Categorie

Merken

Meer tonen

Veilig & Vertrouwd



LAATSTE REVIEWS

Door: Dhr. P van Waarden

Geplaatst op: 25-02-2019

Review met 5 sterretjes

Perfecte service

Door: Dhr. Ro

Geplaatst op: 23-02-2019

Review met 5 sterretjes

Zo hoort een gespecialiseerde winkel te zijn

Door: Dhr. M Wischmeyer

Geplaatst op: 19-02-2019

Review met 5 sterretjes

Vakkundig advies

Bekijk alle reviews

Uw mening over PlatteTV.nl

  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
super mooie led tv gekocht.
super mooie led tv gekocht, had eerst een ander model op het oog maar kreeg nog een goede tip voor een ander model en merk waar ik zeker blij mee ben :-) Volgende dag had ik de Led tv al in huis staan.. Super
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Snelle service!.
Op de site waren de receivers makkelijk en snel te vinden met duidelijke specificaties erbij. Smiddags besteld via ideal betaald en volgende dag in huis!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
ongelooflijke super behandeling!.
Heb een TV besteld werd mij geadviseerd om een andere te nemen voor dezelfde prijs, maar die was ook nog ééns beter. over ONGELOOFLIJK GESPROKEN.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Afleverservice
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Nog nooit meegemaakt!.
Bij de keuze van mijn nieuwe tv uitstekende hulp gekregen van de Plaatetv webshop service! De bezorging wordt met de service geleverd waarvan veel webshops kunnen bijleren!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Geweldige snelle service..
Goede en snelle sevice.volgende dag werd de tv al geleverd.. Kunt goed onderhandelen als je meerdere producten koopt.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Klantenservice
  • Vakkundigheid personeel
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Heel goed geholpen - leuke mensen in de winkel.
Had gehoord van bekende van deze winkel en inderdaad heel prettig geholpen. Wat ik wilde hebben was niet voorradig maar is opgezocht in de PC en in overleg met mij besteld.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
uitstekende service.
Begin oktober ben ik, samen met mijn echtgenote karen, naar PlatteTV Doesburg geweest om ons nader te laten informeren over Samsung TV's. Bij binnenkomst werden wij al enthousiast begroet door Mathew en Jim. Wij hadden voorkeur voor 2 modellen t.w. de UE65KS9500 en 65Q7C(Qled) op basis van de informatie door Mathew hebben wij uiteindelijk (geheel op eigen instigatie) gekozen voor de 65Q7C. Men is geïnteresseerd, luistert goed, stelt goede vragen en is zeer behulpzaam. Tijdens ons uren durende verblijf( men neemt de tijd) hebben wij tevens kunnen bekijken hoe men met bezoekers omgaat die voor beduidend lagere aankopen informatie kwamen inwinnen. Conclusie; prima. Wij zijn er van overtuigd de juiste keuze te hebben gedaan. Ivm onze recente verhuizing/verbouwing zou pas in de 3e week oktober e.e.a afgeleverd kunnen worden. Totaal geen probleem. Tevens wordt dan het toestel door EP/PlatteTV geïnstalleerd en toegelicht. Op basis van onze aankoopervaring zien wij e.e.a met vol vertrouwen tegemoet. Ook de koffie is daar trouwens prima.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Rob Looman.
De shop is erg goed ingericht en vormgegeven. Er zijn goede zitplaatsen waardoor je op een goede manier een nieuwe televisie ervaring kan beleven. Er is een zeer ontspannen sfeer in de winkel. De medewerkers zijn absoluut niet opdringend en hebben veel kennis van hetgeen ze aanbieden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Afspraak is afspraak..
Alles geleverd volgens afspraak. Een beter product geleverd dan besteld na overleg met Plattetv.nl. Wat wil je nog meer!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Afleverservice
  • Verzendkosten
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima informatieverstrekking en service.
Shop is helder in communicatie en informatie verstrekking, ook via de website. Voordeel is ook dat 'oude' apparatuur kan worden ingeruild. Helaas is het niet duidelijk welke leeftijd een apparaat mag hebben om nog ingeruild te kunnen worden.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Duidelijke en snelle reactie!.
Ik werd zeer snel en vakkundig geholpen met de keuze van een muurbeugel voor mijn tv. De betaling,verwerking en verzending ging ook nog eens belachelijk snel! Had het de volgende dag al in huis. Jullie zijn een klant rijker!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Dominique de Vries.
Ik geef een 10 omdat de service buitengewoon goed is. Voor dezelfde prijs kreeg ik een betere tv aangeboden gekregen. Die kans kon ik niet laten liggen. Bedankt voor alles!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Levertijd
  • Verzendkosten
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
snel bezorgd.
op de site konden wij snel vinden wat we wilden, site is duidelijk goedkoper dan andere sites, vooraf hebben we natuurlijk op meerdere sites gekeken.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Professioneel en vakkundig advies in winkel Utrecht.
Een OLED TV koop je niet iedere dag daarom hebben we eerst via internet veel vooronderzoek gedaan. Platte TV sprong er keer op keer uit met de scherpste aanbiedingen. Voor aankoop van onze OLED TV zijn we vervolgens voor persoonlijk advies naar de winkel van Platte TV in Utrecht gegaan. Hier zijn wij zeer vakkundig, eerlijk en professioneel geholpen door Nick en hebben we een hele goede deal kunnen sluiten welke bij concurrenten onmogelijk zou zijn. De volgende ochtend werd onze TV gelijk al geleverd. De service en communicatie is van een hoog niveau. Top aankoop bij een top bedrijf!
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top service.
Verkoper was erg eerlijk over de kwaliteit van de tv, wouden eerst een duurdere kopen maar die bleek slechtere kwaliteit te zijn. Dus uiteindelijk de deur uit met een goedkopere en betere tv.
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Super winkel, fijne mensen!.
Op aanraden van een vriendin van mij ben ik terecht gekomen bij deze winkel. Al een tijdje zat ik na te denken over een nieuwe televisie (ook vanwege de lancering van de nieuwe XboxOne.). Datgene wat ik super fijn vond (of vind) is dat men ook eerlijk is over de producten. En waarom men bepaalde dingen wel of niet zou aanraden. Ik heb in ieder geval niet het gevoel dat men dingen aansmeert omdat men zo graag televisies en dat soort dingen wilt verkopen. Als je een eerlijke mening wilt hebben, dan kun je deze ook krijgen. Eindconclusie is; ik heb een geweldige tv voor de nieuwe xbox. En soundbar. ;-)
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Prima advies gekregen en supersnelle levering..
Prima advies gekregen en een supersnelle levering. De livechat is een prima manier om snel antwoord te krijgen op al je vragen.
Heeft deze review u geholpen?
  • Pluspunten
  • Retourproces
  • Klantenservice
  Geschreven op 14-10-2017
Totaalbeoordeling:
Hele goede service!!.
Ik heb net een LG55UJ63 tv gekocht. Ik twijfelde erg over de maat vanwege het geld. Ik ben heel goed geholpen en heb goed advies gekregen. Met deze aanbiedingen van vandaag is het helemaal top. Ook heb ik er een servicepakket bij zodat ik een goede verzekering heb voor 3 jaar! Heel erg bedankt voor de hulp. Zelfs nog hulp om de tv in de auto te krijgen. Zeker een aanrader!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Top shop.
Een snelle levering! Een duidelijke website! Scherpe prijzen! Voor het eerst bij plattetv.nl besteld maar zeker niet voor het laatst!
Heeft deze review u geholpen?
  Geschreven op 13-10-2017
Totaalbeoordeling:
Fijn en betrouwbaar.
Super geholpen online via de chatcontact. Na enkele vragen gesteld te hebben en goed advies hadden we de keuze gemaakt voor een Philips 55Pus7502 mooie tv daarnaast ook advies gekregen over een bijpassende tvbeugel vogels thin 405. Tv snel in huis.
Heeft deze review u geholpen?
 |   | 
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
89
 |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  |  | 
 |   |