Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service met de klant voorop.
De klant staat voorop, vlotte service, kennis van zaken en bovengemiddeld behulpzaam. Zeer prettige ervaring.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Van voor de aankoop t/m de levering een perfecte voorlichting van zeer klantvriendelijke medewerkers en dit tegen een scherpe prijs. Wat men beloofd gebeurt ook echt op korte termijn. Top!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie oled tv filiaal Nijmegen.
Netjes geholpen, goed advies. In de winkel staan heel veel tv’s om te vergelijken. Online had ik al wat vooronderzoek gedaan. Scherpe prijs kunnen onderhandelen. Tv direct kunnen meenemen en werd netjes in de auto gelegd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede servise.
De heer die ons geholpen heeft , heeft zich alle tijd genomen ons te helpen en met raad en daad ons terzijde te staan Als ik weer eens n nieuwe tv nodig heb is plattetv de winkel waar ik heen ga
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Verassend goede service!!.
Gezocht naar specifieke TV en deze hier gevonden. Men adverteerde met een ' feestdeal- button' . Hiervan met enige terughoudendheid gebruik gemaakt. Blij verrast dat het niet slechts een marketingstunt was .maar dat men woord houdt. Prettig email contact gehad met nodige advies. Samen met nog enkele accesoires mijn aankoop met recht...middels een feestdeal verkregen ! Top !!! Uiteraard werd eea de dag erna, netjes afgeleved.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige levering.
Vooraf aan de bestelling chatcontact gehad en kregen goede tips voor de aankoop. Levering op de afgesproken dag met de dag ervoor een mail met een globale leveringstijd en op de dag zelf nog een bericht tot op 15 minuten nauwkeurig. Inmiddels alles geinstaleerd en alles werkt. Top!!!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Verassend goedkoop, Geweldige service en heel veel keus..
Een geweldige winkel, klantvriendelijk en heel goed advies. De verkoper verstaat zijn vak. Er word niets opgedrongen. Genoeg keuze en veel demostratiemodellen. En ook heel belangrijk, je betaald hier niet te veel.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top goede service bezorger nam alle tijd voor de installatie.
Ik heb veel verschillende websites en winkels bekeken en contact gehad voor dat ik op deze tv uit kwam diverse malen met platte tv contact gehad snelle reactie via internet, telefonisch kan beter moet soms een paar keer bellen voor dat je contact heb maar dat kan aan de drukte liggen, via internet snel en goed, prima deal te bereiken en bezorg en installatie service verdient een 10 de de persoon die wam bezorgen had echt verstand van zaken en nam alle tijd.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top winkel.
Leuke winkel met hele scherpe prijzen. Werden top geholpen in het filiaal in Utrecht door xxxx. Werden door hem vriendelijk en zeer professioneel geholpen. Wist duidelijk waar hij over praatte. Komen zeker terug. Aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie slaapkamer tv, prima prijs en goede service..
Goede en prettige ontvangst in de winkel, niet opdringerig. Ik wist na een eerder bezoek aan de winkel en website al welk model het ongeveer zou worden. Samen met Aron zijn we tot een mooi model gekomen welke ook voor een heel mooi bedrag is gekocht. Ze maken de laagste prijs garantie in ieder geval waar met een glimlach.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Een aantal keren kontakt gehad via mail en chat, Platte tv denkt echt met je mee, we hebben een LG Oled gekocht, personeel in de winkel is supervriendelijk en behulpzaam, en vooral heel belangrijk, ze weten waarover ze praten.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect..een dikke 10! Professioneel en meedenkend geholpen!.
Heel tevreden! Na een mooi aanbod voor inruil van onze oude Samsung TV , uiterst correcte technische uitleg van onze nieuwe OLED LG 55C7V èn professionele hulp na enkele mislukte pin pogingen gingen wij toch MET onze nieuwe TV zeer tevreden naar huis! Wij zijn hèèl tevreden ook over deze aankoop! Prachtige kwaliteit!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Service goed en persoonlijk.
Wat een verschil met de mediagiganten. In de winkel zeer goed geholpen, relaxed, bakkie koffie bakkie thee en uren de tijd om een deskundige te bedelven onder de vragen. Alles keurig uitgelegd en de keuze aan ons zelf gelaten. Laat ik het zo zeggen: Er is mij geen TV aangesmeerd, er is ons echt een TV verkocht. Fantastische begeleiding.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 27-10-2017
Totaalbeoordeling:
Veel kennis en eerlijk advies voor de beste prijs!.
Er wordt veel tijd gegeven aan het uitleggen van de verschillende modellen. Eerlijk worden de verschillen uitgelegd en er wordt een scherpere prijs afgesproken dan op de website staat. Twijfel je dan wordt je de tijd gegund om er over na te denken. Iedereen die op zoek is naar een nieuwe tv raad ik zeker plattetv.nl aan. XXXXX weet er zeer veel vanaf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Service.
Ik ben op een zeer prettige manier te woord gestaan. De TV is precies op de afgesproken tijd afgeleverd en na de installatie geniet ik nu van deze geweldige UHD TV, in een woord SUPER.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijne winkel.
Prima winkel, personeel heeft kennis van zaken, zijn bereid te onderhandelen hierdoor een super goede deal kunnen sluiten, we zijn zeer tevreden met ons product!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
plattetv.nl geeft echt geweldige service..
Ik heb voor plattetv.nl gekozen door de beoordelingen die waren allemaal lovend. In 2015 had ik een vraag over het instellen van een nieuwe TV, die ik niet bij hen had gekocht en ik kreeg een helder advies waar ik mee verder kon. Toen zei ik tegen mijn vrouw , de volgende Tv koop ik daar. Ik bestel de 32pfs6401 en ik krijg een mail dat ik voor hetzelfde bedrag de nieuwere en betere 32pfs6402 kon krijgen. Zoiets heb ik nog nooit meegemaakt en vanmorgen bracht een vrolijk fluitende PostNl medewerker mijn TV en hij zei,ik breng hem maar je moet hem zelf aansluiten. Dit is toch geweldig en mijn dag was weer goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Doen wat ze beloven!.
Erg snelle reactie op email (steeds binnen enkele minuten antwoord terug) en je merkt dat de medewerkers van plattetv.nl er met veel plezier werken! Daarbij een erg scherpe prijs en 200% tevreden over zowel het advies alsook de verzending. Besteld en volgens afspraak de volgende dag in huis. Dit is een zaak waar je met een goed gevoel naar teruggaat!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en hulp en advies bij live chat.
Was op zoek naar een nieuwe t.v. en heb een geweldig toestel bij jullie gevonden. Wilde advies of ik het zonder hdd afkon chat medewerkster raadde mij dit af had thuis net als ik ook een Humax dit gaf mij vertrouwen doordat zij uit eigen ervaring sprak.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Makkelijk besteld en snel geleverd.
Mijn zoon was op zoek naar een playseat challenge. Na een korte zoektocht op Google kwamen we al snel bij plattetv.nl terecht. Hier was de playseat het voordeligst. De website is overzichtelijk, het bestellen ging makkelijk en een dag later hadden we de playseat al in huis. Goed verpakt! Top geleverd!
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
80
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |