Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima webaankoop!.
Via de LiveChat tot een mooie deal gekomen! Heel gaaf om af te kunnen dingen via een webshop. Daar kunnen andere webshops een puntje aan zuigen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prima als het om service gaat niets op aan te merken..
Ik kwam via een collega in deze shop terecht is er leuk om te kijken en vergelijken een aanrader en fijne medewerkers.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 09-02-2018
Totaalbeoordeling:
Afspraak is afspraak.
Dit bedrijf belooft en komt de belofte ook 100% na. Is alert en werkt supersnel, niet alleen wat betreft de levering maar ook met reacties en aanbiedingen. Prijs is marktconform en soms superscherp. Medewerkers denken met je mee en geven eerlijke adviezen. Kortom een heel fijn bedrijf !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super service.
Ik werd netjes en correct te woord gestaan, ik kwam voor 'n Samsung Q5. Echter de verkoper wist mij te overtuigen dat op dat moment de LG 55 C7 'n beter toestel was. Ik de LG gekocht en tot nu toe geen moment spijt gehad dat zijn advies heb opgevolgd. Er werd mij op 'n correct en zeker niet op 'n opdringend gesprek verteld hoe en waarom hij dit 'n beter toestel vond.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2018
Totaalbeoordeling:
Voor ons de juiste winkel.
Bij binnenkomst in de winkel in Utrecht kom je in een winkel met verbluffend veel keuze wat het ook moeilijk maakt maar we werden geholpen door een jongeman met verrassend veel kennis van zaken en je het gevoel gaf echt mee te denken wat voor ons de juiste keuze zou zijn, heeft ons ook ruim de tijd gegeven om te kiezen waardoor we de winkel uit zijn gegaan met een nieuwe televisie en een hoop weetjes die we als leken echt niet wisten, TOP
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goeie service met verstand van zaken. Deskundig..
De verkoper denkt met je mee en geeft deskundig advies. Hij weet waarover hij spreekt. De uiteindelijke deal is de Sony KD55a1. Een prachtige TV met een mooi beeld en een goed geluid.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super goede levering en service!.
Hele duidelijke website. Keurig overzichtelijk. Erg correcte mailwisseling qua bestelling. Mijn grootste verrassing was de continue update van mijn zending.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 08-02-2018
Totaalbeoordeling:
Uitstekend geholpen.
Platte TV heeft personeel met kennis van zaken. Goed advies wat leidt tot de juiste aankoop voor een juiste prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 08-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede en snelle service tegen aantrekkelijke prijzen..
Goed toegankelijke site met aantrekkelijke prijzen en uitgebreid aanbod. Snelle en goede levering. Mogelijkheid om produkt te testen en indien nodig de mogelijkheid tot retourneren.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prettig en duidelijk contact.
Na een vraag over een productspecificatie contact opgenomen via de LiveChat en daar werd ik keurig te woord gestaan en geholpen. Duidelijke uitleg en met een vriendelijke toon. Na een persoonlijke aanbieding tot koop over gegaan van een TV.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Makkelijk en snel.
Snelle service. Correcte levering. Scherpe prijs. Website wel verouderd. Dus niet handig op mobiel of iPad.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
AANRADER.
Via mijn zoon, die ook een televisie bij plattetv.nl kocht, heb ik een prachtige Sony KD-43XE8099B en een Sonos PLAY 5: GEN2 aangeschaft. Dit deed ik met behulp van plattetv.nl medewerkers die mij via de livechat deskundig te woord stonden. Uiteindelijk voor bovenstaande producten gekozen op hun advies en ik ben er erg blij mee. de levering verliep als gepland en een half uur later konden wij genieten van prachtige beelden en een loepzuiver geluid. Medewerkers van plattetv.nl nogmaals hartelijk dank, ik zal jullie aanbevelen bij wie het maar wil horen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Erg goed geholpen!.
Ik ben op de webchop via de livechat op een voortreffelijke manier geholpen door medewerker Ivo en de volgendemorgen de bestelling al in huis ! En dit alles voor een zeer scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Heel erg vriendelijk geholpen, heb duidelijke informatie gehad! Ik ben een zeer tevreden klant!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Prettige no nonsens verkoper.
Mooie zaak. Goed bereikbaar. Prima geholpen. Prettige no nonsens info en meedenkend met de klant. ......
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Super geholpen.
Tijdens de BTW dagen 2 TV's gekocht bij PlatteTV en nog steeds zeer tevreden. De verkoper had echt verstand over wat hij verkocht en kon mij duidelijk uitleggen wat de verschillen waren etc.. Al met al zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs, snelle service..
Scherpe prijs, direct betaald en volgende dag in huis. Via de chat super geholpen. Hier bestel ik de volgende keer zeker weer!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Goede uitleg en erg gedreven verkoper. Helemaal top.
We hadden al eerder een tv bij jullie gekocht. Goede service en eerlijke uitleg. We zijn tevreden met onze nieuwe philips ambilight
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Besteld via de website, reageren gelijk, bezorging op tijd..
Prijs/kwaliteit verhouding, altijd bereikbaar, voelt heel goed en betrouwbaar aan, reageerde gelijk toen het bestelde apparaat langere levertijd had en boden een goed alternatief aan
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 07-02-2018
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs en snelle levering.
De prijs was het scherpst. Een duidelijke website. Je word goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  | 
9
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |