Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 19-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed geholpen aan een tweede tv voor op de slaapkamer.
Al eerder goede ervaring gehad bij Platte TV Breda bij de aankoop van een LG Oled voor in de woonkamer en daarom was de keuze voor een winkel voor een tv voor in de slaapkamer snel gemaakt. Twee oude led-tv's gunstig ingeruild en een paar dagen later werd de nieuwe LG 43 inch smart tv thuis keurig afgeleverd. Tot nu toe dik tevreden over PlatteTV
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service!.
Bij het zoeken naar een nieuwe receiver kwam ik terecht bij plattetv.nl. Na het opvragen van een prijsopgave, was het bestellen erg gemakkelijk en werd de receiver een dag later al geleverd! Hierbij werden we stapje voor stapje op de hoogte gehouden van de status!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Deskundig, snel en flexibel!.
Uitstekend advies gekregen, leuke mensen, snelle levering en een prima deal voor mijn nieuwe Philips smart tv: niets dan lof!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Uitmuntende service.
Zeer goede kwaliteit prijsverhouding, letterlijk met enkele muisklikken een bestelling geplaatst. Goede en correcte levering, chapeau.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goeie en snelle service.
Al een tijdje op zoek naar de laagste prijs voor mijn inmiddels aangeschafte sonos play1 (2x). Allemaal verschillende prijzen. Gekeken bij bol.com, mediamarkt, wehkamp, en nog een aantal webwinkels. Ik kwam uit op plattetv.nl, en zag dat er inruildagen waren. Tevens kon ik chatten met een medewerker van plattetv. In mijn geval was dat Ivo. Meteen kreeg ik antwoord op mijn vraag, en een aantrekkelijke aanbieding. Hij was eerlijk over mijn oude apparatuur, dat dit niet veel meer waard was. Toch was de aanbieding beter als bij alle andere webwinkels, en hoefde ik niks in te ruilen. Meteen stuurde hij een link met de bestelaanwijzingen voor die speciale prijs. Meteen besteld, en de andere dag netjes binnen in een goede en stevige verpakking. Tussendoor nog een aantal mailtjes gekregen dat mijn produkt was verzonden. Kortom een hele goede service van plattetv.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
super service.
wij hadden al een tv in onze gedachten toen wij naar Platte tv gingen. Wij werden goed beraden door een medewerker, die ons wees op een betere tv met dezelfde kleurdiepte, die zelfs nog groter was en leuke verlichting had aan de achterzijde. Tevreden zijn wij hier mee naar huis gegaan.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super goede service.
Via Whatsapp goed contact gehad.super geholpen. Via de site de tv gezien en via Whatsapp contact gezocht. Bij elke vraag binnen een half uur antwoord.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super geholpen..
De bediening is zeer prettig, niet opdringerig, maar wel zeer behulpzaam. Ook zijn ze deskundig wat misschien wel het belangrijkste is. Van mij krijgen ze een 10. Super dame en heren.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Mooie winkel met veel kennis in huis..
Na lang zoeken toevallig in de winkel in Nijmegen terecht gekomen voor een nieuwe tv. De medewerker liet ons diverse tv’s zien en hebben deze vergeleken. We hebben gekozen voor de LG 55 inch. Leuke tv voor een mooie prijs. Verkoper weet waar hij het over heeft dus ga je met een gerust gevoel naar huis. Ook het gratis bezorgen is goed geregeld want wij komen uit Limburg en hadden geen grote auto bij ons, maar dat was dus geen probleem. Ik zeg top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Wat een coulance !.
Hoewel ik strikt genomen waarschijnlijk geen recht meer had op omruil is Platte TV Utrecht toch zo vriendelijk geweest de soundbar (die niet helemaal voldeed aan onze verwachtingen) om te ruilen. Grote klasse. Een aanrader voor iedereen die vriendelijkheid en service op prijs stelt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Sublieme service.
De monteur nam (alle) tijd die voor montage en afstelling nodig was. Geen tijdsdruk en prima opgehangen/geinstalleerd. Plattetv.nl heeft waar gemaakt wat ook ook toe hebben gezegd. Ik ben erg tevreden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
goede en duidelijke informatie.
Ik heb deze shop op internet gevonden na langdurig zoeken naar een tv voor op de slaapkamer. Het contact was uitstekend ook de uitleg, de levering ging heel snel. Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede voorlichting super service en zeer snelle levering.
Voor ik kon overgaan tot de aanschaf had ik wat extra informatie nodig. Ik ben zeer adequaat geholpen. Kort nadat ik een overjarig model, dat in de aanbieding was, via internet had besteld kreeg ik een mail met een aanbieding voor een upgrade naar het 2017 model voor dezelfde prijs. Top... De TV had ik de volgende ochtend, op zaterdag, al binnen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Klantenservice
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Betrouwbare shop, top service, ruime keus aan televisies, ze denken zelfs met je mee want in mijn geval boden ze een nieuwer model televisie aan als dat ik in eerste instantie had gekozen voor dezelfde prijs!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service en een goed product!.
Ik had een Samsung televisie besteld en kreeg bericht dat ik een beter en nieuwer model kreeg. Dit zonder bij te betalen! Ik mocht ook kiezen om mijn eerste bestelling door te laten gaan. Na de bevestiging kreeg ik de volgende dag de televisie netjes thuisbezorgd! Top service!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 18-10-2017
Totaalbeoordeling:
snelle reactie en levering.
Omdat het product wat we nodig hadden het goedkoopste was. Aantal vragen gesteld via de chat waar we een snel en goed antwoord op gekregen hebben. Helaas geen korting omdat het product via Plattetv al de laagste prijs van Nederland had. Wel een usb kabel gratis gekregen. Snelle levering.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede service, fijn meegedacht en prima aanbod.
In mijn zoektocht naar een goede TV kwam ik het beoogde model tegen op PlatteTV.nl. Ik heb gevraagd naar een aanbod op maat, waarna bleek dat de beoogde TV al voor het laagste bedrag in Nederland werd aangeboden, wel kreeg ik een extra'tje aangeboden bij de televisie. Nadat de bestelling was geplaatst kreeg ik per e-mail het aanbod om de bestelling te wijzigen naar een recenter model. Na wat onderzoek bleek dit een behoorlijke vooruitgang te zijn tegen een zeer kleine meerprijs, die ook nog eens ver onder de geldende prijzen voor hetzelfde in andere Nederlandse winkels bleek te liggen. De TV werd vervolgens de zelfde dag verzonden en kwam de opvolgende dag aan.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Blij verrast!.
Na mijn bestelling geplaatst te hebben, kreeg ik een mail met een verrassend aanbod voor een beter type TV. Ik ben daar reuze blij mee.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Aanschaf LG 32LJ610V,goede service top zaak.
Goede service,vriendelijke mensen die de tijd voor je nemen.Raad zeker Plattetv.nl aan.Ruime keuze aan tv’s en goed advies.Was zelf opzoek naar een nieuwe ledtv voor op de slaapkamer.Uiteindelijk uitgekomen bij de smart tv LG 32LJ610V,prima tv en super prijs en kwaliteitsverhouding vergeleken met andere tv’s.Super mooi beeld gewoon een top toestel voor deze prijs.Ben tot nu super blij met de aanschaf van deze tv bedankt Plattetv
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goed advies.
Ik werd meteen geholpen en kreeg goed advies. Vanwege de opening was het druk in de winkel maar daar was men goed op voorbereid. De verkoper liet mij een aantal televisies zien en kwam met goede suggesties
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
87
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |