Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed, duidelijk en eerlijk advies in de chatsessie vooraf.
Leuke aanbieding gevonden voor een Samsung Curved TV voor mijn dochter. Tijdens chatsessie vooraf duidelijke toelichting en eerlijk advies voor een alternatieve keus, mogelijk wel een betere dan de Samsung Curved. Dochter ging voor het design, dus de Samsung.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede aanbiedingen, snelle levering.
Zeer mooie aanbieding voor een nog mooiere televisie! Televisie is direct de volgende dag thuis bezorgd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top levering van TV.
Makkelijk bestellen via internet, veilige betaalomgeving via iDeal. De volgende dag al geleverd. En op de site toch een paar honderd euro goedkoper als in de winkel
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Door de goede recensies voor deze winkel gekozen en door de hoop op goede service. Dit is zeker gebleken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Door de goede recensies voor deze winkel gekozen en door de hoop op goede service. Dit is zeker gebleken.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle communicatie.
email contact gehad binnen 15 min. een reactie en order opgesteld. leverancier belde dat hij er over 15min was.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwets goede service met een glimlach.
Na opgelicht te zijn geweest via marktplaats en mijn vertrouwen in de medemens tot een dieptepunt gedaald was besloot ik toch maar naar een winkel te gaan. Maar welke? Er zijn er zoveel. Op de pricewatch van tweakers kwam ik PlatteTv.nl tegen met z'n feestweek. Ik wist niet wat dat betekende dus ik nam contact op met X via WhatsApp. Super relaxed, snel, professioneel en uiterst vriendelijk werd ik geholpen met al m'n vragen. Echt al m'n vragen bedoel ik dan hè. Super echt super! Mij krijg je over de streep met goede service, onderhandeling en snelle levering. Alles was goed verlopen dus van mij krijgt PlatteTv.nl een 10!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Enkele maanden geleden kocht ik in deze winkel een uitgebreide SONOS-set. Mijn ervaringen waren daarbij heel positief, zowel over de wijze waarop ik geadviseerd werd als over alle moeite die werd gedaan om een aantal inhoudelijke vragen over deze set te beantwoorden. Vandaag was ik daar om aanvulling op deze set voor de keuken te kopen. En ook nu weer werd ik heel deskundig en plezierig geholpen, waarbij de betreffende medewerker vragen over bereik, verbinding en vermogen enthousiast en op een heldere manier wist te beantwoorden.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Bijna helemaal goed.
Ik koos voor PlatteTV.nl omdat ze wel gewoon Benelux apparaten leveren, waar andere internet-aanbieders "grijze import" leveren. Met een beetje onderhandelen (leuk!) komt de prijs aardig in de buurt van die andere aanbieders. Verbeterpuntje: "vandaag besteld, morgen in huis" werkt niet altijd zo. In mijn geval duurde het ongeveer 4 dagen. Dat is nog steeds rap, maar het zou netjes zijn om die melding aan te passen als je even geen voorraad hebt. Aflevering verder keurig netjes via PostNL@Home. Ik ben een blij mens!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service Platte TV Doesburg.
Prima voorlichting , alle tijd en aandacht om tot een juiste keuze te komen. Ook voor de installatie en uitleg nemen ze alle tijd. Na de koop ook nog alle aandacht voor als we nog vragen hebben. Mathew en Onno bedankt voor de goede service!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geduld, vriendelijkheid en uitstekend advies.
Vandaag in de mooie shop van Arnhem mijn eerste digitale TV gekocht en goed als "klant" behandeld. Nick heeft ons super geholpen en goed mee gedacht met mijn vragen/wensen! Je krijgt goed de tijd (en een kopje koffie) om even over het advies na te denken. In één woord: Super!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een service.
Na vorige week een Sony tv en HEOS soundbar te hebben gekocht nu in Arnhem in de prachtige mooie nieuwe winkel op goed advies een Sony blu ray disc gekocht
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende persoonlijke service.
Hele goede en persoonlijke service via de livechat en email. Dit geldt voor zowel bij het uitzoeken van een tv als de nazorg. Mijn tv had bij aankomst een barst in het scherm, blijkbaar had deze de Postnl bezorging niet overleeft. Gelukkig heeft plattetv me goed en snel geholpen met het omruilen naar een nieuw exemplaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne service in de PlatteTV Shop.
Door toeval was ik zelf in de gelegenheid om de gekozen TV op te halen in Doetichem. Strak langs de snelweg, dus makkelijk bereikbaar. Echt een mooi ingericht en sfeer volle zaak! Als je TV's wilt vergelijken, daar kan het. Eén nadeel, je krijgt zo'n leuk bod voorgeschoteld dat je met een nog mooiere TV weggaat.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service!!.
Zijn eerst in de winkel geweest en gingen voor de LG 7 serie Thuis, na overleg viel onze keus op de Sony 55-A1 Een heel dure TV dachten we. Platte TV geeft cadeautjes weg en samen met de Sony cashback actie kwamen we op een heel mooie prijs uit. Deze actie van Platte TV heeft ons zeker over de streep getrokken. Platte TV is de goedkoopste leverancier met de beste service! Een aanrader dus......!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Superieure kennis & hoogwaardig meedenken.
Na veel rondbellen naar bedrijven en zogehete vergelijkensites. Werd tot schik geen objective aanbeveling gegeven, voor welke Oled voor mij het beste was. Dit i.v.m provisie. Viavia kwam ik bij plattetv terecht. Nadat ik online een prachtige prijs had ontvangen, ging ik mijn tv ophalen in Utrecht. Daar kon ik mijn Oled zien. Ik was toch nog nieuwsgierig naar andere Oleds. Tot mijn vreugde wisten de medewerkers zoveel en echt tot in elk detail alles te vertellen. Nu kon ik wel een goed besluit nemen. Wat in het einde mijn perfect Oled opleverde voor een geweldige prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijk en vakkundig personeel, echt TOP!.
Voor deze shop gekozen omdat hij op internet goed wordt beoordeeld. De bestelling en levering van het product hebben mijn stoutste verwachtingen overtroffen!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 28-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, snel, correct, behalve de koeriersdienst.
Aantrekkelijke prijs, goede service dat is de reden waarom wij voor platte tv gekozen hebben, tip is alleen kies een andere koerier.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige aankoop en service..
Via internet contact opgenomen, een aantrekkelijke inruil, Naar de winkel in Breda, waar ik vriendelijk ben Geholpen, en tot aankoop ben overgegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer correcte en vlotte afhandeling van de order.
Zeer overzichtelijke website en zeer snelle en keurige levering, ook zeer tevreden over het aan gekochte artikel. Ga vooral zo door. :-)
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
79
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |