Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Service zo als het hoort, ga vooral zo door!.
Mooie ruime winkel waar je tenminste kunt zien en horen hoe je keuze er uit ziet. Medewerkers die weten waar ze het over hebben en klantgericht meedenken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
Gedetaileerde uitleg.
Zowel online, als in de winkel en zeker bij de aflevering is goede uitleg gegeven wat de tv kan in combinatie met mijn reeds aanwezige apparaten. Dit gaat verder dan alleen het product verkopen! Bij aflevering ook nog extra instellingen doorgenomen voor probleemloze werking. Super tevreden over PlatteTV.nl!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 02-11-2017
Totaalbeoordeling:
goede hulp goed gesprek en begrip.
was even jammer de tv die ik wilde was lange wachttijd te lang maar na wat praten toch overeenkomst gekomen ben heel tevreden groetjes corrie
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie deal!.
Gereageerd op een oproep op de website om te reageren op een persoonlijke deal. En gelijk 10%korting op een net nieuw product. Goede deal dus
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goed geholpen via de livechat.
Werd zeer goed over al mee geholpen. Per telefoon of met live chat. Was prima. Ik zou hem zeer aan prijzen bij andere mensen en bij vrienden en kennissen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Verbazingwekkend, één grote smile.
Ik heb via tweakers.net een mooie tv gevonden die bij jullie veruit het goedkoopste was. Dat was al een meevaller! Enorm verbaasd ben ik als ik ongevraagd van jullie daar nog een beter aanbod qua tv overheen krijg. Echt een bijzondere service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super bedrijf doen wat ze beloven en razend snel,.
Super geholpen, via de chat bestelling gedaan en een dag later in huis . Ga zeker weer terug naar platte tv.nl om een sound bar te bestellen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service mooie aanbieding.
Goede service, snelle bezorging en een mooie aanbieding. Ik ben vlot geholpen zowel via de mail als in de chat. Mooi toestel ontvangen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Service en installatie waren top!.
Ik heb de LG OLED 55C7V en de Denon Heos Bar gekocht en de tv laten ophangen aan de muur met een Vogels Wall 3245. Initieel had ik de Sonos Playbase gekocht. Deze beviel niet door gebrek aan DTS en hires audio. Omruilen was geen probleem en liep soepel. Ik heb goed advies van de winkel en verkopers gehad en ben een tevreden klant.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snelle en geweldige service.
Nadat ik een reveiver had besteld, kreeg ik een mailtje dat ze de laatste nieuwe ook konden leveren. En dat ook nog eens met een fikse korting. Omdat ik hem de volgende dag binnen wilde hebben heb ik via de chat gereageerd. (Het was tenslotte al 17:55) Alles was binnen enkele minuten geregeld en er werd mij verzekerd dat hij de volgende dag binnen zou zijn. En ja hoor, de volgende dag om 09:00 werd de nieuwere versie afgeleverd. Puik en pro-actief gereageerd van platteTV.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super!.
Ik was op zoek naar Sonos, maar wist niet precies welke set voor mij de beste optie zou zijn. Goed advies gehad en ook de goedkoopste prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service door danny.
Naar meerdere winkel geweest Uiteindelijk bij plattetv Qled gekocht Met hoge korting ik zal iedereen adviseren om langs de gaan Bij plattetv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en duidelijke communicatie.
De Expert had een tijdelijke weekendactie. Vanwege een wat minder goed gevoel bij de Expert contact gezocht met plattetv.nl op aanraden van veel mensen op het Tweakers.net forum. Via de livechat op de website van Plattetv was ik binnen enkele minuten in contact met een medewerkster, welke aangaf mee te gaan in de actieprijs van Expert. Ik kreeg een nette mail hierover om rustig na te denken over dit aanbod. Een dag later opnieuw contact gezocht (zondag) en weer snel en professioneel geholpen via de livechat. Koop gesloten, betaling voldaan en datum voor levering afgesproken. Een dag later had ik nog geen pdf met de factuur, omdat ik aan het werk was een bericht via Whatsapp gestuurd. Ook hier weer binnen een uur reactie & een nette factuur in pdf. Top bestelproces! De levering was op de gewenste dag en de televisie was verpakt zoals het hoort.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Leuke aanbieding, goed en snel geleverd.
Snelle reactie via mail alles netjes en goed afgehandeld. Goede service en mooie feestdeal. Zeker aan te bevelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk contact vriendelijk en zakenkundig.
de verkoper dacht mee en gaf advies, duidelijk ect. Speelde goed in op de opmerking van de klant. Verkoper pur sang. Staan bij een grote tv te kijken en hij heeft gelijk een actie puur op prijs. Werkt zeker omzet verhogend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service voor een goede prijs.
Leuke overzichtelijk winkel, behulpzaam personeel. Onze zoon mocht in een Simulator. We kregen ook ni g wat korting.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Een winkelmodel gekocht in Doetinchem. Deze beviel niet helemaal. Er was op dat moment in mijn prijscategorie geen vergelijkbaar model beschikbaar. Ik mocht de tv zolang houden en omwisselen zodra er wat beschikbaar kwam. Uiteindelijk een nieuwe Samsung UE55MU7070 gekocht. Uitstekende service en goed meegedacht. Verkoper was deskundig en eerlijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Playseat.
Fantastisch geholpen door Wilco! Mooie winkel, goed georganiseerd bestellingen op voorraad en niet te vergeten direct mee mogen nemen en mijn zoon zielsgelukkig gemaakt met zijn playseat,. Plattetv.nl is dan ook echt een aanrader voor iedereen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en goede levering; prima tevreden.
Na bestellen van bepaald type tv; kreeg ik een scherp aanbod van een nieuwer model van dat merk. Dus top geregeld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Prima deal.
Ik heb 2 x 65 inch schermen gekocht. Ze mailde mij dat deze niet meer te leveren zijn en kreeg voor dezelfde prijs duurdere schermen. Dat vind ik klasse.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
75
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |