Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering!.
Op zoek naar een oudere Onkyo receiver, bijna nergens meer verkrijgbaar maar hier nog wel! Werd ook zeer snel geleverd!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima service.
Goede service, Ook na omzetten van bestelling met wel of niet omruilen en meegaan metde prijs als iets in de aanbieding komt. Dat is super, ook het contact via whatsap loop t zeer vloeiend.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 26-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige Service.
ik heb van mijn buren goede reviews gehoord. Dus ik ging even een kijken nemen, geweldige service, klanten vriendelijk, ze denken altijd mee en ze helpen jou graag met een makkelijke of moeilijke vraag\probleem. ik heb de Samsung Q9F gekocht, eerste wou ik de Sony A1 kopen maar omdat ik de ook wou ophangen, met een advies van de verkoper (Pim), ging ik voor de Samsung. Oude TV ingeruild en dit Samsung gekocht.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige winkel met goede service..
De winkel is ruim opgezet met voldoende modellen in diverse prijsklassen. We hadden een plasma TV en we hadden interesse in een LG oled TV. We zijn geholpen door Daniƫl die wist er veel over te vertellen en heeft ons duidelijk de verschillen tussen de toestellen laten zien. En heeft ons overtuigd om deze LG oled 55E7N te kopen en tot nu toe zijn we er erg tevreden over deze aankoop.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Mooie en goede shop met een goede, duidelijke internet site en goede prijzen. Waarom ik heb gekozen voor deze winkel i.p.v. bijvoorbeeld Coolblue is dat ik mijn oude tv kon inruilen voor een zeer goede prijs, zover ik weet is PlatteTV.nl de enige die dit zo doet. Contact heb via de chat gevoerd, hier werd ik snel en duidelijk met al mijn vragen geholpen. Je krijgt een duidelijk overzicht van je bestelde producten met de daarbijhorende kosten. Na betaling wordt je via e-mail snel benadert voor een leverings datum en eventueel installatie als je daarvoor kiest. De service mogelijkheden die men biedt voor installatie inclusief ophangen van bv een tv beugel is erg prettig. De producten zijn snel op afgesproken datum geleverd, de daarbij geleverde service was van uitstekend niveau. De monteur neemt alle tijd om alles duidelijk uit te leggen. Met al een zeer prettige en uitstekende ervaring met PlatteTV.nl.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prettige service in de winkel in Utrecht.
Van vriendin vernomen over de winkel Platte Tv. Erge prettige bediening gehad bij het kopen van een tv e.a toe behoren. Verkoper heeft goed geluisterd, dacht goed mee, zonder aandringen om " iets" te kopen. Bij aflevering spullen verliep het "iets" anders dan gepland en bij het opbellen naar X is er meteen actie ondernomen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima geholpen.
Prima service, uitgebreid assortiment, prima verkopers en als het goed is ook snel geleverd. daar wachten we nu nog op.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, prijs en snelle levering!.
Op zoek naar een OLED TV via internet op plattetv.nl uitgekomen. Eenmaal daar beland heb je de mogelijkheid om te chatten met een medewerker. Deze geeft deskundig advies en er werd ook nog een mooie prijs gemaakt. Perfect!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Via via bij jullie in Utrecht terecht gekomen. Goede uitleg van verschillende merken waardoor ik nu de juiste keus heb kunnen maken. Er was tijd voor mij zonder opdringerige verkoop. Super service
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Gewoon top.
Ik ben blij dat ik met jullie in contact ben gekomen, zowaar kreeg ik nog een extra korting op mijn tv toestel van maar liefst 250 euro. Dat was al op een afgeprijsd toestel geweldig dit. En de vriendelijkheid spat er gewoon vanaf van de mensen die daar lopen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service, zeer vriendelijk personeel!.
Via Google bij jullie terecht gekomen, zeer scherpe prijzen, uitstekende service en zeer vriendelijk personeel. Alles wat je eigenlijk graag wenst tijdens het shoppen bieden jullie, zowel online als in de winkel zelf! Blijf zo doorgaan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede informatievoorziening en service.
Op de dag van gevraagde levering werd er al vroeg gebeld dat de eigen bezorgdienst deze moest gaan leveren. Daarvoor zou contact worden opgenomen hetgeen is gebeurd. Dag van levering is vastgelegd en keurig per Email bevestigd. Op de dag van levering werd er gebeld dat de leveringstijd iets vertraagd was. Vertraging veroorzaakt door aflevering bij de huidige klant. TV is keurig afgeleverd. Communicatie met medewerkers van Platte TV was zeer aangenaam.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Een prima voorstel.
Platte TV had een prijs van maar liefst 300 EUR onder de prijs van de concurrent. Toen kreeg ik een e-mail van ze dat ik zelfs een nieuwer model kon krijgen voor dezelfde prijs. Heel netjes. Overigens heb ik toch voor het oudere model gekozen. Want ik vond de voet van dat model mooier. Tja, een mens neuzelt wat af :-) .. geen enkel probleem voor Platte TV, ik had mijn orginele bestelling de volgende dag in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende service.
Een goed advies gekregen via de klantenservice en een scherpe prijs voor onze nieuwe tv. Ik wilde de tv zelf ophalen in Arnhem; omdat ik zelf niet goed kan tillen heeft een medewerker de tv naar de parkeergarage gebracht en in de auto gelegd; geweldige service! En de tv voldoet aan onze verwachtingen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies: betere TV voor hetzelfde geld!.
Ik kwam na een weekje afwegen uit om een TV van LG, de LG 32LH604V. Bij PlatteTV was de prijs het scherpst dus ik bestelde hem en rekende af in de webshop. Een paar minuten later de melding: uw order is gewijzigd, meen tel.nr. erbij. Ik kon de 2017 versie krijgen (610), voor hetzelfde geld. Erg mooi en gelijk gedaan. Volgende middag stond de tv op mijn werkkamer en doet het uitstekend, maar dat had ik niet anders verwacht van LG. Dank voor de service, deze zag ik niet aankomen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Meer tv voor minder geld.
Ik kreeg een aanbod om voor dezelfde prijs te upgraden gekregen naar een beter model, waardoor ik nu een prachtige tv voor een zeer aantrekkelijke prijs heb staan. Tv werd netjes geleverd op de gewenste dag. Complimenten!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
de beste service tot nu toe.
Heb een LG 55INCH bestelt voor 648 euro achteraf een mail ontvangen met een DEAL van een beter lg 55inch van 749 euro voor de zelfde prijs van 648 euro ben zo blij dat je wordt geholpen dat je advies krijgt en alles gaat heel soepel en snelle levering ben erg blij een duurder tv voor de zelfde prijs ik ben jullie dankbaar jullie zij gewoon PERFECT
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, snelle levering en goed advies!.
Hier uitgekomen door de prijs. Uiteindelijk een suggestie gekregen voor een nieuwer model voor dezelfde prijs. Snel en correct geleverd.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
Oog voor de klant!.
Goede winkel met veel keuzemogelijkheden voor de klant en uitstekende hulp bij alle vragen. Goed om als klant op deze manier te worden geholpen bij de aankoop van een TV!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 25-10-2017
Totaalbeoordeling:
top bedrijf.
De communicatie verloopt vlekkeloos en dan ook meerdere manieren om te kunnen communiceren. zeer klant gericht, meedenkend in het juiste product voor de klant. de volgende keer klop ik zeker weer aan bij jullie
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
82
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |