Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Kundige, enthousiaste club..
Wat leuk toch om te ervaren dat mensen met plezier hun werk doen, enthousiast en kundig. Mooie prijs kunnen onderhandelen. Zeer tevreden
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  • Minpunten
  • Levertijd
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede prijs!.
Ik heb voor deze webshop gekozen, aangezien zij de laagste prijs garantie hebben voor de producten. Na contact via de livechat, hebben we gekozen voor een andere televisie dan we eerst in gedachten hadden. Ze deden ons een zeer goed voorstel waarmee wij akkoord zijn gegaan. Enige minpuntje was de iets langere levertijd dan aangegeven, waardoor wij een paar dagen zonder televisie zaten. Maar hiervoor was platteTV goed te bereiken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 30-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende Service en uitleg/informatief.
De geweldige service en begeleiding van 1 vd verkopers genaamd Nick Fukking heeft mij doen besluiten tot aankoop van een tv bij deze winkel in Arnhem...Maar daarnaast ook het feit dat ik de tv heb kunnen aanschaffen zonder mijn portemenee bij me te hebben. Was het namelijk vergeten ..( app smartphone) .De service ging dus naar mijn mening veel verder...Kortom een top service...
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Suuuuuuuper service.
Eerlijke en goede informatie, er werd tijd voor ons genomen. Ondanks dat we niet uit de buurt komen, hier toch de apparatuur gekocht!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Nette overzichtelijke winkel met geduldig en vriendelijk personeel. De informatie gekregen die we graag wilde hebben.De service was goed en snel. We konden de tv de volgende dag zelf ophalen of de dag erna gratis thuisbezorgd krijgen. Kortom alles wat een klant wil.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Had een leuke tv in gedachten om aan te schaffen . Maar kreeg een leuke aanbieding inplaats ..en geniet nu elke dag van deze mooie nieuwe tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
goede service en makkelijk met de live chat.
De prijs was zeer scherp en het was allemaal snel geregeld ,de levering ging ook super goed ,dus we hebben een mooi scherm aan de muur
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service! En scherpe combi deal!.
Ik kwam in de shop terecht omdat ik opzoek was naar een 55" televisie, na een goed advies van iemand van de klantenservice via de chat button (die ook nog een super combi deal voor mij kon maken met een tv beugel) heb ik de tv besteld, en was hij keurig netjes de volgende dag in huis. Super tevreden met mijn Philips 55pus6516/12 en vogels thin 205 muurbeugel. Plattetv.nl bedankt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
SUPER SERVICE!!!!.
Ik vind dat jullie een super service verlenen omdat ik via de mail aan jullie om een persoonlijke deal vroeg en dat was helaas niet mogelijk MAAR omdat het niet mogelijk was kreeg ik gratis een hdmi kabel!!! Dat doen er niet veel. Toppers
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen..
Netjes te woord gestaan tijdens de koop van mijn oled tv. In 1 woord : prima ! Tv had 3 dagen levertijd maar omdat ik niet kon wachten heb ik hem in het dichtsbijzijnde filliaal opgehaald.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Platte TV the best.
Gewoon simpel super geholpen door vriendelijk en behulpzaam personeel, en doen niet moeilijk. De Samsung die ik wilde was inmiddels duurder geworden maar men was zeer bereid hem mij voor de aanbiedingsprijs te verkopen. Ook de aangeboden verzekering die ik in eerste instantie niet wilde werdt mij 20 euro goedkoper aangeboden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Doen wat wordt beloofd.
Alles volgens afspraak verlopen ..best eng voor het eerst een tv online bestellen ... maar ging perfect volgende ochtend al in huis !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Baasjes.
Ik heb hier een philips 49 inch van €468 besteld, een geweldige deal voor deze tv. Toen kreeg ik bericht dat zij een nieuwe betere tv van philips 50 inch op voorraad hadden. Deze tv was €750, maar zij hebben mij een deal gegeven voor dezelfde €468,-. Geweldig!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
PHILIPS 55PUS7502 TV een beeld van een TV.
de kundigheid en snelheid van de installateur /bezorger was goed aanwezig en ook een compliment voor ... de verkoper aan de chat goed gedaan mannen ! alle afspraken na gekomen en ook de prijs is goed , klasse .
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Erg goede online service!.
Al mijn vragen werden erg snel en goed beantwoord op de chat. Uiteindelijk heel erg tevreden met mijn tv keuze dankzij het advies die ik kreeg via de chat!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige service.
Oude TV wordt teruggenomen tegen een alleszins redelijk vergoeding Grote keus uit toestellen en goed advies
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service en snelle bezorging.
Goede service en snelle bezorging. Je wordt goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Juiste bezorging.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Dijk van een geluid.
Te eerste omdat de aankoop bij u het goedkoopst is en de service uitstekend. Heeft u vragen kom maar is geen probleem.Heeft u nog meer vragen ook geen probleem. Bij Plattetv is allemaal geen probleem.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Wij zijn zeer tevreden over Platte TV. Het personeel is kundig en ze weten waar ze het over hebben, zijn netjes gehopen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Altijd een goede prijs.
Ze maken altijd een speciale prijs voor jou en dat maakt deze winkel altijd een mooie winkelervaring
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
77
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |