Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 01-11-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische Service.
Na het ontvangen van de LG Oled C7V verscheen er een kleine barst in het scherm. Na een snelle online chat en een paar e-mails werd binnen enkele dagen een nieuwe vervanging geleverd. Die nieuwe werkt perfect.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service, super advies na bestelling van product.
Na bestelling van een televisie kreeg ik direct bericht of ik niet de nieuwere versie wou ontvangen (KS8000/MU8000). Na aangegeven te hebben dat ik deze nieuwere versie niet wou, hebben zij mij een mooi voorstel gedaan voor de Q7. Wat een attente en snelle klantenservice. Ze hebben met mij meegedacht en de televisie is daarna direct geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Geweldige online shop en veel keus. Ook hele scherpe prijzen en bij contact kan er altijd wat aan de prijs gedaan worden. Gewoon top. Heb de Marantz SR7011 aangeschaft en kan niet anders zeggen dat het snel geleverd is. Zowel de winkel als de internetshop zijn een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastisch goede service.
De hulp die ik kreeg bij plattetv voor het uitkiezen van een smart tv was aanzienlijk beter dan bij andere mediawinkels. Ik werd bijgestaan in mijn keuze met duidelijk en eerlijk advies. Na mijn aankoop had ik een vraag en ook die werd meteen zeer correct beantwoord. De whatsapp hulplijn antwoordde al na 15 sec. Ik werd, ondanks mijn lastige vraag, helemaal niet afgewimpeld en kreeg alle informatie die ik vroeg. Een dikke tien!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie aanbieding. Goeie service.
Via kieskeurig op plattetv gekomen. Mooie aanbieding. Binnen 1 dag geleverd. De site is overzichtelijk met veel producten voor de echte liefhebber.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle duidelijke service.
Mooie producten en goede en duidelijke uitleg en een super snelle service. Ik zou plattetv.nl aan iedereen aan willen bevelen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk personeel.
Overzichtelijke site en een goede, snelle chat. In fysieke winkel (Breda) zeer vriendelijk personeel, werd snel en effectief geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijzen!.
Denon surround systeem gekocht voor prima prijs. Kan geen mediamarkt tegen op! Prima prijsafspraak, service en afhandeling!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 31-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima winkel en goede expertise.
Prima locatie om een tv te kopen. Goede expertise op elk gebied. Personeel is behulpzaam en meedenkend.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Direct meenemen.
Fijn, de tv was uit voorraad leverbaar. Jammer, het aanbod leek op de website een stuk groter en voordeliger dan in de winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Superrrrr winkel.
Platte tv Arnhem is een prachtige,mooie en zeer goede overzichtelijke winkel super gemotiveerd personeel en goede uitleg over het product geven duidelijk aan wat voor of nadelen zijn ondanks slechte bereikbaarheid van de winkel met de auto geeft het geen enkel probleem met afhalen product en ze zijn super voordelig , wij zijn schitterend geholpen en super trots op onze Philips ambilicht 55 Inc Pos 9002 wij bevelen deze winkel echt aan bij de klanten,geen auto? Geen probleem ze bezorgen gratis aan huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijk advies!.
Voor het eerst in de winkel te Breda ter oriƫntatie gaan kijken. Mooie winkel, veel indrukken en veel beleving. Even staan kijken bij de Philipstoestellen, een medewerker vraagt of hij kan helpen. We hebben onze vragen gesteld en deze zijn prima beantwoord. We hadden het gevoel dat er informatie gegeven werd met de nodige kennis. Ook de prijs was scherp, we zijn vertrokken met een nieuwe TV. Kortom zeker een zaak die ik aan zal bevelen, gelukkig geen snelle kletspraatjes maar direct duidelijkheid en to the point. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Erg tevreden.
Overzichtelijk, geen verborgen kosten.Makkelijk om te vergelijken. Prima navigeren en hulp indien gewenst.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed service.
Tv was goed beschermd en is veilig aangekomen. Ben er heel erg blij mee. Ik zal in de toekomst zeker wel weer inkopen doen bij plattetv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig zelfs een betere TV gekregen.
Andere dag geleverd ,en wij hebben hem opgehangen ,nu hij hangt geweldig beeld , Heel scherp ,wij zijn heel erg tevreden .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede service.
Na informatie op de site en een deal te hebben gevraagd voor tv en wandsteun hebben we in Nijmegen een tv gekocht. Hier werden we goed geadviseerd bij onze aankoop. Bij controle van rekening bleek dat er te weinig korting was berekend. Bij melding hiervan hebben wij het bedrag meteen terug ontvangen. De levering was op de afgesproken dag en bij aansluiten en instellen van de tv zijn wij telefonisch goed geholpen door PlatteTv. Ook bij verdere opmerkingen zijn wij steeds heel correct te woord gestaan. Dikke pluim voor PlatteTv voor de klantvriendelijkheid. Wat zij beloven maken zij waar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Advies 4K tv.
Ik was opzoek naar een 4K(UHD) tv om vooral op te gamen, na zelf wat dingen op gezocht te hebben advies gevraagd bij PlatteTV. Hierdoor wist ik zeker dat ik een prima tv heb gekocht om op te gamen. Het is lastig om op alle 'koopjes' sites erachter te komen of ze wel de juiste specificaties gebruiken, vooral het aantal Hertz en HDR.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Supergoed en vakkundig geholpen!.
Na eerst een uitgebreide hulp via email bij mijn keuze ook tot uiterste tevredenheid mijn nieuwe TV binnen notime geleverd voor een goede prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede persoonlijke service en een fijne tv.
Ik ben uitstekend geholpen en heb een mooie aanbieding ontvangen. Er werd alle tijd genomen en een zeer duidelijke tielichting gegeven. De tv is een topper.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Telefonisch kontakt gehad en ben uitermate goed geholpen ..
Ben naar Nijmegen gereden waar alle merken uitgestald waren. Met hun expertise was de keuze snel gemaakt. Mijn keuze was voor een LG televisie.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
76
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |