Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Perfect service na een kromming in mijn Philips OLED TV.
Op 07-10-2017 de winkel in Breda bezocht voor een nieuwe TV. Na goed advies naar huis gegaan met een Philips 55POS9002. De volgende dag kwam ik erachter dat er een kromming in het scherm zat. Ik had echter de doos weggegooid dus eigenlijk konden ze de TV niet omruilen, maar zou Philips langs moeten komen. Nadat de winkel contact had gehad met Philips, hebben ze de TV toch kunnen omruilen ook al had ik de doos niet meer. Een top service dus! Zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snel en klantgericht.
Erg fijne site, overzichtelijk en voldoende informatie bij de producten. Prijzen zijn zeer concurerend. De servicedesk/verkoop afdeling reageert zeer adequaat. Binnen 10 minuten antwoord op gestelde vraag. Vind dit een erg goede service. Ook een fijn gegeven dat als de prijs ergens anders goedkoper is daar over te praten is. Ook de levering supersnel. Al met al gewoon TOP behandeld. Goede prijzen
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 16-10-2017
Totaalbeoordeling:
Goede en eerlijke service.
Goede en eerlijke service. Ik twijfelde tussen 2 tv's, waarop me een 3e tv werd aangeraden welke meer bij mijn gebruik zou passen. Deze tv was niet eens duurder dan een van mijn eerdere opties, dus het is niet verkopen om targets te halen, erg fijn. Verdere uitleg en afhandeling was ook heel netjes! Volgende keer dus gewoon weer terug naar dezelfde winkel.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijkheid met een griffel.
Een nieuwe tv gekocht, wilde eerst een andere tv en informeerde naar hun actie. Daar viel mijn rijzen tv niet onder, omdat deze al scherp geprijsd was. Maar mij werd wel een andere, vergelijkbare tv aangeboden met een leuke korting. Prettige mailwisseling gehad met medewerker, reageerde snel op mails en kwam met nuttig advies. Tv om 17 uur besteld, volgende dag om 14 uur bezorgd. Ik had hem zelf niet sneller kunnen kopen in een fysieke winkel ;-) kortom, fijne, betrouwbare webwinkel !
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima Winkel.
Geweldig geholpen daar , twijfelde tussen een aantal modellen nadat ik ze allemaal gezien had heb ik de voor en nadelen van de verschillende merken met de verkoper besproken , daarna een keus gemaakt . Had ook niet het idee dat de verkoper er op uit was om mij het duurste model aan te praten . Dit overkomt je bij andere winkels wel vaak vind ik . Kon de tv meteen meenemen omdat deze op voorraad was en ik kon parkeren voor de deur . Dit was mijn tweede aankoop bij deze winkel en het zal zeker niet de laatste zijn . Over de aftersales kan ik gelukkig nog niets zeggen omdat mijn aankopen beide nog prima functioneren .
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super service.
Geweldig geholpen en een mooie aanbieding gehad voor aanschaf van een nieuwe Samsung tv! Ben zeer tevreden over de service van plattetv.nl, snelle levering, goed op de hoogte gehouden over de bestelling en vlotte levering
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Behulpzaam en goedkoop..
Eerder deze week gezocht naar een tv die aan al mijn eisen voldeed. Via tweakers.net bij de Philips 49PUS6482 uitgekomen. Ik vond deze alleen aan de dure kant. Ik zag dat plattetv.nl hem het goedkoopst aanbood. Na kort contact via de webchat kreeg ik nog een 50euro korting. Afspraak gemaakt om hem zaterdag te komen halen in Utrecht. Zaterdag prima geholpen door de verkoper. De tv werd zelfs naar de auto gebracht en in geladen. Zelf de tv thuis aangesloten en so far so good.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeer tevreden met de service.
Na een prettige chat-sessie ben ik naar Utrecht afgereisd om mijn Oled TV uit te zoeken. Mijn 1e keuze bijgesteld naar een nóg mooier model naar aanleiding van het gesprek met de verkoper. Prettige sfeer in de winkel, goede verlichting, en het advies komt eerlijk over. Later spijt dat ik een winkelexemplaar meegenomen had (was niet op voorraad, dus die uit het schap meengenomen), maar ik kon dit zonder enig probleem omruilen voor een nieuw exemplaar.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Eerlijk personeel die weten wat ze verkopen!.
Super goed geholpen door een verkoper die wist waar hij het over had. Die hoefde je niets wijs te maken en was heel eerlijk! Hij heeft ons overtuigd waardoor wij de juiste keuze hebben kunnen maken en dus heel gelukkig zijn met onze nieuwe tv! Thanks Plattv, elke avond happy op het bankje genieten van onze aanwinst! Gr, Norman
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige service.
We hebben op internet gekeken en kwamen bij jullie site die is gebruiksvriendelijk De chat is ook erg goed je krijgt heel vlug een feedback en ze weten waar ze het over hebben Snelle levering en goede service Het word samen met de bezorger uitgepakt en nagekeken Echt top service wat ze zeggen maken ze zeker waar
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
top service en vriendelijk personeel.
Na wat onderzoek uiteindelijk bij plattetv terecht gekomen, na het invullen van de inruil gegevens en welke televisie ik wil aanschaffen, binnen no-time een mail terug met een interessant voorstel en verdere vragen werden ook heel snel beantwoord en kreeg ik vakkundig advies, gaf dit alles de doorslag om tot koop over te gaan en bestelling werd geplaats, waarna ik heel prettig goed op de hoogte werd gehouden d.m.v. mail en vervolgens gebeld door een vriendelijke medewerker van de planning en een afspraak gemaakt voor de levering, dit alles ging vlekkeloos en alles in goede orde ontvangen, helaas was er file dus kwam het iets later maar er werd er alles aan gedaan om mijn tv zo spoedig mogelijk te leveren. Ik ben een zeer tevreden klant en ga zeker vaker kopen bij plattetv!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Verzendkosten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Oplossingsgericht!.
Goede voorlichting en bij een vertraging in de betaling (waardoor de tv niet tijdig kon worden bezorgd) hebben ze het pro actief opgelost en kon ik de tv met korting ophalen in de winkel. De tv werd keurig achterin de auto gezet en er werd snel en goed gereageerd. Top!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
geweldige service.
We hadden een tv in ons hoofd toen we naar de winkel kwamen, maar door goed advies van de medewerker hebben we voor dezelfde prijs een kwalitatief betere tv gekocht. Ook advies op bijbehorende artikelen was erg goed.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima serviceverlening.
Ik ben namelijk slechthorend dus ik kon via mail prima met Tim onderhandelen. Via site is alles prima te regelen.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top tv’s en een fijne winkel.
We werden erg goed geholpen en hadden daarom al snel besloten welke tv het zou worden. Wij zijn blij! Bedankt team!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top!.
Via internet bij deze winkel gekomen, gewoon omdat ze goeie aanbiedingen hebben. Prachtige winkel om te zien met een ruim assortiment. We zij super geholpen met een keuze te maken voor de voor ons perfecte tv. Geen opdringerig personeel. Geen gladde verkopers. Nogmaals bedankt voor de goede service
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service!.
Heel goed geholpen door de verkoper. We zijn verschillende tvs langsgelopen en de verkoper had voor iedere tv de voor en nadelen op een rij gezet om mij te helpen bij mijn keuze. Hij wist ook op iedere vraag antwoord. daarnaast bieden ze je de scherpste prijs. Top winkel!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zeker geweldige service.
Mooie nieuwe zaak in Arnhem en de verkopers helpen je goed en weten waar ze over praten, geven goede advies. Hebben 2 televisies gekocht, 1 voor ons en 1 voor onze schoonvader.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Zo blij met mijn nieuwe smart tv!.
De medewerker in de winkel (Nijmegen) heeft alles uit de kast getrokken om ons aan het antwoord op de vraag :zit er NPO op deze smart TV? Het antwoord was uiteindelijk ja! Maar daarvoor heeft hij wat belletjes gepleegd en zelf nog wat onderzoek gedaan. Het duurde even maar dan heb je ook wat! Top!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 15-10-2017
Totaalbeoordeling:
Klantvriendelijk geholpen en goed advies gekregen.
Prettige geholpen in de vestiging te Utrecht. Kreeg goed advies. Snelle levering binnen een dag op de afgesproken tijd
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
88
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |