Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Bij de aankoop van een nieuwe tv zeer goed van advies voorzien over de tv, welke aansluitkabels ik het beste kon gebruiken en hoe een en ander aan te sluiten en in te stellen, zeer deskundige en klantgerichte medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische Service.
Kreeg uitstekende informatie over gekochte artikelen. Deze door monteur laten installeren. Monteur heeft dit heel netjes gedaan en uitgelegd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fantastische Service.
Kreeg uitstekende informatie over gekochte artikelen. Deze door monteur laten installeren. Monteur heeft dit heel netjes gedaan en uitgelegd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Verrassende en uitstekende service!.
Daar waar andere leveranciers het laten afweten biedt platte tv een diversiteit aan keuzes. Ze zijn de beroerdste niet om je keuze om te buigen naar een nog betere keuze. Echt geweldige en snelle klantenservice. Ook de snelle levering binnen 2 dagen. Super tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik had bij deze shop een Philips 55”pus6201 gekocht voor 608 euro maar bij nameten was hij te breed voor mijn kamer,gemaild en hun kwamen met een oplossing,ze boden mij een Philips tv aan de 49pus6482 voor het zelfde geld.dat vind ik TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
super service.
Ik wil Denny bedanken voor het deskundig advies en de hulp die hij me gaf toen hij kwam om onze tv te kijken. hij was meer als een vriend dan een tv-dienstpersoon. Bedankt Jenny & Jan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Aankoop TV.
Good advies, ruime sortering, medewerkers zijn vriendelijk maar niet opdringend, TV en audio voor ieder beurs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 29-10-2017
Totaalbeoordeling:
Leuk en snel contact en mooie aanbieding.
Omdat ik een mooie tv had gezien heb ik gemaild voor de feestaanbieding. Ik had geen idee wat ik daarvan moest verwachten. Binnen 10 minuten had ik een mail met daarin een mooie aanbieding! Een leuke en snelle mailwisseling later heb ik de tv aangeschaft en een dag later was deze al in huis. Echt super!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super plezierig geholpen!.
Ik hoorde dat er bij deze winkel een maatwerk aanbieding mogelijk was en dat hebben ze voor 100% waargemaakt op een keurige en positieve manier.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel.
2 tv gekocht met steunen, kreeg daarbij een super mooie feestdeal. Via chat super goed geholpen, snelle correcte levering Erg tevreden klant
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige winkel!.
Ik had al een goede deal gemaakt in deze shop voor een Home Cinema set en deze al een tijdje in gebruik. Maar ondanks het goede geluid en het mooie design vond ik achteraf toch een ander product beter en kon ik gelukkig in goed overleg een goede deal maken om het te ruilen voor het product na mijn keuze. Echt geweldig goed geholpen voor een product met oneindig meer mogelijkheden, alle nieuwtjes van deze tijd zitten er in, ben hiermee reuze tevreden gesteld. Ik denk dat ik dat in een andere shop niet klaar gespeeld had, omdat ik had het product al geruime tijd in gebruik had gehad. Verder is erg handig dat je deze shop ook one line kunt bereiken en zo over je gekozen product in de winkel uitleg kunt krijgen en een goede deal kunt sluiten.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top geholpen met mijn aankoop van een LG 65SJ850V.
Dit is mijn tweede keer dat ik bij plattetv.nl een tv heb gekocht en ook deze voldoet aan mijn verwachting.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden over de uitleg en koop.
Zeer tevreden over de uitleg en gebruik van de tv.We zijn al door de 60 jaar en technisch niet zo bij de hand, maar door de goede uitleg kunnen we de gekochte tv goed bedienen.bedank hiervoor.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldig personeel ook via de telefoon.
Zeer goede service, zeer behulpzaam. Top, zeker aan te bevelen. Snelle levering en bij meerdere vragen toch nog steeds het gevoel goed geholpen te worden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service!.
Omdat ik een TV graag wil zien en testen voordat ik deze koop heb ik van te voren even gebeld. Ik werd netjes te woord gestaan. Na overleggen is de TV aan de kant gezet voor mij omdat dit de laatste was die op voorraad bleek te zijn. Die zelfde middag aangekomen op locatie (Doetinchem) werd ik gelijk geholpen. Al mijn vragen werden netjes beantwoord en er werd ook tijd voor mij als klant genomen. Zelfs een extra HDMI kabel erbij gekregen door de feest deal! Ook werd er gelijk geholpen om de TV in de auto te plaatsen. Kortom, erg tevreden met de service en kwaliteit. Ohja, de TV is ook super!! Niet geheel onbelangrijk natuurlijk.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Was niet bekend met deze organisatie. Heb de link aangeklikt met “ vraag om een persoonlijke aanbieding”. Binnen een kwartier een reactie met een goede aanbieding. Na wat mailtjes over en weer werd de tv vandaag volgens afspraak geleverd. Ik ben dik tevreden. Dank Tim voor de goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke service.
Ik had nooit van dit bedrijf gehoord, dus was wat sceptisch over de bestelling. Heb de live chat gedaan waarbij ik goed persoonlijk advies kreeg over de keuze voor een tv. Uitendelijk wat kabels, spray, verzekering aangenoden gekregen. Heb het meeste afgewezen, maar een paar daarvan waren goede aanbiedingen. Ben ook erg tevreden met de levering. Alles was in orde, zoals het hoort.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en goed geholpen!.
Op een zaterdag binnengelopen voor een paar Sonos speakers. Eenmaal binnen zie je ook dat het beeld van de TV thuis toch ook al een stuk beter kan intussen ;) Vrijblijvend advies gekregen in de mogelijkheden en ook een inruil aanbod gekregen. Stof tot nadenken :) De Sonos speakers zijn mee naar huis gegaan en wellicht binnenkort even langs voor een nieuwe TV!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Persoonlijke service.
Platte TV is geen dozen schuif winkel , maar een winkel waar advies en een tevreden klant koning is!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede winkel.
De vragen worden snel opgepakt en beantwoord. Prima prijs. De artikelen wordt snel geleverd, goed begeleid met e-mails en status meldingen. Kortom prima.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
78
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |