Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekende informatie.
Via internet bij platte tv terecht gekomen. Uitstekende uitleg over de tv en een goed advies over de soundbar die we bij de tv wilden kopen. Zeker een aanrader om je daar te laten informeren !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Bestelde model bleek langere levertijd te hebben. Hiertoe werd ons voor hetzelfde aankoopbedrag een nieuwer (duurder) model aangeboden, met de snelle levertijd. Apparaat volgens afspraak geleverd en werkt fantastisch. Goede en snelle service en communicatie. Erg tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Goede service en vriendelijk/meedenkend personeel, alles geregeld via de live chat met een mooie prijs en een goeie levering
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service!.
Ik was opzoek naar een nieuwe televisie en ben super goed geholpen om een goede keuze te maken, daarom beveel ik deze winkel aan iedereen aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super snel!.
Net een tv besteld, met zorg uitgezocht, krijg ik een e-mail met een betere televisie en een betere prijs. Jullie denken echt mee. Tv werkt perfect en super snel in huis.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede Service!!.
Op internet aan het zoeken geweest naar een stoel voor het gamen (racespellen). Uitgekomen op Playseatstore. Aangezien er een winkel in de buurt was daar heen gereden. Een hele goede uitleg gehad, niet gelijk de duurste artikelen aangeprijst maar eerlijk gekeken naar wat onze wensen waren. Helaas niet op voorraad maar daar ter plaatse werd de bestelling in orde gemaakt en deze is netjes naar ons thuis verstuurd. Alles goed en keurig verpakt. Vandaag alles in elkaar gezet en kinderen zijn heel blij en volop aan het racen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede snelle service.
Goede snelle service, ze hadden niet waar ik naar opzoek was maar kwamen met een heel goed alternatief voor een prima prijs.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Ouderwetse service met scherpe prijzen!.
We zijn uitstekend geholpen bij de aankoop van onze nieuwe tv. Daarna een paar keer ervaring gehad met aftersale service en ook die was top! En dat allemaal met scherpe prijzen. Wat wil je nog meer?
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top zaak!.
Een vriend van mij beveelde PlatteTV aan. Zeker geen spijt van gekregen. Goede service in de winkel van een vriendelijke werknemer. Tevens een garantiepakket aangeschaft na een goede uitleg over ‘dode pixels’ en de gevolgen hiervan. Zou PlatteTV zeker aanbevelen en hou het in m’n achterhoofd voor de toekomst.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service.
Ik heb een bestelling gedaan bij plattetv.nl. Direct erna ontving ik een bevestiging van de bestelling en een voorstel om de order naar een nieuwere tv om te zetten voor dezelfde prijs. Ik heb de deal bekeken en vond dat dat een betere deal was dus besloten om daarvoor te gaan. De volgende dag werd de tv netjes bezorgd. Zeer tevreden dus.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
TOP Winkel met goede uitleg.
Ik vind PlatteTV.nl een goede toegankelijke winkel. De mogelijkheid om een TV in de showroom te bekijken bij een internetwinkel is uniek. Goede uitleg en service bij de aankoop, maar ook bij het vervoer tot in de auto wordt met dezelfde zorg gedaan. PlatteTV Nijmegen heeft het voor ons Prima gedaan,
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn geholpen.
Mooi gestylde winkel met een ruim assortiment aan tv's. Je word er fijn geholpen en het personeel luister goed naar wat jij wilt voor type tv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service met duidelijke uitleg.
Vandaag langs geweest in de winkel in Doetinchem. Erg goed te woord gestaan door de medewerker en goed geadviseerd. Uiteindelijk toch voor een TV-maat groter gegaan op basis van het advies wat betreft de kijkafstand. Daarnaast een goede prijs voor onze nieuwe Philips TV kunnen krijgen. Erg tevreden over de service en de uitleg. Bij een volgende TV komen we hier zeker terug.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Na 7 jaar, alwéér TOP service!!.
geweldig geholpen bij plattetv Arnhem! na aankoop van een nieuwe tv voor een verjaardag gelijk geholpen om mijn huidige tv van 7 jaar oud op waarde te schatten (600 gekocht 250 krijg ik terug) voor een eventuele inruil op een nieuw model! ik zeg top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Klantenservice
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service, vlotte reactie en heel goed geholpen!.
Online vond ik plattetv.nl, de prijzen zijn zeer scherp en dmv een inruil kregen wij een extra scherp aanbod om een Sonos Play 5 aan te schaffen. In de winkel kregen wij nog extra uitleg en adviezen betreft een evt uitbreiding waar wij zeer geinteressserd in waren. Zeer tevreden met platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen, niet pusherig of irritant.
Goede service, veel kennis, toffe gasten. Ik dacht goed onderzoek te hebben gedaan naar alle opties en had 2 tvs in gedachten. Uiteindelijk ben ik met een goedkopere naar huis gegaan, omdat deze beter aansloot op mijn wensen. Het is ook een tv geworden waar ik niet eerder op georiënteerd had. Eenmaal thuis erg tevreden mee, ik voel me goed geholpen. Ze hebben me de ruimte gelaten (was lang aan het twijfelen), niet gepusht, gewoon relaxt. Iedereen die rondliep maakte ook een praatje en wat mij betreft zoals het hoort.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service en ruime keuze's.
De levering is in 1 woord geweldig geweest. Ook de service in de winkel is prima. De mensen leggen precies uit hoe alles werkt. en voel ons er zeer welkom.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 21-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Dit is is hoe kopen hoort te zijn . Goede en duidelijke informatie vooraf , de juiste behandeling tijdens te koop en niet minder belangrijk een goede after sales . m'n complimenten voor plattetv.nl
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle (re)actie.
Na het uitzoeken van mijn tv een verzoek gedaan tot inruil van mijn oude TV. In verband met de al lage prijs van mijn TV kon er geen inruil worden gegeven maar kreeg wel een tegenbod om dit op te lossen. De dag na de bestelling kreeg ik een aanbod voor een betere en grotere TV zonder meerkosten. Dag na het accepteren van dit bod werd deTV naar volle tevredenheid en volgens afspraak bezorgd
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel en geweldige service.
De winkel in Breda is super mooi. De service is 100x beter dan een gemiddelde BCC of mediamarkt. Hier wordt je echt geholpen door mensen die er verstand van hebben. Ik ben heel tevreden over de geleverde service en zou deze winkel iedereen aanraden! Tevens doen ze niet moeilijk om je wat tegemoet te komen met een kleine korting.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
85
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |