Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
echt de beste verkopers die ik ooit mee gemaakt heb.
de bestelling was helemaal top en de service ook hele aardige medewerkers ik raad platte tv . nl echt aan
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
wat een superwinkel.
wat een superwinkel is dat en wat een profesioneel personeel met een zeer goede kennis van audio,wij zijn zeer goed voorgelicht en hebben uiteindelijk fantastische audio apparatuur aangeschaft voor een zeer goede prijs. wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en wij gaan zeker onze volgende audio apparatuur bij platte tv kopen. heel veel succes met uw bedrijf en dank voor het goede advies
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer snelle en adequate reacties op alle vragen!.
Wanneer je on-line een vraag over een TV hebt en je krijgt binnen een paar minuten antwoord nodigt dat uit om nog een vraag te stellen. En als je dan weer binnen een paar minuten antwoord krijgt denk je: dit ziet er goed uit en ik stel er nog een paar! En weer razendsnel antwoord. Net alsof je alleen op de wereld bent. En als dan blijkt dat de platte TV-winkel verreweg het goedkoopst is en de levering op de volgende dag wordt toegezegd en dat ook inderdaad het geval blijkt, kun je niet anders zeggen, dan: top,top, top!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Hele snelle levering!.
Ik zocht een steun voor de TV die ik heb en via de zoekmethode op de website kwam ik daar heel snel achter. Superservice
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Afspraak is afspraak.
Levertijd was iets vertraagd, maar omdat de assistentie voor het installeren door mij reeds was geregeld (familie) heeft PlatteTV er alles aan gedaan om de TV tijdig te leveren en dat is gelukt !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service, goed advies, top prijs..
Heel prettig geholpen met voor mij erg nuttige adviezen, daarnaast echt een prima inruilprijs gekregen voor ons oude toestel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
intelligente verkoper zonder dom verkoopraatje.
deze shop heb i verkozen voor hun ruime keuze, prijzen en levertijden. Jammer kan ik nog niets zeggen over de levering omdat het apparaat nog onderweg is, mar ik heb het volste vertrouwen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting en snelle levering..
Wij zijn erg net vriendelijk geholpen .Tevens was de de levering ook perfect. Goed voor een volgende keer.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede snelle service met het juiste advies.
Er zijn weinig winkels in mijn buurt met zo veel tv's in de showroom. Hierbij werd ik nog erg goed geholpen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Rick was een geweldige verkoper.Prima uitleg en veel geduld..
Prachtige collectie in de winkel.Goede verkopers.Eerlijke aanbevelingen Zeer goede uitleg en veel geduld van de verkoper Nick.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima tv, uitstekende service.
De TV is een aanrader, met name de Smart functies en interface WebOS zijn zeer gebruikersvriendelijk. PlatteTV had nog een verrassing: zij boden mij het nieuwe model 2017 aan voor de prijs van het toestel wat ik i.e.i. had besteld (62 euro goedkoper).
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
Vriendelijke klantenservice, aankoop netjes optijd geleverd. Hebben mij zelfs per mail een leuke aanbieding gedaan op mijn aankoop, zodoende heb ik i.p.v. een 2016 model een 2017 model gekregen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie tv’s voor een goede prijs, service top!!.
Lang gezocht naar een tv voor een leuke prijs, en ben ik toch beland bij plattetv echt de moeite waard om heen te gaan mooie tv, goede service en goede kwaliteit, en nog een hele goede korting gehad.. top !!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Fantastische mooie winkel in het hartje van Arnhem Goed bereikbaar met zowel fiets/auto/als het openbaar vervoer
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
Ik werd hartelijk ontvangen in Utrecht. Na zelf een keuze te hebben gemaakt en met totaal iets anders de deur uit lopen na goed advies. Uitmuntende service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Verrassend!!!.
Ik als eigenwijze webshopper zocht een tv toestel met bluetooth support voor mijn slechthorende eega. Deze optie is lastig te vinden doordat de fabrikanten hier soms geheimzinnig overdoen, ook Samsung. Bij Platte TV vond ik er een die mijn belangrijke optie had, de prijs vond ik aantrekkelijk. Platte TV bood mij een betere aanbod aan op een nieuw en verbeterde model maar een heel stuk duurder maar ik mocht deze voor hetzelfde bedrag hebben, ik had voor hun geen inruil. Wat heen en weer gemaild of zij zeker wisten dat er een bluetooth headset op aangesloten kon en zij verzekerde mij dat deze mogelijkheid bestaat. In hoop van zegen deze aanbod geaccepteerd en een dag later staat in onze woonkamer, wat een openbaring deze Samsung EU40MU6470 en werk goed samen met mijn Ziggo box en homeset daarbij nog een verrassing mogen ontvangen op mijn bestelling. Mijn eerste ervaring met Platte TV is voor mij op persoonlijke ervaring een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle en geweldige service !.
Op maandag een televisie ( Philips65pus6262 uit 2016 ) besteld , nog dezelfde dag kreeg ik een aanbod voor het nieuwste model uit 2017 zonder bijkomende kosten ! De mails werden binnen 5 minuten beantwoord , ook nog tot na 18:00. Op woensdag de TV ontvangen , helemaal top ! Zeker een aanrader voor mijn kennissen !
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering.
Fantastische aanbieding gekregen via de email. Email contact verliep erg prettig. I.p.v. 1 tv hebben we 2 tv's gekocht en zo aardig wat geld bespaard. Levering liep vlot. Volgen van de pakketjes was makkelijk via internet en 30 minuten voor levering een sms gekregen. Zo hoefde ik niet de hele dag thuis te zijn.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top Service.
Afgelopen zondag besloten mijn droom tv te kopen. Ik werd online goed en deskundig geholpen. Maandag de bestelling geplaatst en hij werd woensdag al door Danny geleverd. Deze man wist echt alles over de apparatuur en heeft de tv prachtig opgehangen. Dus qua service een dikke 10!!! Als ik mijn volgende receiver koop ,dan ook zeker hier! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede service heel tevreden.
De service is super. Ze zijn erg netjes en helpen en denken goed mee. Er was iets misgegaan maar dat hebben ze meteen heel correct opgelost daarom een dikke 10
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
81
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |