Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Aanbod op aanbod.
Nadat ik een televisie online besteld had (49 inch) ontving ik een mailtje waarin stond dat ik niets extra's hoefde te betalen voor precies dezelfde tv, maar dan een slag groter (50 inch). Dat maak je niet vaak mee. Platte TV had ook niets van zich kunnen laten horen. De volgende dag werd de tv van 50 inch netjes geleverd. Dat noem ik nog eens service. Een aanbieding krijgen in jouw voordeel! Fantastisch!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
leuke aankoop.
leuke winkel om te kopen nette personeelsleden die je een goede uitleg geven over het artikel waar je interesse in hebt ook de service is perfect de tv hing al aan de muur bij ons thuis toen we zagen dat er een stukje omlijsting los was dat was geen probleem er werd gelijk een nieuwe tv besteld en deze werd een paar dagen later kosteloos opnieuw opgehangen we zijn zeer tevreden over de manier waarop we zijn geholpen bij platte tv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie nieuwe shop!.
Shop in Arnhem was net geopend. De balonnen hingen nog voor de ingang. Mooie nieuwe winkel op een goede locatie. Erg prettig geholpen. Goed advies gegeven wat bij mij het beste paste en de keuze en aanbiedingen. Was bekend met dit product door familie, dus we waren snel klaar.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Topservice.
T300 rs stuur gekocht en wegens softwarefout retour gebracht. Netjes een nieuwe besteld en zelfs korting voor het ongemak. Dit is een service gericht op de klant. Zeldzaam tegenwoordig. Mijn volgende aankoop zal zeker zijn bij platte tv. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting.
Winkel: groot assortiment. Personeel: Rustig niet opdringerig. Geduldig antwoord op " lekenvragen" . Door duidelijke uitleg en vergelijking krijgt de klant de tijd een goede beslissing te maken. Er wordt gelet op het budget. Aan de hand van het budget worden de verschillende mogelijkheden getoond. Bij ons werd ook gelet op de mogelijkheden van het toestel. Te veel mogelijkheden die toch niet gebruikt worden is onnodig kostbaar. Al met al zeer tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering en prima webshop.
De prijs was hier het beste en daarbij de prima service en snelle levering maakt dat wij hier vaker bestellen
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfecte service en afhandeling.
2 samsungs tv voor de slaapkamers van onze dochters gekocht. In eerste instantie een 'oud' model geselecteerd ivm prijs (het blijven slaapkamers..) op advies van chat-medewerker toch nieuw modell aangeschaft. Inclusief de korting en de inruil bijna even 'duur' uit. Ook reservering en afhalen in winkel Breda helemaal top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snel, betrokken en goede service.
Ik vind het een 10 waard, omdat er werd gevraagd of ik een nieuwe model wilde voor de zelfde prijs. Toen ik antwoorden via de mail dat ik dit niet wilde, kreeg ik gelijk binnen enkele minuten een mailtje terug met de vraag waarom etc. Snel in contact via de mail, snel in bezorgen. super!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Vlotte vakundige service.
Via de site kwam ik bij Platte tv in Breda terecht. Hier ben ik door XXXXX vlot en duidelijk geholpen en nadat ik mijn keuze had gemaakt en een prijs voor het apparaat had gehoord was de deal zo gesloten, voor mijn oude stereotoren kreeg ik ook nog wat terug dus ik was een tevreden koper.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Behulpzaam,snelle service, oplossings gericht personeel.
Ik was op zoek naar een nieuwe ambilight tv, Ik had een model gezien op de site ben ben gaan bellen voor informatie over dit model. Door verschillende medewerkers van verschillende locaties werd mij een deskundig advies gegeven. Er werd mij zelfs een goedkopere tv geadviseerd die beter was qua specs dan de tv die ik had gekozen. Uitteraard na wat googlen en internetten om dit uit tezoeken bleek dit inderdaad een beter model te zijn. Dus duurder is niet altijd beter.. :-) De gekozen tv heb ik besteld en deze werd de volgende dag geleverd Platte tv.nl Bedankt voor jullie eerlijkheid en goed advies en snelle levering
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en behulpzaam.
Goede service en goed advies.. verstand van tv en daarbij behorende producten .. Medewerker heeft ook geholpen met het inladen van de tv!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super goed en snel geholpen via de chatfunctie op de website.
Super goed en snel geholpen via de chatfunctie op de website. Prijs was hier ook verreweg het laagst.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitstekend bedrijf.
Ben 2 dagen aan het wikken en wegen geweest en heb verschillende keren prijzen opgevraagd voor televisies.Men kan vaak zeer scherpe offertes maken voor sommige producten met prijzen waar anderen niet aan kunnen tippen.Natuurlijk wil men bepaalde modellen liever verkopen maar men verkoopt goed onderbouwd,suggereert en is niet overdreven agressief.Al met al een positieve ervaring, een snelle levering en het juiste product,ga zo door.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 20-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service!.
Ik vind de shop prachtig! Wij zijn tevreden over onze Samsung TV's Maar de service mag er ook zijn. Ik zou zeggen: ondervindt het zelf!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Het juiste advies!.
Perfect geholpen en goed geïnformeerd. Zaten nog wat te twijfelen maar de verkoper heeft ons goede de plus maar ook de minpunten toegelicht
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service.
Televisie die besteld was kon niet meteen geleverd worden we kregen een aanbieding voor een luxere tv voor dezelfde prijs
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Extra Eenmalige aanbieding ????????.
Na het bestellen van een TV kreeg een eenmalige aanbieding om een betere variant te kopen voor slechts 50 euro meer, terwijl deze normaal gesproken 180 euro duurder was! Verder prima service en snelle levering!!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Samsung mu7000.
Gisteren een nieuwe tv gekocht in doetinchem bij plattetv.nl Zeer goed geholpen, klantvriendelijk en goede service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
We werden erg goed geholpen en e werd goed geluisterd naar onze wensen. Supergoede keus kunnen maken, erg blij mee! Ga zo door!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle levering!.
Door op google te surfen naar reviews over de site platteTV kwam ik voornamelijk alleen positieve reacties tegen. Had gekozen voor een aanbieding led-tv uit 2016 op de site na bestelling kreeg ik via de mail een andere aanbieding, namelijk dezelfde led-tv maar dan zijn opvolger uit 2017 en voor dezelfde prijs! Keuze was snel gemaakt.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
86
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |