Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 13-01-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 10-01-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte winkel.
Na lang zoeken een winkel gevonden waar je alle soorten en merken naast elkaar kunt vergelijken en daarbij goede uitleg over de verschillen onderling. En natuurlijk prima koffie !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
snel. goed. flexibel.
Tweede keer dat ik bij Platte TV heb besteld. De deskundigheid is groot en de bereikbaarheid is snel, vakkundig en gevarieerd. Chatten, mailen, appen en bellen. Levering is snel, de volgende dag al! En dat alles voor de beste prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service snel geleverd.
Makkelijk te bestellen op de site, site is duidelijk en overzichtelijk, snelle levering! Goed produkt!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer vriendelijke bediening.
De bediening is niet alleen vriendelijk, maar ook deskundig. Bovendien: ook al heb je het apparaat al gekocht, dan laten ze je toch nog meedelen in lopende akties met flinke kortingen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Beste prijs en geweldige service!.
Mooie aanbieding gekregen. Goedkoper kon niet. Binnen enkele minuten klaar met offerte, afrekenen en spullen krijgen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel en super service..
Super winkel. Kwam voor een specifieke tv. Helaas was deze niet meer op voorraad. Super geholpen en met een mooie oplossing gekomen. Na het afrekenen liep zelfs de verkoper Nog mee naar mijn auto om deze te helpen inladen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed meegedacht!.
Het toestel dat ik nodig had was nog wel leverbaar maar voor hetzelfde geld kon ik ook een luxer model krijgen, dit werd mij in een email verteld nadat ik al besteld had, ik kreeg de keuze en uiteraard voor de luxere gekozen...had dezelfde snelle levertijd..dus meer dan tevreden!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!!.
Het is een kleine winkel met eerlijk werknemers, met goeie adviezen en ze hebben altijd een glimlach op hun gezicht
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Op tijd geleverd!. Transparante website..
Duidelijke website. Scherp geprijsd en handige en aantrekkelijke extra service met interessante voorwaarden!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect advies en betrouwbare winkel.
Via de website een Samsung TV met een Sonos Playbar uitgezocht. Daarna de nodige research gedaan op internet m.b.t. Plattetv.nl Hieruit bleek dat Plattetv.nl een betrouwbare winkel met deskundig personeel zou zijn. Toch wilde ik de Samsung en Sonos ook even zien en horen, vandaar op zaterdag 21 oktober 2017 met mijn 2 zoons naar de winkel in Breda. Niets was dus minder waar. Wat mij opviel was de deskundigheid van het personeel. En met volle tevredenheid met de Samsung en Sonos Playbar de winkel uit. Perfecte winkel met een goede scherpe prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 24-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en volgens afspraak!.
Mooie en overzichtelijke website en scherpe prijzen. Breed assortiment met duidelijke toelichtingen per product. Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
super tevreden , Top personeel!.
Ben zeer tevreden over jullie winkel in Breda . Waar we geholpen zijn door James (werkzaam in Utrecht) Top geadviseerd en alle tijd!! Onder het genot van een heerlijk kopje koffie een superdeal gesloten ...Bedankt!!! Jullie krijgen van ons een dikke 10
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Echt top service ..
Ik heb voor deze shop gekozen omdat ie naar mijn idee het beste uit de bus kwam . En dat was ook zo man wat een rustig volk zo hoort het te zijn of je bij vrienden binnen komt. Wat een uitleg over de producten ik ben voor de Sony KD-55XE7096 gegaan met super korting van 250 euro waar vind je dat .Echt heel blij ik heb hem nog niet binnen maar kon niet wachten om een review te schrijven zo overtuigt ben ik . En het mooie is dat als er iets is je gelijk kuntbellen naar ze en dan word alles opgelost als er iets is dat weet ik nu al zeker . Echt een aanrader ook om eens indruk op te doen wat er zoal op de markt is. alles geheel vrijblijvend voor mij tot nu toe een dikke tien en de koffie was ook lekker.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer goede informatievoorziening en service.
Op de dag van gevraagde levering werd er al vroeg gebeld dat de eigen bezorgdienst deze moest gaan leveren. Daarvoor zou contact worden opgenomen hetgeen is gebeurd. Dag van levering is vastgelegd en keurig per Email bevestigd. Op de dag van levering werd er gebeld dat de leveringstijd iets vertraagd was. Vertraging veroorzaakt door aflevering bij de huidige klant. TV is keurig afgeleverd. Het Kijken naar televisieprogramma's is een genot. Schitterende kleuren. Het afstellen van de programma's kostte wat tijd maar met behulp van informatie van de kabelmaatschappij en de Samsung handleiding is dit snel opgelost.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Efficiënt en goed geholpen.
We wisten al duidelijk welke tv we wilden hebben, maar wilden in de showroom nog even naar het beeld en de afmetingen kijken. Snel, goed en efficiënt geholpen; ook een duidelijk antwoord op de vragen gekregen. We stonden snel en tevreden weer buiten met een nieuwe TV in de handen!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Blij dat ik daar ben gaan shoppen.
Keurige service ook dat beetje extra advies omtrent thuisbiooscoop. Uitermate vakbekwaam. Gelukkig bestaan er nog experts!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Scherpe prijs, goede en snelle service. Top dus!.
Gekozen voor plattetv.nl vanwege de lage prijzen en goede reviews. Ik ben online goed, snel en sympathiek geholpen en had de volgende dag de tv al in huis. Een aanrader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top.
Via site gezocht en via e-mail een prijs opgevraagd voor TV en Sonos systeem. Goede deal overeengekomen en deze direct zelf opgehaald bij winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
helemaal top blij met inruil oude tv,keurig afgeleverd.
ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen goede inruil oude tv aardige bezorger die ook een goed advies gaf over het onderhoud van het toestel,afgeleverd volgens afspraak.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 23-10-2017
Totaalbeoordeling:
Voor mij ,een super service..
Miin mening over deze winkel en personeel, was zeer goed,daar ik al wat ouder ben en niet alles meer zo snel kan begrijpen hadden ze veel geduld en dat is in deze snelle tijd heel heel erg fijn, daarom verdienen ze in utrechts platte.tv.winkel een dikke pluim van mij als oudere dame en zal ik het doorgeven aan andere ouderen.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
83
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |