorstel. In eerste instantie vonden we dat wat vreemd (had dat eerder gezegd in het mailcontact). Toch ons verder verdiept in het nieuwere model en uiteindelijk erg blij met de keuze. Snelle levering, snel aan te sluiten en goede kwaliteit.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie deal!.
Goed bereikbare winkel, doordat een tv niet op voorraad was (maar wel in de aanbieding) kregen we het nieuwe model voor dezelfde prijs. En, de juiste kabels erbij. Gratis. Mooi.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer klantvriendelijk en fantastische service.
Geweldige winkel waar service en klantvriendelijkheid nog in een hoog vaandel staat. Ze denken goed met je mee en schromen niet om je advies te geven met veel kennis van zaken. Uiteindelijk heb ik een fantastische televisie aangeschaft voor een hele scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een uitgebreide showroom!.
We kregen deze winkel aanbevolen door vrienden en we zijn meteen gaan kijken. Al onze vragen werden door het deskundig personeel uitgebreid beantwoord. Ons wensenlijstje voor een nieuwe tv, die weer 10 jaar up-to-date moet blijven werd doorgenomen. Met een short-list van 3 prachtige tv's zijn we naar huis gegaan. Dat leidde tot nieuwe vragen, die ook weer geduldig en uitgebreid beantwoord werden. Uiteindelijk is een keuze gemaakt en binnen een paar dagen is de tv thuis geïnstalleerd. Ook nu weer werd alle tijd genomen om alles keurig netjes te plaatsen, te demonstreren en uit te leggen. Het kon gewoon niet beter!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
heel goede service.
ik was aan het kijken voor een nieuwe tv en kwam bij PLATTETV terecht via website. de eerste plaats het aanbod en de korting sprak mij wel aan , de aantal mails dat we gedaan hebben om tot een besluit te komen was goed zeer goed zelfs . dank u daarvoor .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Via de site een TV gevonden, helaas in tegenstelling tot aangegeven op de sote was deze niet meer op voorraad in Breda. Verkoper Pim heeft ons een soortgelijke tv aangeboden en in combinatie met de soundbar en A tot Z service een mooie pakketprijs voor ons gemaakt. Kortom. Na een teleurstelling van een uitverkochte TV toch met een lach en gewenste producten naar buiten gegaan. Echt een top service waar ze je niet iets proberen aan te smeren maar de tijd voor je nemen om vragen te beantwoorden en je tevreden te stellen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super goed advies en prachtige apparatuur..
De Shop is zeer overzichtelijk en je kunt in alle rust rondkijken. Advies krijg je als je erom vraagt en voor ons geldt een eerlijk advies zonder verkoop praatjes. Objectief en op basis van kwaliteit en good value for money. Thuisgekomen en na installatie heel erg blij met het de geadviseerde producten en diensten. Echt TOP! Een zeer goede service. Onze complimenten voor het totale pakket.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede ontvangst in een goed ingerichte zaak.
Zeer gebruiks vriendelijk en bereid iets telaten zien en uit teleggen. Tevens hebben zij de nodige accesoires voorhanden en ook bereid die te demonstreren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
top service.
We zijn fantastisch geholpen, ook kregen we de laagste prijs garantie! We hadden ergens anders het product gezien voor een lagere prijs en wij kregen hem ook mee voor die prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
T.v. volgende dag geleverd. Goede service!.
Ik kreeg de tip om een andere tv uit te zoeken die beter was. Zou normaal duurde zijn maar kreeg het voor dezelfde prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en vriendelijk.
Op zoek naar een playseat en bijpassend stuur uitgekomen bij platteTV. Hier keurig, vakkundig en plezierig behandeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super beeld.
Goede ondersteuning vooraf bij de aankoop. Levering was goed, zoals verwacht mag worden. Uitpakken en aansluiten ging prima . Mooi beeld en strakke vormgeving
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Enorm vriendelijk en behulpzaam personeel die meedenken en aansluiten bij je wensen, helemaal top,erg blij met aankoop en blij dat ik dit filiaal heb ontdekt
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service voor een goede prijs.
Na het stukgaan van onze vorige soundbar waren we dringend aan een nieuwe toe. We bezochten de Platte Tv winkel in Breda om een aantal soundbars te gaan beluisteren De verkoper " RALF " liet ons verschillende kwalitatieve soundbars beluisteren, hij nam hier uitgebreid de tijd voor en gaf een prima uitleg. Na alles goed te hebben overwogen gingen we tenslotte op aanraden van Ralf voor de Heos - Denon Soundbar met subwoofer. Thuisgekomen bleek dit een prima keuze De Heos soundbar heeft een prima geluidskwaliteit en dit ook op hoog volume, zowel voor muziek als voor film. We hadden reeds eerder in deze shop gekocht en waren ook toen zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
"Plattetv" blijkt niet alleen voor een platte TV.
Een ondersteuningsteam staat klaar bij de enorme keuze in producten . Iets besteld en het team geeft meteen een tip wat nog meer biedt voor hetzelfde geld . Zeer welkom en geeft een "ver(zeker)d gevoel .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
service en direct contact via de chat is top.
De zeer ruime keuze in alle soorten merken en maten is zeer goed. Via de chat zijn een aantal vragen / bedenkingen betreffende mijn keuze vakkundig toegelicht. Zeer mooie bijkomstigheid is dat ik een zeer aardige korting heb gekregen op de TV van mijn keuze waardoor mijn beslissing voor de aankoop van de tv beslissend was.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en goed product!.
Onlangs een tv gekocht bij PlatteTV.nl in Arnhem. We wilden eigenlijk een andere tv, maar die hadden ze niet meer, ondanks dat op de website stond dat die op voorraad was. We kregen ter plekke een aanbieding en werden erg goed geholpen. Een prettige ervaring en een fijne TV!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden..
Zeer tevreden, snelle service, goede ondersteuning. Blij mee. Zonder problemen, heel snel en correct geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
74
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |